pondělí 8. července 2013

I don´t like these shoes no.2

Podobný příspěvek jsem psala již před lety ZDE (je hrozné jak to utíká...). A jsem zde s pokračováním. Berte všechno jako můj osobní názor, a nikomu neberu fakt, že se tyto boty právě vám můžou pekelně líbit, nebo je dokonce vlastníte a nosíte.

Letní kozačky
Trend letních kozaček jsem nikdy nepochopila a nikdy pochopit nechci. Sluší možná jen dvoumetrovým, hubeným žirafám. Pokud si je vezme člověk mé velikosti (tj. 157 cm) ke kraťáskům či k šatům, vypadá to dost děsně. A fakt bych nechtěla být u toho, když se z nich slečny zují. Prostě a jednoduše, kozačky se mají podle mě nosit v zimě.

Creepers
Pro mě naprosto nepochopena hrůza. Připadá mi, že nesluší nikomu. Fakt nikomu. Ani velkým, ani malým, ani hubeným, natož tlustým.

Jeffrey Campbell
Mají spoustu příznivců. A v podstatě se nedivím. Ale prostě mi tyto boty připadají...hrozně "kopytoidní" (prostě vám udělají z noh kopýtka). Zahraniční blogerky je měly hodně v oblibě, pak se to dostalo i k nám...a připadá mi to trochu jako mor :D

27 komentářů:

  1. Souhlasím s Tebou, také se mi tyto boty vůbec nelíbí.

    OdpovědětVymazat
  2. Taky souhlasím. (Jinak these, ne this. :)

    OdpovědětVymazat
  3. určite nie si sama...tieto druhy topánok by som si nedala ani ja :)

    OdpovědětVymazat
  4. tie prve dve sa ani mne nepacia.. ale Campbellky nie su az tak zle.. len zalezi na majitelke ako je vysoka a aku am aj postavu.. a aky druh si vybrala :)

    Dievcata pozyvam vas na GIVEAWAY o trendovu bizuteriu TU

    OdpovědětVymazat
  5. Creepersky jsou pěkně nechutné. Dělá to strašně těžkotonážní nohy. A ty poslední jsou opravdu jako kopyta. Já si furt říkala, co mi to připomíná :D Letní kozačky jsou fajn, když se umí nosit. Ale to umí tak 2% české populace ;)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
  6. Creepers jsem taky nepochopila. Na všech blozích je ale všichni milovali, takže jsem měla za to, že jsem divná já :D

    OdpovědětVymazat
  7. Suhlasim, specialne s prvymi dvoma. Campbells u mna neprichadzaju do uvahy, skoncila by som na voziku, ale ako esteticky objekt sa mi niektore vynimocne pacia.

    OdpovědětVymazat
  8. Plně s tebou souhlasím, nechápu ty kozačky. Jako někomu to sluší, ale stejně bych to nenosila... A creepers, už ten název napovídá, že to je nějaká divná věc :D

    OdpovědětVymazat
  9. Lity se mi nezdají až tak extrémně ošklivé jako ty další typy bot, ale taky bych tyhle "kopyta" nechtěla. A o těch háčkovaných letních kozačkách, ještě k tomu v často příšerných barvách, co se šíří Brnem jako mor snad ani nebudu mluvit, byla bych sprostá..:D

    OdpovědětVymazat
  10. U nas se snad ty hackovane kozacky rozmohly:/ kazdy je zacal nosit aby byl in, ale ja si nedovedu ani predstavit, jak hrozne se v tom musi chodit :/ ty tenisky to je des jak strasak :/ a to si predstavit nekoho v tom me mrazi:/ no a posledni kopytka... Ja mam malinkou nohu (35/36) takze mam i tak podpatky jak kocici tlapku:D a toto by bylo jeste desny :D jinak me se ani nelibi trend crocs :/

    OdpovědětVymazat
  11. v každom bode súhlasím. nepáčili sa mi nikdy, ani na začiatku a teraz, keď sa už rozhmohli tieto prestrašné kúsky, tak sa mi zhnusili ešte viac. a čo si dokážu ľudia k tým háčkovaným obludkám obliecť, to je na samostatnú kapitolu

    OdpovědětVymazat
  12. Ty první jsou prostě děs a to jsem si myslela, že jsem jediná, komu se to nelíbí. A i tak se v tom přece musí ty nohy strašně zapařit. Ty druhý jsem ani nukdy neviděla. Nic moc, no. Ty poslední se mi líbí, ale já bych se na nich zabila :D a přijdou mi vtipné ty holky, co v nich chodí a pořád se jim podvrkávají nohy..

    http://fczelkamaya.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. Absolutně souhlasím se vším :D !

    OdpovědětVymazat
  14. chápu že nadpisy v češtině nejsou tak cool, ale nebylo by to lepší když anglicky neumíš?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. viděla jsi u mě někdy nápis v angličtině, kromě tohoto?!

      Vymazat
  15. Ani jedny boty, nedokážu si představit jak chodím po rozpalených ulicích v něčem takovém!

    OdpovědětVymazat
  16. takžeee - letní kozačky mi tolik nevadí. záleží na tom, jaké člověk zvolí, k čemu si je obleče atd. věřím, že můžou vypadat i hezky, já bych si je ale asi nekoupila.
    creepers jsou pro mě ty nejhnusnější boty na světe a u Lit se nemůžu rozhodnout :D jednu chvíli se mi líbí a druhou zase ne, ale taky bych si je nekoupila :)

    OdpovědětVymazat
  17. Taky se mi z těchto nelíbí ani jedny. Zajímavé je, že když jsem tohle v březnu sepisovala (juknout můžeš sem http://alltinygems.blogspot.cz/2013/03/boty-ktere-se-mi-nelibi.html), napadly mě z těchto jen creepersky. Strašné jsou ale všechny. :-) V těch háčkovaných kozačkách vídám denně tak 10 ženskejch, vážně, to se prodává na tržnici? :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Souhlas! Ještě bych k nim řidala tenisky na klínu, Crocs a Uggs, fujtajbl :-)

    World By Bella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano, souhlasím! tenisky na klínu, Uggs a Crocs (ty akceptuji jenom jako papuče na doma :D)

      Vymazat
  19. Takove ty klasicke kozene letni kozacky mi nevadi, ale ty hackovane jsou naprosto otresne! A neskutecne se po meste rozmohly...=)

    OdpovědětVymazat
  20. Nejhorsi jsou ty letni kozacky ... U nas ve meste je ma snad kazda druha :( Barvy samozrejme klasicke - ruzova, tyrkysova, bila ...

    OdpovědětVymazat
  21. Já jsem letní kozačky vždycky hrozně chtěla, akorát ty co mají u nás - což jsou ty co máš na obrázku, jsou hrozný. Akorát viděla jsi je někde? to je jen krajka, v tom se asi noha nepaří :D

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!