středa 11. listopadu 2015

Kosmetické nákupy z Londýna

Dnes vám chci ukázat své kosmetické úlovky, které jsem si koupila v Londýně. Byla jsem tam sice v září, takže už to je nějaká doba, ale proč vám to neukázat :) Měla jsem už předem připravený seznam toho, co si chci koupit. Inspirovala jsem se zahraničními (zvlášť britskými) blogy a youtuberkami. Nekoupila jsem si teda všechno co jsem chtěla, protože to bych tam asi jedla trávu, ale i tak jsem s nákupem spokojená. 
I love raspberry & blueberry - sprcháč, který se sice dá sehnat i u nás, ale v Británii vyšel dost levně (stál 2 libry). Jinak ho má ráda třeba i Fleur de Force :) Nádherně voní a jediné co mi na něm vadí je jeho konzistence, která je tak trochu divná. Takové rozteklé želé :D

To samé je i deodorant Mitchum, který Fleur nedávno mě,a ve svých oblíbencích. Já si teda deodorant kupovat nechtěla, měla jsem sebou jeden od Adidas, který byl ale totálně na nic. Venku mi bylo akorát, ale pokaždé co jsem vešla do metra mi bylo hrozné horko. Takže jsem vždycky byla hrozně spocená a to mi dost vadilo. Tak jsem zkusila tohle, a můžu jen doporučit. Nepotila jsem se tak moc a ani jsem nesmrděla, takže co chtít po deodorantu více, že? Stál 3 libry, takže tak nějak akorát a lituju, že jsem si nevzala dva.

I u Vaseline tělového mléka ve spreji lituju, že jsem si nevzala více. Stál 2 libry, a asi už jste ho v zahraničních blozích a youtubech viděli. Vím, že třeba moje milovaná Chloe Morello ho měla v několika videích a ani se ji nedivím, je to naprosto boží věc!

Korektory jsem měla taky vyhlídnuté, tak jsem byla ráda, že jsem sehnala oba. Samozřejmostí byl Eraser Eye od Maybelline, který je vychvalovaný úplně všude, a u nás doteď není. Je moc fajn a bude recenze. A o korektoru značky Collection Lasting Perfection, který je superlevný a megakrycí jsem taky hodně slyšela (od už zmíněných youtoberek Esteé a Fleur). A měly pravdu, je super až mě to překvapilo. 

V Londýně byly dva druhy drogérií, a to Boots a Superdrug. Další jsem neviděla, nebo nenašla. Boots je více, akorát mě překvapilo, že to není třeba jak DM u nás. U nás totiž mají ve vetšině prodejen to samé. Ale v Londýně to je jinak, V jedné Boots je stojan Revlonu a v dalších pěti ne. Bylo tak pro mě složité něco najít, protože jsem chodila pro konkrétní věci a občas tam stojan se značkou, kterou jsem chtěla nebyl. Jinak mají v obou drogérkách často akce ve stylu 2+1 zdarma apod. Já si třeba koupila dva makeupy od Revlonu, protože dohromady byly za 15 liber (jinak jeden stál kolem 12 liber). O jednom už jsem vám psala a ten druhý čeká na recenzi (a upřímně, mi ten Photoready moc nevyhovuje). 

Dále jsem si pořídila Sculpting brush od Real Techniques jsem chtěla už od té doby co jako novinka vyšel, a řekla jsem si, že si ho koupím právě v Londýně. Stál 9.99 liber, a za podobnou cenu ho seženete i na internetu, ale já mám radost, že ho mám právě z Boots na Oxford Street (štětec jsem nefotila, protože ho mám neustále upatlaný - používám ho každý den). Pak Matnou tužku na rty od Collection (recenze už byla) a balzám na rty       Palmer´s, který jsem si koupila v mini obchodě s potravinami :D Pak mám ještě pudr od nějaké dost levné značky Natural Collection, který je prostě obyčejným pudrem, ale hodí se mi. Tolik ke kosmetickým nákupům. Ještě se musím přiznat, že mě překvapilo, že třeba věci od Bourjois tam vyšly o dost dráž, než je seženete tady u nás. Zato tam mají spoustu svých, levných značek (jako třeba zmíněný Collection nebo Natural Collection a bylo toho více). Zato Essence, Catrice a takové ty naše "české klasiky, co najdeme všude" tam nejsou. 

Jinak mě překvapilo, že tam nebyly žádné parfumérie, jako je u nás třeba Fann, Marionnaud apod. Buď tam najdete obchod jen s parfémy, nebo jen s kosmetikou. Jediné, kde je to dohromady, je třeba House od Fraser, Debenhams nebo (naprosto božííí) Selfridges. Tam mají stojany jednotlivé značky, můžete se tam nechat konkrétní značkou nalíčit, poradí vám, a v mnoha případech vám dají očuchat spoustu vůní, i když jen procházíte. 
Pokud chcete mít z obchodů opravdu zážitek, běžte do Selfridges. Ten "obchoďák" jsem si naprosto zamilovala, nejprve proto, že teď sleduju seriál Pan Selfridge, který je o tom, jak vůbec celý obchodní dům a jeho koncept vznikal (moc doporučuju). A ten obchodní dům to je učiněné nebe. Pokud nemáte na kartě pár set tisíc, radši tam ani nechoďte :D Já se tam byla vyloženě jen podívat a pro mě to bylo něco jako umělecká galerie. Vidět naživo šperky od Tiffanyho, boty od Loubotina a kabelky od Hermés, to nevidím každý den. Nejlepší na tom je, že i když se jenom koukáte, a je na vás asi i vidět, že na nic odtamtud nemáte, nikdo se na vás nebude dívat jako na blbečka, který tam nemá co dělat (jako tomu je tady v Česku). A to se mi líbilo. A ty výlohy! Naprosto boží. Selfridges je jimi prosnulý. Koukněte se na fotky. 
To je pro dnešek vše, o Londýně vám možná ještě něco sepíšu, jinak se brzy můžete těšit na další recenze všeho možného :)

8 komentářů:

  1. Páni, musím říct, že o tělovém mléku ve spreji slyším poprvé :-))

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
  2. Pořídila sis produkty, o kterých já už dlouho sním ! :D :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  3. ten korektor s tou hubkou vyzera naozaj dobre a dolondinaby som tiež rada išla, určite by som si stade kadečo doniesla:)) a tešim sa na dalši članok:)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj s tym sprchovym mas uplnu pravdu :D presne tak iste pocity z neho mam aj ja taka tekuta zelatina :D vona je pekna no mam z toho pocit akoby to bolo mega umele :) v Superdroge maju o dost lacejsie produkty ako v Boots ... za mna ten maybelline eraser eye nie je az taky dobry ale to je len moja skusenost aaa dnes som pozerala ten revlon make up ten odtien co som chcela vyskusat natural tan tak ten tam nemali z neho tester a ked uz som s teda chcela zobrat fresh beige tak ten mal len jeden make up a aj ten bol uz otvoreny ... takze dnes som nemala stastie ... ale vidim ze ty si nakupila pekne :")
    Beauty Bubble

    OdpovědětVymazat
  5. Jak slyším Londýn, hned bych tam jela znovu :) V září jsme tam byli s přítelem taky. Pěkně jsi pokoupila

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pěkné nákupy. :) Hlavně mě láká to vazelinové mléko ve spreji! Londýn miluji! Byla jsem tam naposled loni a už se mi moc stýská.

    OdpovědětVymazat
  7. Veľmi pekné vecičky si si kúpila ! :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  8. Ja nakupuji zatim jen v Boots sice mi prijde drahsi nez Superdrug, ale v boots mam karticku takze sbiram body v superdrug maji pry taky nejakou, ale tu jeste nemam. :)) Revlon makeup bych rada vyzkousela.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!