neděle 2. listopadu 2014

Oh baby baby!

No, nějakou dobu jsem se tomu bránila, ale nakonec jsem neodolala :) Balzámková mánie postihla i mě. Co se dá ale dělat, já mám ráda v každé kabelce nějaký balzám, balzámy mám taky v koupelně, v pokoji, v ložnici i v obýváku (takové suché rty mě dokážou štvát i při koukání na televizi).
Vybrala jsem si balzám Peach kiss. Jak asi vidíte, patří k těm tónovacím balzámům. A taky proto jsem ho chtěla. Pokud zrovna nepoužívám rtěnku, používám tónovací balzámky.

Voní opravdu po broskvích. Vůně tedy není úplně největší kritérium, podle kterého si balzámy vybírám, ale jsem ráda, když mi nesmrdí :D
Balzámek má nude - oranžovou barvu s trochou třpytek. To mi celkem vyhovuje. 
Co se týká hydratace a výdrže, to není nijak slavné. No, na můj nejlepší balzám nemá.

Mějte pěkný zbytek víkendu a těšte se na nové recenze, které budou brzy :)

7 komentářů:

  1. Úplně s tebou souhlasím, já bych řekla, že to je spíš jenom tak na ozdobu, než na hydratování rtů (barevné, alespoň rty zabarví), jinak raději Labello než Baby Lips :) Musím ale uznat, že to balení je fakt hezké :D

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám cherry me a moc se mi líbí jeho vůně a ta lesklá barvička, ale s hydratací si taky myslím, že to není žádný zázrak, stejný jako ostatní takový ty levnější balzámky :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Jako balzám do kabelky a nouzovka dobrý, ale na suché rty absolutně nedostačující...3x sláva Carmexu! Ale barví a voní hezky, to zase jo :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nějak mě tyhle balzámky nezaujaly :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Mám ten samý odstín a zamilovala jsem si ho, mažu si jím v práci rty snad každou hodinu :)

    REALASH GIVEAWAY ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Na stul do prace idealni :-) Mam uplne ten samy odstin :-)

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!