čtvrtek 8. března 2012

Odličování - jak to dělám já

Avon - tento odličovač očí mám moc ráda. Neštípe a odličuje řasenku moc dobře. To se ovšem nedá říct o odličovači značky MY Face, který jsem si koupila v rakouské Bipě asi za 1€. Je sice dvoufázový, ale řasenku dobře neodlíčí. A ten malý cestovní ze Sephory je super. Také je myslím dvoufázový a odlíčil opravdu skvěle.
Ryor pleťové čistící mléko pro normální a smíšenou pleť a Lirene hydratační mléko k odlíčení obličeje a očí. K oběma mohu říct, že jim nemám co vytknout. Odlíčí obstojně a dají se s ním odlíčit i oči (neštípou).
Avon Pleťová čistící voda, Bioderma Sébium, Essence Pure skin toner.
Co vám budu povídat, Bioderma je prostě nejlepší! Ale ani avon a essence nejsou špatné. Hlavní je, že nevysušují pleť a umí ji pěkně dočistit. Pleťovou vodu/micelárku používám i ráno, abych si make-up nedávala na "špinavý" obličej.
Neutrogena čistící gel růžový grapefruit
Pořád nemůžu říct, jestli mi tento čistící gel vyhovuje nebo ne, a to už mám víc jak polovinu spotřebovanou. Mám smíšenou pleť, s mastnější T-zonou. T-zonu tento gel trochu zmatní, ale sušší místa na obličeji zase moc přesuší. Tak nevím, už si ho asi znovu nepořídím. 
Používám ho na úplné dočistění obličeje ve sprše :)) Rozhodně nedoporučuji na sušší a citlivější pleť.

Na závěr vám chci říct, že je opravdu každý den neodličuji dvěma pleťovými mléky. Výrobky střídám podle nálady :)) Ale všechny kroky dodržuji. A hlavně, odličuji se KAŽDÝ den.

No a 5.krokem je nanesení krému, a o těch už jsem tady psala hodněkrát. Nebo mám udělat další "krémový" příspěvek?
P.S.
Sama sobě si gratuluji ke skoro 300 čtenářům. Všem vám děkuji za vaši přízeň.
A úplně poslední informace - teď jsem přispívala na blog skoro každý den. Na to si moc nezvykejte, protože mi časem opět dojdou nápady (nebo kosmetika o které bych mohla psát) a pak tu bude chvíli ticho... :)


10 komentářů:

  1. Ten ze sephory si chci poridit az mi dojdou vsechny moje odlicovace :D Mam toho nejak moc:)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky nejprve odlicuju oci, pak ale pouzivam gel/penu, az potom docistuji vodou atd. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já se už dlouho odličuju oliváčem a pak dočistím nějakým gelem z lékarny nebo čistítkem z Lush a to mi vyhovuje nejlíp :)

    OdpovědětVymazat
  4. ráda bych si pořídila ten stejný jako máš ty od Biodermy :)
    zajímavé,takové typy článků mám moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  5. Biodermu mám taky (růžovou) a souhlasím, že je naprosto perfektní.

    http://spicedchocolate.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Četla jsem některé diskuze a hodně chválí biodermu sensibio. Pak jsem také našla blog, kde docela chválili odličovače Oriflame. Je vždy fajn, přečíst si více názorů, recenzí apod. Každopádně super článek!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem měla i Sensibio - ta je určená pro citlivou pleť. Mě osobně je jedno, kterou z těchto dvou zrovna mám, obě jsou dobré :))

      Vymazat
  7. poslední fotka je skvělá...máš krásný oboči slečno .-*

    OdpovědětVymazat
  8. Nad tym avonom som rozmyslala, lebo tusim teraz je v akcii, ak si k nemu nieco dokupis, tak ho teda skusim. Este stale som nenasla dobry odlicovac ... chcela som od Yves Rocher s nevadzou, navnadila ma Rendy, ale som zistila, ze u nas ho pravdepodobne nemaju :/ Tak hladam dalej.

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!