neděle 26. září 2010

I wish....


Musím šetřit a pak jít nakupovat. Co všechno chci, vidíte na obrázku. Pokud víte, kde některé věci sehnat, napište to do komentářů. Předem moc děkuji.
A ještě si musím pořídit nový diář, zatím je mým favoritem tento. Kdybyste věděli, kde mají pěkné diáře, tak mě prosím informujte:)
Pěknou neděli 

4 komentáře:

  1. Podobnou kabelku jsem viděla v Deichmannovi a svetřík vlevo nahoře (pokud je to svetr), jsem si koupila o víkendu v Tescu v šedé barvě. Vypadá podobně, má ale dlouhé rukávy. Tílko seženeš asi prakticky kdekoliv a ten černý kabátek, vlevo v rohu - podobný jsem si koupila za 40 Kč v sekáči:D Moc se mi líbí ten diář, kde jsi ho sehnala? Někde na netu?

    OdpovědětVymazat
  2. po té kabelce se musím jít podívat, protože přesně takovou potřebuju :) diář jsem si zatím nekoupila, protože hledám který se mi bude líbit nejvíc, tehnle je Albi a asi si pro něj brzo půjdu :D jinak díky za tip

    OdpovědětVymazat
  3. svetřík mám také z Tesca v šedé barvě. Kabátky se mi nejlépe nakupují v sekáči :) Jinak zrovna v sekáči jsem našla skoro stejný trench coat od Banana Republic za 100,- jako máš vpravo v rohu :)
    Tak snad jen rada: Okouknout second handy... N

    OdpovědětVymazat
  4. do těch koukám, vždycky jak něco sháním a nechci moc utratit:)

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!