pátek 12. června 2015

Boží trio Makeupové revoluce z Londýna

Vyhovuje mi, že máte tři v jednom. Bronzer, rozjasňovač a tvářenku. Ušetří mi to celkem místo v cestovní kosmetické taštičce. V nejhorším můžete totiž použít bronzer jako stíny a rozjasňovač do koutků oka a máte hezký přirozený a zářivý vzhled :)

Ty barvy jsou naprosto nádherné a fakt mě dostaly. Hlavně barva tvářenky, ta je pro mě ztělesněním léta u moře. Barva bronzeru je pro mě, jako pro věčnou bleduli ideální, a hlavně je matný!!! Rozjasňovač je světle zlatý, třpytí se celkem dost, ale není to žádný extra-moc třpytivá šílenost. Je tak akorát. A tvářenka je opravdu boží, ale taky je dost třpytivá, proto moc nepodoručuju si dávat tvářenku i rozjasňovač. Vyberte si jen jedno, jinak se budete třpytit opravdu hodně. A to se na den moc nehodí (zvlášť, když svítí sluníčko). I když možná na večer na nějakou párty - proč ne.

Zjištění - pokud se trochu opálíte (nebo jste už přirozeně trochu tmavší, než je bílá stěna), pořiďte si asi tmavší odstín. Já jsem se totiž o minulém víkendu trochu opálila, a už mi připadá, že je na mě bronzer celkem světlý (mám odstín Light).

No a nemám k tomu moc co dodat, tohle trio se stane asi mou velmi oblíbenou věcí pro jaro/léto (no a klidně i podzim/zimu :D). Nezbývá mi nic jiného, než vám ho doporučit. Seženete v Rossmanu za nějakých 189,- Kč.

Tak co na něj říkáte? Jinak vám přeju krásný víkend. Já se chystám možná na nějakou opalovačku a hlavně na ostravskou Muzejní noc!

7 komentářů:

  1. Tý jo vypadá to fakt skvěle :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  2. Tuhle krásku jsem sháněla až jsem ji sehnala a už se těším až ji taky vyzkouším :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/vybarvi-se-2-do-bronzova.html

    OdpovědětVymazat
  3. Vyzer skvelo, od Makeup Revolution som ešte nič nevyskušala..:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Páni, ta paletka se mi moc líbí. Jak odstín bronzeru, tak rozjasňovače a tvářenky a taky jak tak koukám, tak pigmentace je super :) Prostě krása, povedlo se jim to :)

    Krásný úsměv = bílé zuby :)

    OdpovědětVymazat
  5. Wow, tak tohle byla u tebe trefa do černého ! :)
    Moc ti to sluší ! :)

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá fakt skvěle a asi si ho už konečně koupím :D :)

    OdpovědětVymazat
  7. Paletka se mi hodně líbí :) Super praktický produkt

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!