sobota 20. června 2015

Pink&Gold makeup

Dneska vám chci ukázat jedno líčení, které jsem si vytvořila celkem nedávno a nedalo mi to a musela jsem ho nafotit. Strašně moc se mi totiž líbilo, a třeba někoho inspiruju k vytvoření něčeho podobného. V hlavní roli je dnes Zlaté Colour Tatoo 05 Eternal gold, na něm růžový stín z paletky od Makeup Revolution a do záhybu ještě trochu hnědého stínu. 
Musím se přiznat, že s Colour tatoo se mi špatně pracuje. Nosit samostatně je opravdu neumím, proto jsem se rozhodla něco přidat. Jelikož jsem si chtěla vzít růžové šaty, tak jsem si vybrala růžový stín. Je naprosto nádherný (na fotkách to tak nevynikne). Musím říct, že v paletce od MR jsou některé stíny opravdu přenádherné. 

Na tváře jsem použila trio od Makeup revolution, který vytvořil hezký "lesk jako blesk".

Na rty jsem (po dlouhé době) dala rtěnku 109 Rosy Dream od Maybelline. Mám za svůj život už asi páté balení, nosila jsem tenhle odtín totiž už od svých cca 16 let a kolem 20 jsem ji nosit přestala. Je to studená růžová, s jemným shimmerem a hlavně je hodně světlá. No a aby to nebylo takové mrtvolné, tak jsem použila lesk od Rimmelu v odstínu 110 Keep a Secret. Ten je taky růžový, se shimmerem a moc se mi líbí, tak vypadají oba produkty "na sobě". Jinak lesk mě celkem překvapil, je velmi příjemný a nelepivý.

Vytáhla jsem šaty z Tally Weijl, a nový náhrdelník z Aliexpressu. Stál mě asi 60,- Kč a moc se mi líbil.

Pěkný víkend!

10 komentářů:

  1. Ty šaty s tím náhrdelníkem vypadají moc pěkně :) Se zlatým ColorTatto se mi také dost špatně pracuje, na očích se mi vytváří hrudky, ale je zajímavé, že to dělá jenom tento odstín...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to divné, já má právě jen tenhle odstín, a překvapilo mě, že vypadá dost flekatě. Ale jako podklad se použít dá :)

      Vymazat
  2. Liceni ti moc slusi a ty saty jsou bajecne s tim nahrdelnikem. Take chci udelat objednavku na aliexpressu.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé, fotka šatů s náhrdelníkem je super, moc Ti to sluší :)
    A líčení je k tomu pěkné

    OdpovědětVymazat
  4. Veľmi pekné líčenie, pristane ti :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné líčení, sluší ti to :)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/giveaway-2-v-1.html

    OdpovědětVymazat
  6. Líčení je na něžné denní nošení super:) Přemýšlím o této paletce očních stínů, jsi s ní spokojená? Já mam zatím Iconic 3 a je bezva!
    http://lifewithveronica.blogspot.cz/2015/06/yellow.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paletka je super, sice pár matných odstínů zaostává s pigmentací, ale z 90% jsou ty stíny pigmentované dobře a vydrží mi celý den :)

      Vymazat
  7. Velmi pekne líčenie a na poslednej fotke si krásna ! Velmi ti to pristane :-))

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!