pátek 2. března 2012

Oblíbené rtěnky

O rtěnkách YSL jsem psala ZDE. Co vám budu povídat, mám je obě moc ráda. Jsou krémové a na rtech vydrží docela dlouho. Ovšem jejich velké mínus je jejich cena.
Ovšem moje No.1. je Maybelline Rosy Dream (109). Cena není nijak vysoká (120,- myslím), vydrží dlouho a vypadá moc pěkně. Takovou barvu jsem scháněla hodně dlouho. Je světle růžová se třpytkami. A teď už mám druhé balení.
A Astor 730 je zářivé růžová. Nosím ji jen občas, protože je opravdu výrazná. Ale na rtech také vydrží dlouho.

12 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. pardon text tam byl, ale nějak "zmizel". A už jsem to spravila.

      Vymazat
  2. Je to přece minimalist lady... :-D

    OdpovědětVymazat
  3. páni, ty YSL jsou krásné. Zbožňuju jejich balení :).

    OdpovědětVymazat
  4. Rosy Dream je taky moje číslo jedna :)

    OdpovědětVymazat
  5. :))) Uz asi dva roky si hovorim "akonahle budem mat nejake zbytocne eura, kupim si konecne YSL, odtien 07". A stale nic! Velmi sa mi ten odtien paci.

    OdpovědětVymazat
  6. Na tu Maybellinku Rosy Dream plánuju v nejbližší době recenzi, ale upřímně nechápu, jak může být někoho oblíbená. Za mě je to jedna z nejhorších rtěnek, co jsem kdy měla :(
    Ale obaly YSL miluju :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tu Astor mám a moc mi nevyhovuje, ale po těhle YSL pokukuju už delší dobu :) tak snad si brzy taky nějakou pořídím! ;)

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. s YSL rtěnkama jsem spokojená co se týče barvy,ale přijde mi,že trošku vysušuje - nebo zvýrazňuje sušší rty. Takže dělám peeling nebo nejdřív nanesu lůj...
    Pak mám Loreal rtěnky a vůči těm nemám žádné výhrady :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Tu rtěnku od Maybelline mám taky, úplně stejnou. A miluju ji. Má úžasnou barvu, akorát mě mrzí, že v zimě ji moc nemůžu používat, protože mám úplně suché a popraskané rty (a to je mažu :/)

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!