pátek 31. července 2015

Bombastický Gosh


Řasenka Boombastic XXL Volume od Gosh (Fann parfumérie)
Dneska vám něco povím o řasence, která se mi na první pohled nějak nezamlouvala. Rovný kartáček, ještě k tomu celkem obrovský. To já nerada. Raději mám zahnuté kartáčky, protože ty udělají moje řasy krásně natočené (jsem na to úchyl). No ale na druhé, třetí, páté použití už jsem si tuhle "bombu" zamiloval. Fotky hovoří za vše. Dělá opravdu bombastické řasy. Dlouhé až do nebe. Ano, na řasy teď opět používám Relash sérum (letos mám další, nové balení, o tom vám taky brzo povím), takž mám svoje řasy delší a hustější, než bez séra. Ale to není podstatné. Některé řasenky mi neudělají pěkné řasy ani když používám sérum. Ale tahle teda jo.

Jediný problém, a z toho vyplývá i můj tip je, že je řasenka celkem dost mokrá a zbytečně si na řasy nanesete tunu řasenky. Nevypadá to pěkně a ještě to špatně schne. Čili můj tip je, otřít kartáček do kapesníku. Tak, aby na kartáčku zbylo co nejméně řasenky. Když kartáček jednou otřu, zbyde mi na něm dost, abych si namalovala obě oči. Dávám (jako u všech řasenek) jen jednu vrstvu. Řasenka umí tedy řasy prodloužit (a to jako hodně!). oddělit, nijak neopadává ani se nerozmazává. Takže pohoda a jsem s ní spokojená. Zařadila se mezi první příčky těch nejlepších řasenek co jsem kdy měla (a ty jsou Clump Defy od Max Factor, LashSensational od Maybelline a 1 seconde od Bourjois).


K dostání je v parfumérii FANN za 269,- Kč.

Je to moje první zkušenost se značkou GOSH a jsem opravdu spokojená. Takže se brzo podívám i na nějaké další produkty téhle značky (máte nějaká doporučení?).
Přeji vám pěkný víkend!

1 komentář:

  1. Wau, tak ta vypadá vážně skvěle.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/07/makeup-10x-jinak-sleek-rio-rio.html

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!