pondělí 29. července 2013

Giveaway k narozeninám

4.srpna to budou už 3 roky, co mám své alter-ego Minimalist Lady. Ano, můj blog je tady s námi už od roku 2010, takže si připadám skoro jako taková "blogerská babička", haha.
Ve spolupráci s Hotmode mám pro vás tedy narozeninovou giveaway, kde můžete vyhrát super kabelku, kterou můžete nosit přes rameno, nebo jako psaníčko (upřímně, nejradši bych si ji nechala pro sebe, ale jelikož jste tu se mnou už pár let, tak vám ji věnuji) a k tomu nějaké ty vzorečky a stíny Essence (Party All night 35 - můj oblíbený odstín).
Zatím nevím jak budu výherce vybírat, ale nejspíš vyberu komentáře, které mě nějakým způsobem osloví a z nich budu losovat. A pokud budete mou Giveaway sdílet, můžete přidat další komentář s odkazem a máte tak zvýšenou šanci vyhrát (ty dám do slosování automaticky).
Konec Giveaway si určím, až se mi bude chtít. Buď to bude toho 4. sprna, nebo možná o týden později. To ještě v průběhu upřesním.



A podmínky?
  • "Lajknout" Hotmode na Facebooku
  • "Lajknout" Minimalist Lady na Facebooku
  • Být mým pravidelným čtenářem
  • Napsat svůj email (a i jméno na Facebooku)
  • Dále můžete napsat, proč vůbec blogy čtete :)
  • A samozřejmě se můžete vyjádřit k mému blogu (jakákoliv pochvala či konstruktivní kritika mě potěší)
  • A nakonec můžete mému blogu něco pěkného popřát k jeho narozeninám :)

34 komentářů:

  1. Blogy jsem začala číst, protože ráda sleduju lidi.. nechci aby si to někdo nějak špatně vyložil, prostě jen ráda vyzvídám co ostatní dělají, jak to dělají a tak .)
    wr55@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Splněno
    Misa.Pavlikova15@gmail.com
    Proč čtu blogy? Nevím no začla jsem se více zajímat o kosmetiku a tím hledala i blogy a do tedka mě to baví, koukat po blogech, komentovat atd :))
    Tvuj blog se mi velice líbí, něcím mě zaujal :)
    přeji aby ti blogování ještě hodně dlouho vydrželo :)

    http://style-and-smile.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Olajkováno, sleduji jako El přes GFC.
    eliota@centrum.cz
    Blogy jsem začala číst díky recenzím na kosmetiku, hodně mi to kolikrát pomohlo při vybírání nějaké krému, stínů apod. Pak jsem objevila DIY a prohlížela jsem si, co všechno lze doma vytvořit. A pak to šlo ráz na ráz - založila jsem si účet kvůli sledování, přidávala si další a další blogy a díky sledování mi už neunikne žádný článek. :D Přiznávám, že pravidelně nekomentuji, to mě moc nebaví, ale prohlédnu si téměř každý článek od sledovaných blogů. :)
    Na tvém blogu se mi líbí moc design - je jednoduchý, ale přesto zajímavý a skvěle uspořádaný. Písmo je parádní - dobře se čte. Líbí se mi, že u článků o lacích na nehty vyfotíš jak lahvičku, tak lak nanesený na nehtech. :)
    Blogu přeji, ať má stále plno čtenářů a ať jen přibývají, ať čtenáři hodně komentují a přináší autorce a blogu jen potěšení!

    OdpovědětVymazat
  4. A sdílím zde: http://giveaway-seznam.blogspot.cz/2013/07/minimalist-lady.html

    OdpovědětVymazat
  5. Podobné psaníčko mám, tak nechám prostor jiným :) Ale je krásné! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak, důvod proč jsem začala číst kosmetické blogy byl ten, že jsem jednoho dne (asi 2 roky zpět) na jeden narazila a strašně mě to zaujalo. Kosmetiku jsem měla ráda, ale o nějakém blogerském světě jsem neměla tušení. No, a naproto mě to pohltilo. Zrovna tvůj blog byl mezi těma prvníma, co jsem objevila a přečetla všechny články na tvém blogu i na ostatních, které mne zaujali (nekecám!).
    Také bych chtěla tvému blogu popřát vše nejlepší, hodně článků, kosmetiky, milé čtenáře a nějaké zajímavé spolupráce. Hlavně ať tě to baví a nepřestáváš psát (a že to tak jednou vypadalo :( ).

    cococherry@email.cz/FB jako jméno

    OdpovědětVymazat
  7. Ta kabelka :OO Páni!
    Lajkla jsem a na fb sleduji už déle :)
    Pravidelnou čtenářkou jsem taktéž, dokonce i když není nový článek, nechávám se inspirovat staršími!
    Módní blogy čtu proto, že mě inspirují v mnoha věcech, jak v módě, tak v kosmetice a jiných věcech, například v líčení a v chování. Proto mě to také navnadilo k tomu, abych si blog sama založila a mohla být tak jednou z mnoha blogerek. :) Na Tvém blogu bych neměnila nic, líbí se mi jak design, tak fotky i články :).! Jsi prostě kouzelná!
    Blogu přeji všechno nejlepší do dalších let a hlavně ať se drží jako teď, né-li lépe a přeji alespoň několik dalších tisíc pravidelných čtenářů! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Hotovo, vše a všude Lajknuto
    Sleduji tě
    ssvozilova@seznam.cz °° sarda svozilova
    Baví mě číst všechny ty rady, recenze, tagy a prostě co lidi na blogy píší. Hodně se inspiruji blogy o kosmetice a módě.
    Tvůj blog miluji ♥
    Vše nej, hodně článků, návštěvnosti a ať ještě hodně dlouho funguje.

    Sdíleno ZDE: http://review-of-cosmetics.blogspot.cz/
    POZN.: Nelekni se vzhledu teprve se blog rozjíždí :'D

    OdpovědětVymazat
  9. Všetko najlepšie, nech sa darí aj nadalej :)
    sledujem všetko
    xoxopattymakeup@gmail.com na FB Patrícia Znamenáková
    krásne darceky :)

    OdpovědětVymazat
  10. Moje sledování blogů začalo asi někdy před 2-3 lety, kámoška mi poslala blog Petry Lovely Hair a Joll Burr. A začalo mě bavit čtení článků, především těch kosmetických.
    Teďka jich sleduju tak 70, možná i víc. Některé míň, některé víc. A hrozně moc mě to baví. Přítel o mojí závislosti na bloggeru ví od začátku a docela se mi smál, ovšem teď už má i přehled a ví, jak pár mých oblíbených blogerek vypadá a odkud jsou :)
    Tvůj blog mě jednu dobu moc nebavil, vypadalo to, že už Tě to nebaví+jsi moc nepřispívala, ale teď se to docela změnilo. Článek (který má hlavu a patu!) každý den, to je prima změna :)
    Tvému blogu ( a Tobě ) bych ráda popřála, aby jste se měli dobře, aby na blogu přibývalo článků a pravidelných čtenářů.:)
    dasaa382@seznam.cz na FB Dáša Fišerová.

    OdpovědětVymazat
  11. Splněno :) Blogy čtu více méně z nudy, vždycky mě to zabaví na strašně dlouhou dobu, když jich sleduji tolik :D A kolikrát se dozvím spoustu zajímavých věcí, akorát potom jdu do drogérky a chci jí půlku skoupit, protože jsem o všem četla jak je to boží :D Tvůj blog se mi moc líbí mám ho ráda :)
    indrakova96@email.cz

    OdpovědětVymazat
  12. FB: Denisa Hartmannová
    email: denisa.hartmannova@email.cz
    Blogy čtu proto, že se zajímám o kosmetiku a módu:)
    Přeju ti, ať ti blogování ještě moc dlouho vydrží a jde ti to tak, jako doteď:)

    OdpovědětVymazat
  13. Přeji ti můj oblíbenče hodně úspěchů, další roky navrch a žádné vrásky :D At se ti jen daří, blogování tě baví a anonymové at tě netrápí :)

    Blogy jsem začala sledovat před dvěma lety, kdy jsem se hodně začala zajímat o kosmetiku a taky jsem hodně procházela net a našla právě blogger. Blog.cz se stal pro mě nezajímavý, protože jako mladší jsem ho používala, ale bylo to děs. Díky blogům jsem začala sama blogovat a miluji to :)

    Tvůj blog patří k mým oblíbeným a čtu si každý článek. :) Je to skvělé na odpočívání :)

    annasglamour@volny.cz

    anasglamour.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Je to naprosto dokonalá taška. Moc by se mi líbila :)) No a já asi před týdnem slavila 1. narozeniny blogu, ale ty 3., tak to už je něco :)) Přeju ti spoustu úspěchů v dalších letech blogování. :) Doufám, že jich ještě bude hodně. A i jako 60 letá babička nám budeš prezentovat novou rtěnku od YSL.. Mám tě i v oblíbených odkazech a jsi prostě super. Tak zatím :)

    Email: natalka.francova@seznam.cz
    FB: Naty Francová

    OdpovědětVymazat
  15. Vsetko najlepsie.. tak to uz si na scene dost dlho...bodaj by to aj mne tak dlho vydrzalo :) B

    Blogy som zacala citat pred rokom a pol..potrebovala som nejaku recenziu na vyrobok..tak som sa dostala k blogom... po asi mesiaci ispiracie som si aj zalozila blog.. zaciatky boli tak trochu kostrbate :D

    Az postupom casu som sa naucila a zveladila si blog.. na zaciatku som robila vela chyb ako napr, male fotky, neostre , malo svetla atd :) Nehovorim, ze teraz som nejaky macher, ale robi mi radost, ked vidim, ze som niekomu pomohla, alebo som niekoho aj inspirovala :)

    Blog sa stal mojim konickom a sledujem naozaj velke mnozstvo bloggeriek naviac cesky a slovenskych, ale je tam aj vela zahranicnych..

    Zelam ti, aby si mala stale chut blogovat a vytvarat krasne clanky :) a samozrejme vela, vela citateliek :)

    dora.mrkvova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  16. Na tvuj blog sem narazila na blogerky.cz, moc se mi líbí styl jakým píšeš :)
    Pročítam zpětně tvé članky a nemam nic co by sem ti mohla vytknout. Jen tak dál a samozřejmě přeju všechno nejlepší k narozeninám blogu :)

    langova.kat@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Máš hrozně pohodové články,ještě jsem nenašla tak skvělou blogerku jako ty..:)
    Tvému blogu přeji,ať tu minimálně další tři roky vydrží..:)
    GFC:Lucie Chaloupková
    FB:Lucie Chrastilová
    monika.chrastilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Olajkováno :)
    Blogy čtu především kosmetické a to jakože oddychovku, taková "moje" chvilka pro sebe :) Ale má to i praktické důvody, za cca rok, co je čtu, jsem se naučila spoustu novýxh věcí. Třeba jak konturovat obličej, jak malovat linky a spoustu dalšího. A v neposlední řadě najdu spoustu užitečných tipů, jakou kosmetiku si nekupovat, která se naopak vyplatí a kdy jsou v drogeriích či parfumerkách slevy.
    Tvůj blog mám ráda, protože mi přijde, že nebereš kosmetiku tak smrtelně vážně, jako některé blogerky, tvoje články jsou tak akorát dlouhé, není v nich zbytečně moc detailů a neopakuješ třikrát dokola to samé, ale přitom to podstatné v nich rozhodně najdu. A hlavně používáš kosmetiku, která je mi blízká a na kterou i já finančně dosáhnu, nezabýváš se přehnaně třeba přírodní kosmetikou, a tak vůbec je mi tvůj výběr témat prostě sympatický. :)
    Dál ti přeji, aby tě psaná blogu hlavně bavilo, protože pak budou i pro nás čtenáře články atraktivní, abys měla o čem psát, ale aby ti ta kosmetika zase moc nevlezla na mozek a užívala si i ostatních součástí života. :)

    OdpovědětVymazat
  19. To je naozaj dosť dlhá doba,ja som na svojom aktuálnom blogu už viac ako dva roky a ani sa to nezdá tak dlho :) Prajem tebe aj blogu všetko najlepšie,aby ste tu spolu pobudli ešte veeľmi dlho :)
    Sledujem ako Lizzy cez gfc a na fb Lucia Banárová
    lizzy-fashion@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  20. Zdieľam tvoju giveaway tu http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=490332247723547&id=144814778941964
    lizzy-fashion@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj, sleduju tě již dlouh a stránkám jsem dala like jako Anežka Vávrová

    Moc se mi na tobě líbí, že se narozdíl od jiných blogerek moc neprožíváš a zdá se, že stojíš nohama na zemi. Jsi mi tím moc sympatická a přeju ti hodně štěstí nejen v blogovém světě.

    vav.ran@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Sledujem ťa na fb, Dominika Fuchsová
    a cez GFC Domča Fuchsová
    dominikafuchsova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  23. GFC - Tarina S., FB - Tamara Fortova, fortovat@seznam.cz

    Já tě teda už sleduju asi tak dva roky a jsi mi pořád sympatičtější. Je hezký sledovat, jak ses třeba dřív nelíčila tak výrazně a teď klidně přidáš (a že ti to sluší!), jak ti rostou vlasy (na o jsem úchyl :D), jak se ti mění styl, ... A jak si víc hraješ s blogem a třeba i videa nahráváš :)
    Hlavně mám na tvém blogu nejradši, že střídáš kosmetické, "fashion" i čistě povídací články a máš mnohem lepší fotky než dřív. :)

    Jen tak dál, třeba za další tři roky něco podobného? :D

    OdpovědětVymazat
  24. Přes GFC Tě sleduju jako Runa Ars, na FB Kytka Mitinka. :) Email - runa.ars@gmail.com.
    Blogy jsem začala sledovat díky jedné zahraniční slečně, která točí videa. Zájmy i stylem oblékání mi byla velmi blízká. Tak nějak jsem se dostala i k české komunitě a pak už to šlo ruku v ruce. :) Blogy jsou mi velkou inspirací a docela dobře uspokojují mou potřebu každou chvíli se pro něco nadchnout. :D U Tebe se mi úplně ze všeho nejvíc líbí outfity, ze kterých ráda čerpám nové nápady, a také to, že máš o kosmetickém "světě" dost dobrý přehled.
    Nakonec mám pro Tebe a blog přáníčko, aby Tvé počínání bylo stále tak úspěšné, jako dosud, nebo ještě úspěšnější. Věřím, že Tě bude psaní i dál bavit a přineseš nám, čtenářům, spoustu nových nápadů. :)

    Krásný den
    Runa

    OdpovědětVymazat
  25. Dovolila jsem si i sdílet na FB - https://www.facebook.com/mitinka/posts/10200160654770139 :)

    OdpovědětVymazat
  26. misicka90801@gmail.com
    FB: Michaela Polackova
    Blogy som začala čítať asi pred dvomi rokmi. Najskôr len tak z nudy a potom som na niektorých našla aj celkom zaujímavé informácie a preto mám svoje obľúbené, ktoré sledujem pravidelne (medzi nimi je aj tvoj blog). :)
    A k narodeninám prajem ešte aspoň ďalšie tri roky úspešného a zaujímavého blogoovania ako doteraz. :)

    OdpovědětVymazat
  27. Tak tvému blogu přeji mnoho dalších úspěšných let :) a hlavně hoodně fajn čtenářů.
    Nevím jak se ti povedlo domluvit tak skvělou první cenu,ale úplně slintám:)) Krásná kabelka :)
    Jana.wertheimova@seznam.cz
    Sleduji jako Jana Wertheim a stejně i na FB

    OdpovědětVymazat
  28. Like - hotovo
    FB Veruš Kulinová
    Ráda chodím na tvuj blog protože jsi ze stejného města jak já ..... občas se inspiruju :))
    veronika.kulinova@gmail.com

    A tvému blogu přeju uspěšné články a spolupráce ..... a prosím častější články :))

    OdpovědětVymazat
  29. Likes na stránky - hotovo - Veronika Kubecová
    GFC - Veru
    rose.fashion18@gmail.com
    Blogy mám celkově ráda. Ať už jsou zaměřené na módu, jídlo, knihy.. Vždycky se ráda něco nového dozvím. :)

    OdpovědětVymazat
  30. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  31. Fb: Klára Otepková
    GFC: miu
    k.otepkova@gmail.com
    Blogy čtu, protože mě zajímá, jak jiní vidí svět, co je baví zajímá a somzřejmě se ráda nechávám inspirovat. :-)

    OdpovědětVymazat
  32. 1)Na facebooku vše "odlajkováno", přes GFC tě sleduji jako Vendula Popelková.
    2) email: vendulpopelkova@gmail.com
    3) Na tvůj blog jsem narazila teprve nedávno a jsem z něj nadšená, jinak přeji vše nejlepší.

    OdpovědětVymazat
  33. Fb: Anežka Šulanová
    paneska.sulanova@gmail.com
    Tvoj blog som len teraz objavila :) ale vyzerá zaujímavo takže som rada, že som sa stala čitateľkou :)

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!