pátek 26. července 2013

TAG - 15 divných věcí o mně

1. Jaká je tvá přezdívka, kterou používá tvá rodina?
Všichni mi říkají Elis. Pak mi taťka říkal Elo a děda mi říkal, že jsem jeho malá paskudnica (paskudnik je člověk, který má rád sladké - pro neznalce Ostravštiny).
2. Jaký máš zlozvyk?
 Největší zlozvyk jsou určitě cigarety, a pak moje ne-moc-zdravé stravování. Pak taky musím mít všechny věci na svém místě, nesnáším, když mi někdo něco přemísťuje (to se stává často - třeba u maminky mám pokoj a moje šestiletá sestra si tam ráda hraje na dospělou. Tak vždycky přijedu a půlku věcí nemůžu najít, protože jsou jinde. Z toho já vždycky rostu).
3. Máš nějakou fóbii? 
Z hadů a injekcí. Ale má fóbie z hadů mě možná někdy i přejde, neb přítel má doma hada, a už jsem si na něj celkem zvykla, že je s náma v místnosti (a to jsem nejdřív myslela, že uteču oknem, jak jsem ho viděla prvně). Dokonce jsem už byla svědkem krmení (had spapal dvě malá myšky). Nebylo to teda nic pěkného. Ale v Zoo se pavilonu hadů vyhýbám obloukem, protože vidět nějakou anakondu, tak umřu na místě. :D
4. Jakou písničku si nejraději zpíváš?
Pro dobro všech si radši nezpívám :D Akorát když slyším jakoukoliv píseň od Chinaski, tak si zpívat prostě musím :D
5. Co tě dokáže vytočit?
Hloupí lidé. Dlouhé fronty. Jízda MHD (a tím jezdím sakra často). To, že se "seru" dvě hodiny s nějaký příspěvkem a mám k němu jeden komentář. 
6. Řekni jednu věc, kterou děláš, když jsi nervózní.
Jen jednu? :D Když jsem nervózní, hraju si s vlasama, nebo si mnu uši (nebo náušnice, a ty podle toho pak vypadají). 
7. Na které straně postele spíš?
Mám mini postel, takže spím vlastně uprostřed :D Ale dá se říct, že spím většinou blíže ke dveřím (ať nemusím chodit tak daleko, když se mi chce v noci čůrat :D:D). 
8. Jaké pití si objednáváš v restauraci/ v baru?
Moje klasika je cappucino a neperlivá voda. Ovšem když už jdu do baru, dávám si nějaké sladší bílé víno, z kokejlů Tequilu Sunrise (je to zvláštní, tequilu fakt nemám ráda, ale tenhle koktejl ano) a vodku s red bullem. 
9. Jaký byl tvůj první plyšák a jak se jmenoval?
Jejda, to už si fakt nevzpomínám.
10. Jaké kosmetické pravidlo doporučuješ a sama dodržuješ?
To, co se namaluje, musí se taky sundat. Což znamená odličovat! V životě jsem šla spát neodlíčená tak jednou (a to jsem byla dost opilá). Jinak mi to nedá, a musím si ten makeup prostě sundat. A když už jsem moc líná, mám odličovací ubrousky, se kterými to jde rychle.
11. Jakým směrem stojíš ve sprše?
To se teda vůbec nedá specifikovat, neboť máme vanu, kde se sprchuju. A stojím u rohu, kde mám své věci.
12. Umíš něco zvláštního se svým tělem?
Těžko říct, ale umím dělat vážně úžasné xichty :D
13. Které je tvoje nej nezdravé jídlo?
Já se krmím hlavně nezdravým jídlem :D Mám moc ráda pizzu (zvláště tu sýrovou), a tučné sýry. Ale je pravda, že si ani jedno nedávám každý den, takže to na mě není tak moc vidět. A celkově moc nejím :)
14. Jakou frázi nejčastěji používáš?
Těžko říct. Definuj přesně. Jo, to jsou přesně ty fráze, kterou používám nejčastěji.
15. V čem spíš?
Na začátek vám řeknu, že jsem si vždycky chtěla pořídit na spaní nějakou sexy noční košilku, abych byla krásná i když spím. Ale noční košile já fakt nemám ráda, takže spím v tílku nebo tričku a k tomu mám svoje kalhoty na spaní. Takže nic extra krásného, ale pohodlí především. 

14 komentářů:

  1. "To, že se "seru" dvě hodiny s nějaký příspěvkem a mám k němu jeden komentář". - to mě rozsekalo :D a samozřejmě soucítím, mám to podobně :o))

    OdpovědětVymazat
  2. paskudnica :D to už jsem dlouho neslyšela :D
    s Chinaskama, MHD i spaním to mám stejně.
    Ale řeknu Ti, v poslední době s těma článkama jedeš, každý den příspěvek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, mám teď spoustu nápadů, takže jsem se rozhodla s blogem konečně něco dělat a jet jak fretka :)

      Vymazat
  3. Hezký :). Líbí se mi, že jsi normální holka, která má ráda nezdravé jídlo a cigarety - jako já :D

    OdpovědětVymazat
  4. Super tag, hezky jsem si početla :) pizzu taky miluju a vůbec nezdravý jídlo.. a to paskudnica jsem fakt nikdy neslyšela, díky za vysvětlení :D

    OdpovědětVymazat
  5. Hezký tag :) S tím jídlem to mame stejne, akorat že na tobě to neni videt! :)

    OdpovědětVymazat
  6. mna to nevytaca, ked mam len jeden komentar a robim vela na tom clnaku skor som z toho zklamana.. ale este horsie je, ked zacnu kritizovat anonymovia veci, ktore su banalne.. ale tak s tym sa asi musi do urcitej miery pocitat a vyrovnavat sa s tym.. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Super článek :D Pobavila jsi mě s tím čůráním. Já musím přelézat přítele :D

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
  8. Super čtení! Cpát se nezdravým a mít přitom Tvou postavu, to bych vážně chtěla :-)

    VELKÁ giveaway

    OdpovědětVymazat
  9. Najviac ma pobavil ten posledny bod pretoze sme na tom celkom rovnako, len s tym rozdielom, ze ja som si par tych kosielok zaobstarala a z duse neznasam ked v nich spim. Ale co s nimi mam robit? Je mi ich luto vyhodit :(


    Inak dnes prispevok o lacnom a kvalitnom pletovom kreme. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/07/poznate-physiogel-creme.html

    OdpovědětVymazat
  10. taky jsem měla šílenou fobii z injekcí, kdy mě musela ještě v 17ti držet za ruce kamarádčina mamka (moje nebyla po ruce :D) no pak jsem dostala heparin a byla nucena si ho každý den sama píchat do břicha a fobie je fuč :D

    OdpovědětVymazat
  11. Ná té fotce jsi nádherná! ♥

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!