středa 10. července 2013

Ziaja máslo

Ziaja Rebuild zpevňující tělové máslo (na boky, hýždě, břicho a stehna)
Cena je 145,- za 200 ml. 

Nějakým takovým zpevňujícím a zeštíhlujícím přípravkům moc nevěřím. Tohle máslo ale pokožku opravdu zpevňuje a jemně vypíná (ověřeno na mám zadku :D), zabraňuje ochabování pokožky. No a údajně mé modelovat a zlepšovat postavu, ale tím já si nejsem úplně jistá. Mé boky, zadek ani břicho nějak nezhubly, jsou pořád stejné, jen pevnější. 
Mezi aktivní látky patří například kofein, výtažky z kávy, břečťanu, ananasu, vitamín E a dál třeba koenzym A.
Máslo se (jako všechny ziajovské másla) skvěle roztírá a rychle vstřebává. A vůně je tentokrát dost zvláštní. Vonělo mi jako takové ty staré pendreky, které už se dneska ani nedají pořádně sehnat).
Řada Rebuilt ještě nabízí mycí peeling, tělové máslo na dekolt a poprsí a termo zeštíhlující gel.

Co mě zaujalo dál?

Výživa na vlasy - intenzivní hydratace. To mě zaujalo velice, a dokonce jeden kousek vlastním. Bohužel se mi ale půlka výživy vylila, protože víčko bylo prasklé, proto nemůžu udělat fotku. Funguje jako bezoplachový kondicionér. Vlasy jsou po něm hydratované, lesklé a jemné. Je určen hlavně pro suché vlasy a chrání před třepením vlasů. Cena je 52,- Kč za 200 ml.

Hydratační pleťový krém bílý čaj pro smíšenou a mastnou pokožku
89,- Kč za 50 ml
Celkem by mě zajímal, protože hydratační krémy pro smíšenou pokožku jsou lehké a hodí se na léto, kdy se pokožka vysušuje.
Phytoaktiv rozjasňující denní krém
Je určen pro pleť s rozšířenými a popraskanými cévkami. Zmenšuje začervenání a rozjasňuje svrchní vrstvu pokožky, intenzivně hydratuje a vypíná pleť. No rozhodně o něm pouvažuju :)
130,- za 50 ml

Děkuji PR Ziaja za poskytnutí výrobku k recenzi.

6 komentářů:

  1. Zdravíčko, tahle značka není moc známá, ale objevila jsem ji již dříve u nás v malé drogerii a pak jsem zjistila, že ji má i Teta nebo Jasmín. Používám již dlouho tělová másla s olivovým nebo organovým olejem a nedám na ně dopustit! Mívám opravdu suché holenní kosti, hlavně v zimě z kozaček, a nic mi nevyhovuje tak jako tato másla. Navíc cena je rozumná, takže směle do toho :)
    PS: díky za recenzi

    OdpovědětVymazat
  2. PR Ziaja by se spíš měla zajímat o to, jak dostat více produktů do drogerií. Je jim na nic recenze, když si to stejně nekoupim, protože nemám kde.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teta drogerie nebo Jasmín, viděla jsem i v Rossmannovi.

      Vymazat
    2. Někde mají, někde ne. Je třeba hledat. Přinejhorším v tomto eshopu - http://ruzova10.cz/ mají snad vše, co Ziaja nabízí :)

      Vymazat
  3. Ziaja ma super vyrobky podla mna, najma kozi krem!

    Inak pozyvam ta na SUMMER giveaway o tasticku plnu darcekov. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/07/summer-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na kozí krem jsem u kámošky viděla takou alergickou reakci jako nikdy na nikom. Čímž ovšem nechci zaiju hanit, mně vyhovuje maximálně a poměr kvalita:cena - úžasné. Jen si vybavím vždy ve souvislosti s kozím krémem tu kámošku rudou jak rak

      Barila

      Vymazat

Díky za komentář!