středa 15. července 2015

Astoří BOŽÍ tužka

Tohle je produkt, který používám každý den od té doby co ho mám a nemůžu si ho vynachválit. Nerada si pod oční stíny dávám bázi, protože mi málokterá sedne (dokonce i báze od Urban Decay, kterou jsem měla ve vzorku pro mě bylo úplně na nic). Ale TOHLE! Tohle je to nejlepší, co můžu jako podklad použít. No a samozřejmě to můžu použít samostatně. Je to Astor Perfect Stay Eye shadow & liner odstín 120 Chic Nude. Je to hnědo-růžová barva, takže pro světlé typy jako jsem já, je to ideální nude odstín :)

Nabarvím si s tužkou oko, lehce rozmáznu a buď si aspoň do záhybu dám stín, pak do koutků očí a pod obočí trochu rozjasňovače - a hotovo! Případně si přes něj vystínuju oko obvyklým způsobem a hádejte co...vydrží to. Bez hnutí. Celý den (nebo v mém případě 12 hodin)! Je voděodolná, takže se hodí i na momentální (a nadcházející) vedra.
Seženete ji třeba na parfemy-elnino.cz za 99,- Kč.

Tužku vám s klidným srdcem doporučím. Mají samozřejmě více odstínů, ale žádný mě nezaujal, jen tento. 

9 komentářů:

  1. Naprosto souhlasím, ten odstín je dokonalý a výdrž také skvělá. Jen mám problém, že se mi při ořezávání láme :-(. Možná jsem si jen vybrala špatný kousek.

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá moc sympaticky a odstín je úžasný :)

    New in: June 2015

    OdpovědětVymazat
  3. Po téhle tužce jsem už několikrát koukala, ale bála jsem se právě toho ořezávání. Máš stejný problém jako slečna z prvního komentáře?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ani ne, tužka je dost měkká a krémová, spíše může být problém, že se při blbé manipulaci trochu "rozňahňá". Ale mám ořezávátko od Essence, kde je právě otvor na velké tužky a vždycky se mi podaří ji bez problémů ořezat. Jen si musíš dát pozor, abys ji z ořezávátka vytáhla rovně, a nijak s ní v ořezávátku nehýbala. Doufám, že to pochopíš :D

      Vymazat
    2. Vysvětlila jsi mi to skvěle, chápu :D Diky.

      Vymazat
  4. úžasná barvička...-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/07/vybarvi-se-3-tyrkysova.html

    OdpovědětVymazat
  5. Je užasna, mám ju tiež a rada ju používam :-)

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!