úterý 27. března 2012

Demacol Long Stay Caviar Makeup

 Už jsem tu oněm básnila asi tisíckrát, proto jsem si řekla, že by si tento makeup zasloužil samostatnou recenzi.


Co se o něm píše?
Je to dlouhotrvající make-up s výtažky z kaviáru a zdokonalující korektor. Má ocenění Asociace vizážistů stylistů ČR, je hypoalergenní, má střední až vysokou krycí schopnost, je určen pro všechny typy pleti a pleť s ním má být pěstěná, vyhlazená a barevně sjednocená.
Na stránkách Dermacolu má také velmi vysoké hodnocení (a ani se nedivím). Stojí 349,- což je pro někoho sice dost peněz, ale já s jeho cenou problém nemám, protože mi jeho balení (30ml) vydrží bez problémů celý rok.
Co si o něm myslím já?
Miluji ho! Celým svým srdcem. Balení je praktické - korektor ve víčku kryje naprosto skvěle (troufla bych si ho přirovnat i k Dermacol Make-up Cover, ale není tolik hutný), a make-up vydrží opravdu celý den i na mé smíšené pleti. Ano, po několika hodinách se sice trochu lesknu, ale stačí se přepudrovat tak 2x za den. Jediné co bych možná vytkla je balení make-upu - je tam špachtlička, která je sice super, ale když vám make-up začne docházet, a vy tam máte jen trošku, musíte do toho hrábnou prstem, protože špachtle nedosáhne až na dno. Ale co, když si předtím (i potom) umyjete ruce, taková hrozná závada to není.
Pleť opravdu krásně sjednotí, stačí ho jen kapka -dobře se rozmazává, a pro vysoké krytí se dá dobře navrstvit.
Je k dostání ve čtyřech odstínech - já používám odstín 01 Pale, který je nejsvětlejší. Pokud jsme Sněhurky, jako já, opravdu doporučuji. Skoro žádný odstín make-upu mi nikdy tak skvěle nesedl, jako tento.
Za mě tedy ano, ano, a ještě třikrát ano.
S čím se vám ale musím svěřit, že když jsem ho používala v zimě (když byly ty hrozné mrazy), tak mou pleť vysušoval, ale přikládám to za vinu spíš tomu mrazu. Chudák make-up za to tolik nemohl.
Ještě chci dodat, že mám smíšenou pleť.
Tento obrázek už se tu jednou objevil, ale myslím že celkem dobře demonstruje to, co Long Stay Caviar umí.


14 komentářů:

  1. Vypadá opravdu hezky :) (jako bledule oceňuju odstín). Jen není určenej na starší pleť?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no nikde není specifikováno pro jaký věk se hodí. Používám ho já, i moje mamka a obě jsme spokojené.

      Vymazat
    2. beztak jsem to vyčetla v nějakém časopise a zafixovala si to :D

      Vymazat
  2. no som nanho zvedava, ma mi prist kazdu chvilu, budem ho aj recenzovat na blogu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky ho mám a musím jedině souhlasit, je super :)!

    OdpovědětVymazat
  4. Make-up zrovna vybírám, tak se po něm budu muset v drogérii poohlédnout. Celkem mě zaujalo, že obsahuje i korektor, to se jen tak nevidí :)

    OdpovědětVymazat
  5. Souhlasím, že opravdu vydrží, ale na mě je i první odstín dost tvý, možná na léto:D ale já sem opravdu extrém už...a navíc má pro mě nevhodný lehce růžový podton, jsem totiž hodně výrazně do žluta a i béžový make-up na mě vypadá růžově:D

    OdpovědětVymazat
  6. Měla jsem tu možnost ho vyzkoušet a můžu říct že i když jsem ho použila jen 2x, protože jsem měla vzoreček, byl fakt dobrý! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Miluju ho! Jediné, co mi na ně vadí je jeho vůně,.. trochu mi smrdí. :):/

    OdpovědětVymazat
  8. Je zvláštní, že já mám pleť jako sněhurka taky a i pale je na mojí pleť moc tmavý, bohužel. Jinak je to super make-up a to balení miluju :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já se přidávám do klubu milovnic tohoto makeupu, používám ho od té doby co se objevil na trhu a nedám na něj dopustil. Zbožňuji ho <3

    http://myblondeuniverse.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  10. Nepůsobí maskoidně?..trochu to tak na mě působí dle těch fotek. Jdou někde sehnat vzorky?

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!