čtvrtek 6. září 2012

Sbírka náušnic

Stříbrná bižutérie. Ty kruhové nahoře jsou asi nejstarší, ze všech náušnic, které momentálně nosím. Kupovala jsem je tak před 3 lety v H&M a pořád je mám ráda. Naštěstí nejsou zčernalé (jak to u bižutérky chodí). Pak jsou mým velkým favoritem náušnice s peříčky z Oodji. 

Zlatá bižutérie. Zlatou moc často nenosím, spíš jen příležitostně. Ty zlaté lebky mám taky sto let (kdysi jsem měla takové "lebkové" období) a strašně se mi líbí. Pak mám moc ráda malé Eiffelovky, protože miluju Paříž a vše s ní spojené. 

Rozmanitá bižutérie. takový miš maš barev a tvarů. Z téhle "sady" nosím nejčastěji ty černé, myslím že jsou z Claire´s. A kdysi jsem zbožňovala ty růžové nahoře.

Nejoblíbenější kousky z Forever 21. Ty ve tvaru kosočtverce nosím skoro na každou párty. Jsou sice dost těžké (takže mě z nich ke konci večera bolí uši), ale jsou táák krásné! Ty s hroty jsem si koupila v srpnu a teď je nosím velmi často. Jsou originální. A ty dvoje nahoře nosím dle nálady. Hodí se spíše na večer.

Tady můžete vidět jak svoji "bižu" skladuji. Je to dřevěná krabice na čaj, myslím že z KIKu. Náušnice mám totiž roztříděné do čtyř sekcí (jak jste viděli na obrázcích nahoře), takže nemusím dlouho hledat kde které náušnice mám.
Chci ještě dodat, že tohle zdaleka nejsou všechny náušnice, které vlastním. Mám třeba i stříbrné, které dostávám od rodiny při zvláštních příležitostech a pak obrovskou hromadu náušnic, které už nenosím (mám třeba tak 20 kruhových náušnic, ale je mi líto je vyhazovat. Kdysi jsem nenosila nic jiného, a teď kruhy celkem nesnáším:D).
P.S. s mým novým účesem vás budu ještě chvíli napínat. Teď jsem se stěhovala a upravuju byt apod, takže nemám čas vytvořit nějakou slušnou fotku :D

8 komentářů:

  1. pěkná sbírka:) nejvíc se mi líbí ty z Forever 21.
    já nosím spíš zlaté, protože mám skoro všechny kabelky jen se zlatými detaily:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. F21 je na náušnice nejlepší obchod, připadám si tam jako v ráji. Horší je si vybrat z toho velkého množství skvělých kousků. Já měla kdysi zlaté období, ale nějak mě to přešlo :D Nosím totiž stříbrné hodinky, a ty nechci se zlatem moc kombinovat :)

      Vymazat
    2. mě se taky vždycky příčilo kombinovat zlato a stříbro, ale když jsem třeba pozorně sledovala Gossip girl tak to tam bylo úplně běžné, takže se snažím to už tolik neřešit :) jinak některé kousky bych si s chutí půjčila :)

      Vymazat
  2. máš moc hezký náušnice, většinu bych brala též! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné! nejvíce se mi líbí ty nejstarší :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkné náušnice, ty z Forever 21 jsou opravdu super.

    www.i-love-bijou.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Naušnice vypadají zajímavě, ale abych se přiznala, tak můj styl to zrovna není. -Já mám ráda spíše zlaté náušnice s decentními kameny jako je třeba ametyst.

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!