středa 22. července 2015

Tak různě :)

Laky Rich color od značky Golden Rose patří mezi moje nejoblíbenější a asi i nejpoužívanější. Mám jich sice jen pár (tak 5), ale kdykoliv na ně v nějaké zapadlejší drogérii narazím, hned si jeden odnáším. Stojí kolem 40,- Kč, mají na mých (dost blbých) nehtech výdrž minimálně 5 dní, jejich barvy vypadají úžasně, mají široký štěteček, se kterým se mi dobře pracuje (nehet jednou přejedu a jsem hotová). Pro mě je to značka ideál. Tohle je odstín 69, což je krásná, lehce zasněná růžová s mini třpytečkama (které jsou vidět jen na sluníčku, a to se ještě musíte upřeně dívat, abyste je poznali).
S kosmetikou ArtDeco jsem doteď neměla žádnou zkušenost. Ovšem eshop Parfémy-Elnino.cz to změnil. Dostala jsem na testování této korektor Camouflage v odstínu 1 Light. Je to korektor v tužce, což je pro mě dost nezvyklé a nikdy jsem takový korektor neměla (a možná ani nikde neviděla). Korektor je světlý, trochu dorůžova. Hodí se spíše k zakrytí drobných nedostatků, na větší plochy to moc není. Když už s ním ale zakrývám třeba hromadu mini pupínků na bradě, vpracovávám ho do pleti s Contour štětcem od Yves Rocher a krytí bych označila za střední, rozhodně nečekejte žádný Dermacol Cover. Ale jsem s ním celkem spokojená, sice to není nejlepší korektor, co vlastním, ale nijak se neotírá a vydrží. Seženete ho na Parfémy-elnino.cz - ZDE za 293,- Kč.


Tento produkt jsem si v poslední době dost oblíbila. Jsem totiž celkem líný člověk, po sprše se mi nechce hledat krém, odšroubovat víčko, namazat se... chci prostě všechno hned. A tohle mi moje přání splnilo. Jedná se o Fenjal Body-Oil, což je tělový olej ve spreji. Prostě si ho na sebe trochu stříknu, rozmažu a jdu. Vstřebává se během pár sekund, ale vaše pokožka pozná, že jste se o ní trochu postarali. Občas se jím namažu ikdyž jdu do práce, nemám žádný pocit mastnoty, ale jde poznat, že jsem se ráno namazala. Pokožka je po něm totiž krásně hebká a celkově vypadá lépe.
Seženete ho ve Fann parfumérii za 209,- Kč.

3 komentáře:

Díky za komentář!