středa 2. prosince 2015

Moje skincare s Belita cosmetics

Nedávno mě kontaktovala slečna z eshopu Belita Cosmetics , jestli s nimi nechci spolupracovat. Protože se jednalo o pro mě naprosto neznámou značku, na nabídku jsem ráda kývla. Značka Belita vznikla v roce 1988 (takže je to celkem mlaďoch), a to v Bělorusku. Nebudu vás zatěžovat žádnými historickými údaji, jen bych chtěla podotknout, že tato kosmetika není testována na zvířátkách, a všechny jejich produkty se vyrábí na bázi přírodních surovin.

Z eshopu jsem dostala 4 produkty, které jsem si sama vybrala. Je to čistící pěna, denní krém, maska&peeling a sérum s Q10. Momentálně je to moje pleťová rutina a od té doby co tuhle kosmetiku mám, tak jsem jinou skoro nepoužila. Opět podotýkám, že mám spíše sušší pleť, občas se mi ale trochu mastí v t-zóně a sem tam se mi udělá nějaký pupínek. 

Čistící pěna - ZDE, cena 119,- Kč
Používám ji ráno a večer a vždycky si to užívám. Má moc pěknou, nevtíravou vůni (pro mě voní tak trochu jako příroda, louka nebo tak něco). Pěna je velice jemná, měla jsem už pěny, které opravdu hodně pěnily a pak pleť dost vysušovaly. U téhle se to ovšem neděje, pleť je po něm krásně vláčná a hebká. Používám ho po odlíčení, abych si pleť vyčistila dokonale. 

Denní krém - ZDE, cena 129 - Kč.
Má taky velice příjemnou vůni, do pleti se rychle vstřebává a je i ideální pod makeup. Pěkně hydratuje a mám s tím takový pěkný obličej :)) Prostě mi momentálně dokonale vyhovuje. Jediné mínus je jeho konzistence, je opravdu velice tekutý a občas se bojím, že když ho budu chtít použít tak mi celý vyteče a taky, že ho použiju zbytečně moc. Naštěstí se mi to ale daří celkem korigovat a krém uchovávám opačně (tedy víčkem nahoru), takže už mi tolik neteče :) Co jsem ale zjistila, že s některými makeupy se nemá moc rád, třeba s novým Match Perfection od Rimmelu se nesnáší. Ale je třeba to zkoušet, pod jaký makeup bude sedět :) Mě vyhovuje pro můj Colorstay od Revlonu. 

Peeling&maska - ZDE, cena 99,- Kč
Produkty 2v1 mě vždycky bavily. Tento peeling je (zase) velice jemný a má stejnou vůni jako ostatní produkty. Klidně se může peelingovat každý den a moje pleť tím teda vůbec netrpí. Je velmi příjemný (jo, už zase to slovo). A pleť je po něm jako "dětská prdelka". Co se týče masky, tak ta se používá tak, že si dáte peeling na obličej a tak 10 min počkáte a pak jednoduše smyjete. Upřímně výsledky jsou stejné, jako když jenom "peelingujete", a taky to šetří čas. Takže jako masku tenhle produkt moc nevyužiju. 

Sérum Q10 - ZDE, cena 99,- Kč
Sérum jsem zatím nikdy pravidelně nepoužívala. Většinou jsem měla jen nějaké vzorečky, a ty vydržely sotva týden. Vždycky jsem se i bála, že mi bude sérum ucpávat póry (nějak mám zafixované, že je ve všech sérech spousta silikonů, které to způsobují). V tomhle ovšem skoro nic špatného není, a to je právě to super. Vyhovuje mi na celé čáře. Používám ho občas ráno, a hlavně každý večer. Na něj si pak dám svůj denní/noční krém a jsem spokojená. Ihned se vstřebá a stačí ho troška. Obsahuje koenzym Q10, takže by měl pleť vyhlazovat a posilovat. To já upřímně moc nepoznám, moje pleť ještě vrásky nemá. Ale je mi na pleti opravdu příjemný.

Musím se přiznat (opravdu zcela upřímně), že jsem po těch 3 týdnech naprosto spokojená. Pupínky se mi teda za poslední dobu dělají o dost méně, dokonce mám i méně černých teček. Moje pleť je teda vyčištěnější a celkově hezčí :)

O složení a účincích se dozvíte na stránkách http://www.belitacosmetics.cz/. Mají různé pleťové řady pro různé věkové kategorie (konečně je někde i něco pro 20+), a také tam seženete tělovou kosmetiku, i něco na vlasy. 

2 komentáře:

  1. Belitu právě testuju :-) Z organické řady mám oční krém, je taky dost tekutý a mě to hrozně vyhovuje. Naopak peeling je na mě drsný. Je vidět, že každému sedně něco jiného :-)

    OdpovědětVymazat
  2. jé, mně také včera dorazily produkty k testování a vybrala jsem si tu samou řadu, ale krém noční. Jsem moc zvědavá, jaká tato pěna bude a na tu masku-peeling.
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!