pátek 28. prosince 2012

Ziaja Kozí mléko: mléko+tonik

Kozí mléko - pleťové mléko a tonik pro suchou pleť
Tak jo, suchou pleť fakt nemám, ale když je zima, je moje pleť přece jenom trošku sušší, než normálně a v poslední době mám pleť trochu podrážděnou (bůh ví z čeho, asi moc piju víno a kouřím moc cigaret...:D). 
Každopádně jsem chtěla nějaké odličovátko, které můj obličej nepodráždí. Proto jsem si vybrala právě s kozí řady, protože vím, že tady není žádný alkohol...a všeobecně je to pro suchou pleť, takže to nemůže ublížit.
Mléko a tonik v jednom má konzistenci normálního pleťového mléka, ale je trošku tekutější. Co se týče vůně, ta může někomu vadit, ale všechny výrobky z této řady voní stejně divně. 
Co že to má vlastně umět? 
Efektivně odstraňuje make-up a čistí pleť - ANO, sice vám to pleť nevyčistí "na jeden tampónek, ale čistí to třeba lépe, než pleťové mléko z řady Květ růže.
Zlepšuje barvu, osvěžuje a intenzivně hydratuje - TĚŽKO ŘÍCT, barva mojí pleti je pořád stejně bílá, ovšem hydratuje to moc pěkně
Vyživuje a účinně zjemňuje podráždění - ANO, moje pleť pak není vůbec podrážděná, ani červená (na to já teď nějak trpím)
Stojí 79,- Kč a je určen pro věkovou kategorii 20+
Za mě je to další Ziaja výrobek, který si určitě ještě pořídím znovu.
Musím říct, že mám tuto značku opravdu ráda (a fakt to není tím, že s nimi spolupracuji a občas dostanu něco zadara. Já si od nic už dost výrobku koupila za vlastní peníze, a v 90% jsem byla se vším spokojená).
Děkuji značce Ziaja za poskytnutí výrobku k recenzi.

4 komentáře:

  1. to by mi mohlo vyhovovat :) já jsem si od Ziaji koupila odličovač očí a nejsem s ním vůbec spokojená, vůbec neodličuje! :(

    OdpovědětVymazat
  2. taky mám Ziaju ráda, jejich produkty mi sedí :) a kozu mám asi nejradši.

    OdpovědětVymazat
  3. Mohla bych se zeptat, kde se to dá koupit ..např. v Ostravě?

    OdpovědětVymazat
  4. Už jsem ho párkrát viděa a přemýšlela jsem o něm, ale neměla jsem odvahu - díky za recenzi :)

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!