středa 12. listopadu 2014

Parisian Chic look s Rimmelem a Bourjois

Dneska mám pro vás slíbenou recenzi na makeup a řasenku od Rimmelu. A takový malý foto-tutoriál na moje "pařížské" líčení. 
Lasting Finish Nude je nový makeup od Rimmelu. Vyhovuje mi balení, je celkem vhodné na cesty. Mám odstín 010 Light Porcelain, což je nejsvětlejší barva pro opravdové bledule. Podtón má sice narůžovělý (a já osobně mám raději žlutý), ale na mém obličeji sedí celkem pěkně. Má ochranný faktor SPF 20, obsahuje vitamín E a hydratační gel a poskytuje střední krytí. Narozdíl od jeho plně krycí ségry mi vyhovuje. Zaprvé mě nevysušuje a na obličeji vypadá pěkně. Pleť sjednotí a co se týče krytí, koukněte na obrázek níže. Za mě je to celkem dobrý makeup z drogérie a klidně bych si ho koupila i sama.
Cena je 189,- Kč.
Makeup má střední krytí. Zde mám pouze makeup, korektor jsem samozřejmě taky ještě použila, ale vidíte, že zakryl všechno začervenání, dokonce dost překryl i kruhy pod očima a celkově pleť hezky sjednotil. Tenhle makeup mám o dost raději, než jeho "full cover" ségru. Na obličeji nevypadá jako maska, a odstín je dosti světlý, což mi vyhovuje. 

Řasenka Wonder´full obsahuje arganový olej (což je dneska nejspíš in), a jejím výsledkem mají být "vyhlazené řasy, zvýrazněné a bez pocitu zatížení". Souhlasím s tím, že řasy prodlouží, zvýrazní, řasy jsou s ní naomak jemné (takže neslepuje) a kartáček je použitelný. Mám ale problém s obtiskáváním, musí se dávat opatrně, jinak budete mít v háji celé líčení očí. P.S. Co znamená mít "vyhlazené" řasy opravdu netuším, takže vám tohle tvrzení nepotvrdím, ale ani nevyvrátím. Cena je 172,- Kč.
Řasenka není vůbec špatná. Sice to není moje TOP 1. ale je použitelná a řasy hezky prodlouží. Ale na můj vkus řasy málo pročeše. Takže za mě je to takový lepší průměr. Na první fotce můžete vidět rozdíl, jak vypadá oko s řasenku a bez.
Na oči jsem sala zlaté Colour tattoo a do záhybu trochu Inglot stínu. Na líčka jsem použila oranžovou tvářenku od Bourjois a bronzer od NYC, a na rty tužku a pak "lak na rty" od Bourjois. Bez červených rtů by totiž "parisian chic" vůbec nebyl Parisian :D

A výsledný "parisian chic" look. Jednoduché líčení, použitelné na den i večer, zvládnuté za pár minut. 

Použité produkty:
  • Rimmel - Řasenka Wonder´full
  • Rimmel - Makeup Lastibn Finist Nude 010 Light Porcelain
  • Lavera - Natural korektor light
  • NYC bronzer - Sunny
  • NYC Smooth skin powder
  • Bourjois tvářenka - 41 Healthy mix
  • Maybelline Colour Tattoo - 05 Eternal gold
  • Inglot stín 31
  • Inglot stín na obočí 562
  • Bourjois Rouge edition velvet - 07 Nude-ist
  • Bourjois konturovací tužka - 13 Coquette
Děkuji PR Rimmel za poskytnutí makeupu a řasenky k recenzi.

7 komentářů:

  1. Líčenie je veľmi pekné. Ozaj ti pristane. Túto riasenku som si chcela ísť kúpiť, no som trochu zmätená. Radšej asi počkám na lepšie, keďže nerobí až také zázraky.
    Stronger2gether

    OdpovědětVymazat
  2. Velmi pěkné líčení :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Líčení je podařené a moc ti sluší, nádhera :)

    Lesk na zuby???

    OdpovědětVymazat
  4. Rúž má veľmi peknú farbu a make up vyzerá, že veľmi dobre kryje :) Pekné líčenie theVandasdiary

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!