úterý 31. ledna 2017

Rimmelí rtěnky po stopadesáté


Rtěnky od Rimmelu patří k takové drogérkové klasice. Pokud máte nutkání si jít koupit rtěnku, která bude levná a zároveň super, určitě bych vás odkázala právě k Rimmelu. Zatím jsem on nich neměla ani jednu rtěnku, která by mě zklamala. Nedávno přišli s novou kolekcí THE ONLY ONE rtěnek, tentokrát zahrnující i matné odstíny (ty v červeném obalu). 

250 MAUVE OVER! Je to mauve odstín, což znamená trochu mrtvolný, ale super! Je to tmavší fialovo-hnědá, pro můj denní look naprosto skvělá. Má hydratační účinek (funguje), na rtech je velmi příjemná, a má i odvyklou výdrž kolem 3 hodin.

110 LEADER OF THE PINK - Tento odstín má matný finiš, který je opravdu matný. Rtěnka nevysušuje, naopak je mi na rtech velice komfortní a výdrží mi klidně 4 hodiny. Barva je velmi zářivá růžová, ovšem v šedých zimních dnech mi přijde super. Ovšem na léto je taky jako dělaná.

700 TRENDSETTER - Poslední odstín mě nejdříve moc nezaujal. Ale na druhý pohled jsem si ho zamilovala. Je to prostě hnědá nude barva. Miluju ji k celkovému teplejšímu líčení a když ji pak doplním třeba černo-zlatým svetrem, tak se mi celkově neskutečně líbí. 

Tak co, máte některou? Který odstín vás nejvíce zaujal?
Mějte se fajn a nějak přežijte tu kalamitu, která je venku.


3 komentáře:

Díky za komentář!