středa 12. října 2011

H&M - Ano/Ne?

Hennes & Mauritz AB, zkráceně H&M je švédský módní dům, který byl založen v roce 1947. V současné době má firma 1700 poboček v 33 zemích po celém světě.
Tuto značku určitě všichni znáte, a jak znám blogerský svět, určitě ji i milujete.
H&M dělá pro blogery showroomy (myslím, že to byla první značka, která to začala provozovat).
H&M dělá oblečení pro ženy, muže i děti. Najdete u nich také spoustu doplňků, jako jsou například kabelky, boty, šperky i kosmetika.
Spolupracovali s mnoha předními návrháři, například Stella McCartney, Matthew Williamson, Karl Lagerfeld, Lanvin, Jimmy Choo a teď nově Versace.
Oblečení z H&M je většinou dobře kombinovatelné, proto mám tuto značku ráda. Často najdu skvělé kousky ve slevách. Co mi ale vadí je fakt, že od každého kousku mají docela dost kusů, a pak se často stává, že potkáte během jednoho dne 5 holek se stejným tričkem.
A taky musím říct, že né všechny kousky z tohoto obchodu jsou extra kvalitní. Například mám z H&M dvě tílka, a u obou se mi po jednom nošení začal párat spodní lem. Co už, ale šaty H&M miluju!
Lanvin


Jimmy Choo
Moje nové šatičky!
Co vy a H&M?
Ano/Ne?
                                                                                               


4 komentáře:

  1. Já mám H&M docela ráda. Myslím, že cena odpovídá kvalitě. I když ne vždy je vše super kvalitní. Mám ráda jejich saka a doplňky.
    A ty tvoje šaty jsou krásné! Chci je vidět na Tobě! :)

    OdpovědětVymazat
  2. no tak tohle mi udělala poslední dvě tílka u H&M, nechápu
    ale šaty mi taky drží :D

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!