pondělí 8. června 2015

Tak různě

Ahoj! Dneska to bude jen tak různě. Minulý týden jsi si dala od blogu pauzu, protože jsem měla v podstatě poslední volný víkend. Ode dneška jsem totiž opět začala pracovat, takže vstávám v 5 ráno a budu si na to dlouho zvykat. 

Mám rozepsáno spoustu recenzí, už jen musím nafotit všechny produkty přímo v "akci" (což je pro mě nejsložitější část blogování), ale nerada bych sem dávala neúplné recenze typu "fotka rtěnky - popis, že je rtěnka hezká - milion komentářů jak je ta fotka super". Takže nemusíte se bát, že o recenze přijdete, jen si to musím já sama nějak rozvrhnout. 

Poslední den školy
Tohle je ještě konec května, kdy teplo teprve začínalo. Tuhle černou sukni z Reserved jsem si zamilovala, dokonce má i kapsy, což je plus. 

První zkouška 
Moje oblíbená kabelka, oblíbené sako, oblíbené brýle, oblíbené legíno-džíny a oblíbené boty, které nosím jednou za rok, protože po nich mám vždycky šílené puchýře. Lodičky totiž asi nejsou pro mě, protože mi padají z nohy, nebo mě tlačí. 

Druhá zkouška
Tyhle šaty jsem koupila za pár peněz, a sako též. Bohužel nemám fotku, kde to jde lépe vidět, ráno totiž nemám moc čas se fotit a nemám nikoho, kdo by mě fotil během dne. No, prostě fashion blog být nemůžu ani náhodou :)

První objednávka z Aliexpress. Překvapilo mě, jak všechno přišlo hrozně rychle, myslela jsem, že budu čekat 2 měsíce a nakonec mi vše přišlo do 14 dní (na fotce není všechno).

Po dost dlouhé době jsem jezdila na kole. V třicetistupňovém vedru, s šíleně nepohodlným a půjčeným kolem. S přítelem jsme byli na Pálavě a ujeli asi 20 km. Jo a tohle je můj výraz po prvním kilometru :D Aspoň jde vidět, jak "velký" jsem sportovec.


Pěkný začátek týdne a čau u příštího příspěvku! 
Elis

5 komentářů:

  1. Super, hned bych vyjela na kole. Kdyz jsme byli jeste v Cesku, tak jsem pres leto porad jezdili na kole.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Zkoušela jsi do lodiček opatěnky? Kupovala jsem je vždycky v Deichmanu nebo CCC asi za 30Kč. Ta vyměkčená broušená kůže tu botu o kousek zmenší, takže nepadá a navíc nedře do paty (pro mě absolutní nutnost do všech balerínek) A kdyby byly lodičky ještě pořád větší, tak přidej ještě silikonové polštářky pod prsty. Já takhle zachránila moje nejmilovanější lodičky, které jsou mi jinak velké.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za tip! Opatěnky vůbec neznám, mám jen normální kožené vložky do bot, a ty jsou nic moc

      Vymazat
  3. Takový nešťastný výraz na po prvním km :D Taky teď jezdím dost na kole, to já to zase zbožňuju, skvělý odreagování, akorát jsem se teď fest přismahla :) Sluší Ti to na fotkách

    OdpovědětVymazat
  4. :D Ten výraz u toho kola je super, je vidět, že by jsme si rozuměly :D Také nejsem extra sportovní nadšenec :)

    New in: May 2015

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!