neděle 7. července 2013

Krémíky doktora Popova

Když mi byla nabídnuta spolupráce se značkou Dr.Popov, byla jsem pro. Protože mě přírodní kosmetika nikdy dvakrát nezajímala, byla jsem ráda, že mám možnost ji touto cestou vyzkoušet. Měla jsem možnost si sama vybrat produkty, takže se dnes podíváme co jsem si vlastně vybrala a co tomu říkám.



Značka Dr. Popov vyrábí (mimo jiné) bylinné masti, jejichž základem je vepřové sádlo. Proto jsou krémy trochu mastnější. Ale to vůbec nevadí, protože se velice rychle vstřebává. 
Vybrala jsem si řepíkovou mast. "Opravuje" drobné ranky a praskliny, a hlavně pomáhá okolí nehtů (například při záděrách).  Na záděry celkem trpím a celkově mám okolí nehtů takové odřené a vysušené. Tato mast mi s tímhle problémem dost pomohla. Stačilo ho párkrát aplikovat a už 14 dní žádné záděry nemám a celkově se mi okolí nehtů zlepšilo. 50 ml stojí 63,- Kč, a pokud vás zajímá složení, tak kromě vepřového sádla a řepíku je zde třeba šalvěj, heřmánek, včelí vosk či tymián.



Druhým produktem je polomastný hydratační krém Mumio. Ačkoliv je polomastný, tak se rychle vstřebává, regeneruje pokožku a samozřejmě hydratuje. Je dobrý i při vyrážkách (odzkoušeno). Sice mám smíšenou pleť a v letním období se celkem mastím, hydratace je pořád potřeba. Tento krém si dávám většinou když mám "lazy day" a jsem skoro celý den doma. Rozhodně bych ho nedoporučovala pod makeup (pro smíšenou až mastnou pokožku fakt ne, pro suchou možná), přece jenom je mastnější. Jo a 50 ml stojí pěkných 95,- Kč.

Máte nějaké zkušenosti s krémy Dr. Popov?

Děkuji eshopu Dr.Popov za poskytnutí výrobků k recenzi.

8 komentářů:

  1. Asi budou krémíky dobré, ale mě celkem děsí to vepřové sádlo, které pro mou smíšenou pleť asi nebude úplně to nejvhodnější :)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to sádlo je hlavně v těch mastích. V krémech myslím, že moc ne. Ten hydratační krém je přece jen polomastný, a já mám taky smíšenou pleť a žádnou neplechu mi to nedělá. Jen si ho nedávám před den, jak jdou vedra.

      Vymazat
  2. Já mám dobré zkušenosti. Používám dlouhodobě řepíkovou a měsíčkovou mast a jsem spokojená. Je tedy pravda, že jsou mastnější ale beru to jen jako menší mínus. :) Ta řepíková mi pomáhá třeba na popáleniny, nebo záděry či menší oděrky. Jo jsou fajne.. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Eeeej, na bylinky já slyším velice dobře :-) A naše babča si třeba řepíkovou a kostivalovou mast míchá snad odjakživa sama doma. Taky se základem ze sádla :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem od nich také měla nějaké výrobky, psala jsem recenzi. Za tu cenu je to podle mě dost dobré.

    OdpovědětVymazat
  5. Tyto krémy od Dr. Popova jsou všechny super ! Dobrá je také lopuchová mast od Dr. Popova, která je dobrá na problematickou pokožku i na ekzémy :o) Jediným mínusem je šílený zápach :o)) ale to je daň za to přírodní složení :oD

    OdpovědětVymazat
  6. Mám velice doboru zkušenost s měsíčkovou mastí od Dr Popova na pooperační jizvu a taky je skvělá na popraskané ruce. Jinou už nechci.

    OdpovědětVymazat
  7. Když jsem měla problematickou a aknózní pleť, tak mi přírodní kosmetika zachránila pleť. Od té doby se snažím, aby v mojí kosmetické taštičce přírodní kosmetika převládala, pokud je to možné. A řepíkovou mast taky zbožňuji, na malé ranky a odřeniny nemá u nás doma konkurenci. Naučila jsem ji používat i manžela.

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!