čtvrtek 15. března 2012

Mé oblíbené produkty na vlasy - avon

Ano, vím, že většina z vás nemá Avon moc v lásce. Ale já přece jenom dělám nějaký ten rok avonlady a mám od nich spoustu výrobků odzkoušených. 
Nejlepší produkty z avonu jsou snad všechny věci z řady Planet Spa, a dále jejich přípravky na vlasy. Ty mám opravdu v lásce. 
Dnes vám chci ukázat 3, které si kupuji už nějakou dobu, a jsem s nimi opravdu spokojená.
1. Jogurtová maska na vlasy
Její konzistence je opravdu takový trochu rozteklý jogurt. Co vám budu povídat, úžasně voní (cítím v ní kiwi a meruňky) a vždycky bych ji nejraději snědla (myslím, že na obalu je dokonce napsáno, že výrobek neslouží ke  konzumaci). Používám ji stejně jako kondicionér - na celou délku vlasů (ještě chci dodat, že buď používám masku nebo kondicionér, nikdy ne obojí). A jaké má účinky? Vlasy jsou pak vyživené a krásně lesklé. A voní! 
2. Sérum na suché konečky vlasů
Musím říct, že je to super věc. Tento "něcojakoolejíček" má vyživovat suché konečky, a to dělá. Po umytí nikdy nemám konečky vlasů suché, nýbrž krásně hebké. A pak má také "opravovat" roztřepené konečky, ale to já bohužel neposoudím, protože ty moje roztřepené nejsou. 
3. Kúra pro lesk
Tahle věc opět skvěle voní (nedokážu tu vůni moc popsat, ale je taková svěží, kytičková), a funguje! Nanáším ji také jako kondicionér, a vlasy jsou po ni krásně lesklé, zářivé a hebké. Samozřejmě ji také používám tak, že si dám buď kondicionér, nebo tuto kúru. Rozhodně nezatěžuji vlasy obojím.

Tak co, zaujala vás některá z těchto věcí? Nebo ji snad máte doma? Budu ráda, když mi napíšete, jestli s těmito produkty máte jakoukoliv zkušenost:)) Pro mě jsou skvělé, a nemám jim co vytknout. Obecně věci na vlasy z avonu miluju. I jejich šampóny. Ale o nich možná někdy jindy :))


12 komentářů:

  1. Mám tu masku a kůru.. Maska je super, nevím jestli vyživý ale voní úžasně:) A tu kůru používám na suché vlasy na konečky:)

    OdpovědětVymazat
  2. Já měla os Avonu sérum s oranžovým víčkem na vlnité vlasy a musím uznat, že to bylo moc fajn a hlavně hrozně dlouho vydrželo. Přemýšlím, že bych si tohle zelené na konečky pořídila, protože se mi dost třepí.

    http://spicedchocolate.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. mám ten olejček, je super aj na rozštiepené končeky, fakt mám pocit že vlasy sú po ňom lepšie a tá vôňa navyše :)

    OdpovědětVymazat
  4. Na vlasy používám jenom Lush, ale musím se přiznat, že tyhle Tvé top výrobky vypadají víc než lákavě ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  5. to sérum fakt fakt fakt odporúčam :)

    OdpovědětVymazat
  6. A víš že testujou na zvířatech? ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. něco jsem o tom někde četla. Ale kdybych se tím měla zabývat, které značky testují a které ne, asi bych si nic nekupovala....

      Vymazat
  7. Mám celkem ráda to sérum na konečky :)

    OdpovědětVymazat
  8. Máms sérum na konečky, ale zatím nemůžu posoudit jestli mi pomáhá nebo ne, ale musím uznat, že o něco hebčí ty konečky opravdu jsou :) a možná zkusím tu kůru pro lesk

    www.jayinka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Dříve jsem používala masku na vlasy s olivovým olejem, z Avonu a byla jsem moc spokojená. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ta jogurtová maska vypadá dost dobře, asi ji brzo vyzkouším :) díky za tip


    http://get-your-life-better.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!