pondělí 11. dubna 2016

InstaLady

Ahoj všichni! Asi jste si všimli, že v poslední době se tady nic neděje. No jo, nedá se nic dělat, ale na blog jaksi není čas, protože 1) do tohoto pátku musí odevzdat bakalářskou práci, 2) příští pátek mám přijímačky na navazující studium a ještě jsem se na to nezačala učit, 3) za měsíc mě čekají státnice a nemám ani vypracované otázky. Takže tak. Dneska vám aspoň ukážu pár instargam fotek, a taky vám řeknu co se u mě za poslední dobu událo. 

25.3. jsem měla 25 let. Vyšlo to moc krásně a už se to nikdy nebude opakovat, haha. Jinak jsem si opět nechala zastřihnout vlasy, a řeknu vám, vlasy do pasu už nikdy nechci. Teď mám vlasy zhruba po lopatky a jsem s tím naprosto spokojená, protože se s nimi o dost lépe manipuluje. 

Od svého přítele jsem k narozeninám dostala Naked Basic 2 od Urban Decay, což jsem upřímně vůbec nečekala! Jsem z paletky nadšená, akorát mě překvapilo, jak je malinkatá. Já ji viděla vždy jen v krabičce, a ta je oproti samotné paletce obrovská :D 
Dále jsem trochu utrácela v Sephoře, koupila jsem si jejich matnou rtěnku, masku na rty (zatím jsem nezkoušela) a hydratační krém, který používám poctivě 2x denně a už mám půlku v háji :D Naprosto mě totiž uchvátil a vyhovuje mi. Recenze samozřejmě bude. A co mě dále uchvátilo je malinové máslo na rty od Labella. Díky němu už měsíc netrpím na suché rty. Opravdu stojí za to ho vyzkoušet.
Dále mě mile překvapil eshop Pink Panda, který mi poslal na testování pár výrobků od značky Beauty UK. Dostala jsem třeba paletku na konturování, nic takového doma nemám a jsem ráda, že jsem poprvé mohla zkusit konturovat. Dále mám tužku na rty, krémovou tvářenku, set na obočí a lak na nehty. Vše se mi snad podaří brzy zrecenzovat.

Tak a poslední fotky. Pokud zrovna nepíšu bakalářku a neležím v papírech, ráda hraju na klavír. Je to můj velký koníček, a dokonale u toho vypnu mozek, a myslím jen na noty, které hraju :) A poslední foto, tak mám zvláštní šaty. Šla jsem s mamkou do divadla na Labutí jezero (byla jsem na něm poprvé, a určitě né naposledy, balet moc nemusím, ale do tohohle jsem se zamilovala. Hlavně ta hudba byla něco úžasného, občas si to celé doma pouštím při uklízení). Každopádně ty šílené šaty jsou ze sekáče, za pár korun (doslova). Připadala jsem si v nich jako černá labuť a v divadle na mě každý obdivně koukal, haha :)


Tak to je pro dnešek vše, mějte se krásně, a přeje ti štěstí, ať stihnu odevzdat bakalářku včas a ať se stihnu učit :D

3 komentáře:

  1. Všechno nejlepší k narozeninám přeji :) Jinak Urban Decay je super volba - s paletkou Naked jsem naprosto spokojená :)

    INKA blog

    OdpovědětVymazat
  2. Eli, dodatečně vše nej!!!!! Nějak jsem to úplně zasklila jak jsem ležela doma nemocná :( S bakalářkou držim pěsti a nic jinýho jak červenej diplom nečekám ;)

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!