neděle 18. března 2012

Neděle

Opět reaguji na žádost jedné slečny. Ptala se, zda bych neudělala článek o tom, jak "zjemnit" větší nos, jak zvýraznit oči, lícní kosti a rty tak, aby to vypadalo přirozeně. Takže tady to je!


Jak "zjemnit" velký nos?
Toť otázka, upřímně pořádnou odpověď na ní neznám, jen hádám, že je fajn zkusit "kouzla" s bronzerem, aby nos vypadal užší.
Našla jsem třeba TOTO video na youtube, a věřím, že si jich dokážete najít více. Já to zkoušela podle téhle slečny, a fakt můj nos pak vypadal o něco užší....
A jak zvýraznit oči, lícní kosti a rty?
Odpověď je jasná! Rozjasňovač! Na obrázku jsem zakreslila místa, na které nanáším rozjasňovač (ehm, v mém případě stíny od Essence č.43, které fungují stejně jako rozjasňovač - prostě jsou zářivé, třpytivé, nebo Projasňující báze Essence, kterou používám stejně). Pokud ale máte větší nos, tak si na něj rozjasňovač nedávejte, zbytečně byste na něj upozorňovaly. A to platí o všech místech, která chcete nechat "bez povšimnutí", tam hold rozjasňovač nepatří!
Takže pro projasněný pohled aplikujte rozjasňovač do koutku oka  a pod obočí. Pro pěkné lícní kosti naneste rozjasňovač nad místo, kam si dáváte tvářenku, a pro optické zvětšení rtů - do středu rtů.
Tento obrázek se tu objevil už hodněkrát, ale na něm se mi nejlíp ukazuje co a jak :))
Snad to někomu pomůže!

4 komentáře:

  1. moc hezky blog,sleduju:)
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. miluju ty tvoje články! :) doufám, že budeš dělat v budoucnu těchto ,,tutorialů" ještě víc :)

    OdpovědětVymazat
  3. Omlouvám se za reklamu, ale pokud má blog sloužit, k čemu zamýšlím, tak je propagace ze začátku nezbytná ...

    !!! CHCETE DÁT OSTATNÍM VĚDĚT O SVÉ GIVEAWAY? ZVEŘEJNĚTE JI BLOGU URČENÉM SPECIÁLNĚ NA GIVEAWAYS !!! http://newgiveaways.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Ty brďo, vážně šikulka, určitě jsi spoustě slečnám pomohla, výborný typ!

    www.olllalabyveronica.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!