neděle 9. prosince 2012

Balea recenze

Balea Urea krém na ruce
Z této řady jsem již měla balzám na rty, a ten byl super. Proto jsem při lovení levného krému na ruce sáhla právě po tomto. Je v něm 5% urey, bambucké máslo, vitamín E. A musím říct, že mě mile překvapil. Rychle se vstřebává, hydratuje tak akorát a je ho dost na celou zimu (celých 100 ml).
Balea Hydratační krém pro smíšenou pleť
Protože mi v Ostravě došly všechny hydratační krémy (a zrovna v zimě, sakra!), rozhodla jsem se pořídit tento. Cena byla kolem 50,- kč. Nečekala jsem žádné zázraky, a pravda, ani se žádné nekonaly. Krém hydratuje celkem slušně, ovšem, když jsem si na něj dala makeup, tak jsem se mastila. Má ale udržovat pleť jemnou a hebkou, a to je pravda.  Pokud scháníte levný hydratační krém do zimy, můžu vám ho doporučit. 
Balea sprchový gel třešeň a mandle
Balea sprchový gel čokoláda a fíky
Oba tyto sprcháče moc krásně voní. Musím říct, že sprcháče od Balei jsem měla zafixované jako "nic moc", ale tyhle limitky jsou super. Není to typický gel, je trochu krémovější, a asi díky tomu jsou tyhle sprchové gely více hydratační, než ty předchozí.
Balea tělové mléko kiwi
Tohle tělové mléko je hydratační, voní po kiwi (ale lehce chemicky), a rychle se vstřebává. Pokud máte extra sucho pokožku, tohle není nic pro vás, protože mléko sice hydratuje, ale jen lehce. Ale za cenu kolem 40 Kč, to není špatná věc.

6 komentářů:

  1. Ten krém na ruce jsem nezkoušela, ale mám balzám na rty z té řady, stejně jako ty a nemůžu si ho vynachválit! :).
    Sprcháček čokoláda a fíky mám také, už ho mám na dně a upřímně se mi z té vůně už dělá špatně. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Na ty sprcháče jsem v DM 'očuchávala', ale popravdě se mi teda moc nelíbily, takové sladké, nevím jak to popsat no :D Od té limitované edice kiwi jsem měla sprcháč, a napoprvé mi vůbec nevoněl, a na podruhé už jo :D Ale máš pravdu, trcohu chemická vůně to je .. A krémy jsem neměla, po tom prvním se podívám ;)

    OdpovědětVymazat
  3. ty sprcháče jsou úžasné, já měla čokoládu a fíky :)

    OdpovědětVymazat
  4. já mám sprcháč čokoláda a fíky a teda ta vůně je dokonalá!

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám sprcháč třešeň a mandle a každý den se strašně těším až ho použiji a budu cítit jeho nádhernou vůni. Je sice hodně sladká a silná, ale to mi vůbec neva :) Užívám si to :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten kiwi mám doma tiež,tá vôňa je mrte,ale hydratovanie nič moc :(

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!