neděle 2. dubna 2017

Sephora, The Balm


Sephora Cream Lip Stain v odstínu 33 Pink Peony. Upřímně, nevím, proč je v názvu odstínu "pink", když tam nic co by připomínalo růžovou nevidím. Pro mě je to světlá nude, v reálu spíš taková kávová barva. Je trošičku vyblitá, ale to je přesně ten důvod, proč jsem si ji kupovala. Hodí se ke všemu, když ji chci o něco teplejší, dám na ni ještě NYXí matný lip cream v odstínu Stockholm a je to. 
Velké plus Sephořího lip stainu je fakt, že vydrží hodně dlouho a hlavně se nikde neobtiskává. Ale po čase ho musíte z pusy nějak dostat (jo a to jde ztuha), protože zaleze do vrásek a vypadá blbě. Samozřejmě taky vysušuje, ale tomu se dá předejít pořádným balzámem na rty, který můžete dát pod, ale i na lip stain.
Jo a strašně ráda ho nosím ke stínům z paletky od The Balm - viz níže.
Seženete (jak jinak) v Sephoře za 290,- Kč.


Stíny od The Balm jsem chtěla už hrozně dlouho vyzkoušet, protože jsou taky celkem opěvované. Musím říct, že mě překvapila velikost celé paletky, čekala jsem něco menšího. Ale paletka je papírová, takže i skladná a hlavně má velké zrcátko, se kterým se dá dost dobře pracovat. Mám tedy paletku Meet Matt(e) Nude. Každý stín se jmenuje jako chlap a to mi připadá vtipné. Hlavně obsahuje totálně matné stíny (a těch není nikdy dost) a také jsou některé stíny teplejšího a některé zase studenějšího odstínu, což je super, protože mi to připadá více multifunkční. Občas se totiž líčím vyloženě teplejšími odstíny a někdy chci zase změnu a sahám po studenějších. 

Pigmentace stínů je bombastická. Vedlejší účinek ale takových pigmentovaných a ještě matných stínů je jejich prášivost. Ta je taky teda bombastická :D Mě osobně to ale zas nějak moc nevadí, když je dávám na oko, dám si trochu pozor a je to. Jinak stíny nejsou vůbec suché, naopak jsou máslovité a krásně se dají rozblendit (což u některých matných stínů jde prostě blbě, protože bývají sušší). 
Nejvíc používám odstíny Matt Singh (oranžová) a Matt Lombardi (žlutá). Když chci něco studenějšího tak je mým favoritem Matt Abdul (hnědo-šedivá). Takový Matt Garcia, Rosen a Wood jsou na mě dosti tmavé, takže s nimi se snažím pracovat jen velmi opatrně, spíš je používám jako linku.  Co ale nepoužívám skoro vůbec je Matt Maloy (bílá). Bílé stíny prostě nějak nemusím a tahle na mě stejně není vůbec vidět. Doufala jsem, že s ní půjde rozjasnit aspoň koutek oka, ale nevypadá to dobře. 
Takže prostě a jednoduše - paletka je super, pigmentace výborná, stíny mi drží v pohodě celý den (dávám pod ně buď korektor, nebo krémovou tužku od Astor), barvy krásné, zrcátko je taky boží. Kdybych s ní měla cestovat, tak bych si přibalila nějaký stín pro rozjasnění a nějaký třeba metalický pro zajímavost a vystačila bych si. 

Zprava Matt Johnson, Garcia, Malloy, Rosen, Wood Singh, Abdul, Lombardi, Hugh

Paletku mám z eshopu www.parfemy-elnino.cz. Najdete ji ZDE za 702,- Kč, což je na super paletku s 9 stíny super cena. 

8 komentářů:

  1. páči sa mi the Balm paletka :) po tejto značke momentálne pozerám, a plánuje si niečo zadovážiť :)
    a tiež nechápem názvu toho odtieňa lip creamu :D
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Paletka se mi líbí, také jsem o ní uvažovala, ale mám nově UD Gwen Stefani ...

    OdpovědětVymazat
  3. the balm chci už dlouho vyzkoušet a nějak jsem se k tomu ještě nedostala :D Paletka vypadá zajímavě.

    Lip cream mě nezaujal - možná teda odstínem, nevím.

    Inka Lifestyle Blog

    Ráda bych Tebe a Tvé čtenářky pozvala na soutěž o volné vstupenky na jarní veletrh krásy Interbeauty Prague 2017 ->
    Soutěž o volné vstupenky

    OdpovědětVymazat
  4. Paletka mě zaujala docela dost, má nádherné odstíny :)

    OdpovědětVymazat
  5. Sephora lip stain je můj favorit, mám v odstínu 13.

    OdpovědětVymazat
  6. Tieto Sephora rúže už chcem dlho vyskúšať :) paletka je super do každej zbierky, nude odtiene sa vždy hodia :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  7. Tuto paletu značky The Balm jsem si v obchodě Sephora všimla již několikrát, ale nebyla jsem si jistá, zda by na mém obličeji vynikly všechny dostupné barvy :-) Když ale vidím tvojí fotografii, tak si říkám, že bych jí šanci rozhodně měla dát! Na webových stránkách http://kuponozdroj.cz/ se mi podařilo najít slevový kupon na e-shop s kosmetikou, tak se podívám, zda mají v nabídce právě tuhle paletku, případně bych jí objednala ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. Paletka vypadá skvěle, ale zatím jsem jí nezkoušela. Nedávno jsem si koupila krém na oči tady, který je mým skvělým pomocníkem v boji proti vráskám. Má lehkou texturu, která se snadno vstřebává a po použití mám pocit, že je mé oční okolí hydratované. Krém skvěle bojuje s redukcí otoků a tmavými kruhy pod očima.

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!