neděle 25. března 2012

My birthday

Dnes mám narozeniny, tak vám chci ukázat pár věcí, které jsem dostala. 
Miniaturka Versace Bright Crystal. Pro srovnání moje velká má 90ml, a ta malinkatá má 5ml. Tuhle vůni mám opravdu moc ráda.
Největší radost mám z Tangle Teezer! Co vám budu vyprávět, už jste o něm určitě slyšely (a ještě asi uslyšíte). Jednou jsem ho vyzkoušela, a hned jsem si ho přála. Musím se přiznat, že tohle je opravdu věc, kterou jednou vyzkoušíte a pak ji nedáte z ruky! Vlasy jsou po rozčesání krásně hladké, uhlazené a víc se lesknou.
A jedna bonusovka z mé rodinné oslavy s mou malou sestrou :)
PS. Nezapomínejte na soutěž se Ziajou

18 komentářů:

  1. Versace Bright Crystal jsem měla taky, když to tenkrát byla novinka, strašně se mi líbil i flakón, ale na mě hrozně rychle vyprchala a měla jsem tak po hodině pocit, jako bych se vůbec nenavoněla :( Tangle teezer si taky přeju! :D a přeji dodatečně všechno nejlepší :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no máš pravdu že celkem rychle vyprchá, na výdrž je třeba lepší DKNY Be Delicious nebo YSL Parisienne Extreme, ty taky miluju :)

      Vymazat
  2. všechno nejlepší :-)
    A ty dárečky jsou úžasné :-)'

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné dárky !Přeju ti všenejlepší k narozeninám ! :) Já chc už taky dlouhou ndobu Tangle teezer: takže doufám, že recenze bude brzy ať si ho můžu koupit. :))

    OdpovědětVymazat
  4. ještě jednou přeju všechno nejlepší! ať se ti vyplní všechno, co si přeješ! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jééé ty máš narozky:)! Já je budu mít v pátek-se těšííím:)Přeju ti jen a jen to nejkrásnější:)Jinak ten hřeben mě dost zajímá. Fakt netahá jo? Tomu nemůžu nějak uvěřit:D A nemastí vlasy? Vypadá fakt krásně:)!!

    OdpovědětVymazat
  6. všetko najlepšie k narodeninám...nech sa ti darí vo všetkých oblastiach života a nech naďalej píšeš skvelé články a máš čoraz viac čitateľov :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Všechno nejlepší k narozeninám :) TT mám taky, je moc fajn, jen by mohl mít odolnější štětinky.

    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  8. Všechno nejlepší k narozeninám! Ale na TT pozor, taky jsem byla nadšená, ale strašně mi zničil vlasy...plast jim prostě nedělá dobře.

    OdpovědětVymazat
  9. Také se přidávám ke gratulaci. A ty dárky jsou opravdu hezké!

    OdpovědětVymazat
  10. Dodatečně vše nejlepší k narozeninám. Pořád přemýšlím jestli jít do toho TT, opravdu mě láká, mívám dost zacuchané vlasy a pořád je rvu obyč. kartáčema. Zajímalo by mě jestli by mi TT vyřešil můj problém.

    OdpovědětVymazat
  11. Ta miniaturka je roztomilá :))) TT také miluju a doteď nechápu jak jsem bez něj dřív mohla existovat!!! Fakt díky moc tomu kdo tenhle opravdový malý zázrak vymyslel! :))

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. jsem jen o 4 dny starší, než ty :) to je hezké. jsem zvědavá jestli někdy narazím na někoho kdo se narodil ve stejný den jako já a je stejně starý :)

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!