pondělí 2. listopadu 2015

Collection Matt lip butter

Dnešní příspěvek bych nazvala i jako "super věc, kterou u nás nekoupíte". Bohužel, je to tak. Collection je britská značka kosmetiky, cenově bych ji přiblížila ke Catrice (o něco dražší, než Essence). Od téhle značky jsem si do londýnské drogérky šla pro korektor (o tom až příště), a to bych nebyla já, abych nekoukla i na věci na rty. A tahle pastelka mě hodně zaujala, už jen proto, že je zcela matná. Cena pastelky jsou 3 libry.

Barva je růžová a celkem neonová a výrazná. Na fotkách to díky světlu není vůbec vidět (jako obvykle). Tužka trochu vysušuje (ostatně jako vše matující), takže je třeba pod něj dát pořádný balzám jako základ. Co ale musím vyzdvihnout je výdrž. Na mých rtech vydrží v podstatě celý den (no trochu asi přeháním, ale můj den prostě dá). 5 hodin pro ni není problém. Pak už začne na rtech zalézat do vrásek a už je třeba barvu třeba otřít kapesníčkem a nanést znovu. Jediné mínus je to, že se mi tužka uvnitř zlomila. Konzistence je totiž celkem suchá, takže se tomu ani nevidím. Ale dá se používat i tak, takže v pořádku:)
Sečteno a podtrženo, za ty peníze je to skvělý produkt. Celkově se mi značka Colection líbí, znám ji hlavně od Fleur de Force a Esteé Lalonde (Essie Button). Ty od nich vychvalovaly několik produktů. Jediná možnost jak sehnat tento produkt u nás je objednat třeba na Boots či Superdrug
Co říkáte na matnou tužku? Znáte značku Collection?

3 komentáře:

  1. To díky za tip :) Další týden se na ní pujdu podívat, na tuhle značku už jsem se tady v UK na ní dívala, ale pořád jsem ještě nic nekoupila :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  2. Značku nepoznám :) a žiadne masielko na pery nevlastním no chcela by som :)
    www.danycuks.com

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!