pondělí 8. září 2014

Matný a podzimní Bourjois

Z těchto matujících rtěnek jsem byla nadšená a nejednou jsem se po nich v obchodě dívala. K mému štěstí jsem měla možnost jeden odstín otestovat, díky spolupráci s Bourjois.
Mám odstín 07 Nude-ist, což je trochu hnědá-trochu červená barva, podle mě je ideální na podzim, protože ve mě evokuje právě podzimní barevné listí. Na první pohled vypadá hrozně tmavě a výrazně, ale když se ji dá trochu, vypadá opravdu přirozeně.
Na rtech je ze začátku dokonale sametová. Po chvíli se do rtů jakoby vpije a celkem vysušuje, ale jinak je to držák a vydrží i nějaké to jídlo a pití. V perfektním stavu vydrží tak 2-3 hodiny, pak se začne od středu rtů ztrácet.


Pro ty, kdo mají sušší rty, ale chtějí tohle (a cokoliv matujícího) vyzkoušet, mám radu - dejte pod to pořádný balzám. Ale ne mastný, to by vám totiz Velvet moc nedržel. Já pod něj piplu balzám od Bi Mat Cay, a tvoří spolu ideální dvojici. Vysušují všechny matné rtěnky a produkty na rty (i matná Kate od Rimmel).


A pokud by vás matující efekt přestal bavit, vždycky na něj můžete napatlat trochu lesku. 
Kdybych tenhle "samet" (Velvet) ukořistila někde ve slevě, šla bych do něj. Přece jen, jeho cena je okolo tří stovek, a to se mi zdá dost za produkt na rty. Ale kdybych chtěla do svých rtů opravdu investovat, pořídila bych si další Rouge Volupté od YSL (mám dvě a jelikož mám obě skoro na dně, tak je teď šetřím).

Odstínů je celkem 8. Který zaujal vás? Máte tuhle "sametku"? 

Děkuji Bourjois za poskytnutí produktu k recenzi.

5 komentářů:

  1. Tobě to tak moc sluší :) Krásná barvička, mě se nejvíc líbí 5. a 6. zleva :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Původně jsem se toho hrozně bála, protože jedinou zkušenost s matným "leskem" jsem měla jen od Essence a to bylo nic moc .. no spíš nic než moc :D
    Mám také odstín 07 a naprosto mě toto "matlátko" nadchlo. Výdrž je dobrá a líbí se mi jak vypadá na rtech a také to, že po chvíli o něm ani nevím. Nikde se mi nic nelepí a to je fajn =)
    Brzy o něm budu také psát.

    OdpovědětVymazat
  3. koukala jsem na ně v Douglasu a měla jsem opravdu co dělat, abych odolala! ty barvičky jsou nádherný :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nádhera, pro Bourjois mám slabost. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ano, tuhle rtěnku doslova miluju, ten matný finiš zbožňuju a ta výdrž! Mám čtyři a mám co dělat, aby to byl konečný stav :D

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!