pátek 20. února 2015

Yves Rocher random

 
Něco vám řeknu. Být členem Yves Rocher klubu je celkem zlo :D Jednou za čas vám přijde domů sleva, dostanete k nákupu dárky, a hlavně to v tom obchodě vždycky tak krásně voní. Takže je radost tam utrácet :) Každopádně vám teď ukážu, co jsem si tam posledně nakoupila. 
Expresní odličovač na oči s chrpou (je to ten dvoufázový - na fotce to není poznat) je moje must-have na odličování očí. Nic jiného nechci, a tohle je moje už asi třetí balení a budu si ho kupovat i nadále. Stojí myslím 130,- Kč.
Sprchový gel ostružina - to byl dárek k nákupu. Upřímně, raději mám jejich krémové sprcháče, třeba ten s brazilskou kávou je naprosto boží! Ale na to, že je tohle jen "obyčejný gel", je příjemný, nijak nevysušuje a o té přenádherné vůni se asi ani zmiňovat nemusím....

Toaletní voda třešňový květ
Tahle vůně je jednoznačně nááádherná! Cítím z ní prostě takový přelom jara/léta, rozkvetlé třešně, a nevím proč, připomíná mi i vůni šeříku. Upřímně všechny vůně z téhle edice mi hodně voněly, a vybírala jsem asi 10 minut :D Nevěděla jsem, jestli je lepší růže, šeřík, zelený čas, citrusy, no a nakonec vyhrála třešeň. Takže jarní vůni mám vyřešenou :) A vůbec nelituju. Klidně bych je koupila všechny! Vyšla mě na 310,- Kč.

Balzám na rty třešeň
Balzámy od Yves Rocher mám celkem ráda. Rty hezky hydratují a některé i natónují. A právě kvůli barvě jsem si koupila tenhle třenový, který rtům dodá hezkou červenou barvu. Stál 45,- Kč.

17 komentářů:

  1. Haha, přesně, je to zlo :-D I když poslední dobou se už tolik zlákávat nenechám. Expresní dvoufázový odličovač a sprchové gely (pomeranč, mandle) ale mají v mé kosmetické sbírce stálé místo. Na léto jsem měla konvalinkovou vůni a to byl moc pěkný kousek :-) Ještě chci zkusit ten balzámek...
    Stars by Lucy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Balzám fakt doporučuji! Mám ještě malinový z té minulé kolekce, ale tenhle je teda o dost lepší a připadá mi, že i více hydratuje :)

      Vymazat
    2. Půjdu pro něj, 49 Kč je ok :-) Díky
      Stars by Lucy

      Vymazat
  2. Skvělé nákupy :) musím se tam taky zaregistrovat, ten dvoufázový odličovač si chci pořídit
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Souhlasím, ty letáčky se slevama a dárkama jsou zlo :D Toaletní vody voní naprosto úžasně, snad jen růže mi nevoní.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  4. Nakoupila jsem stejně :D Odličovač očí a dostala jsem ten sprcháč, myslím, že mám ostružinu. Voní moc hezky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mozna nakonec dobre, ze u nas ve meste neni prodejna YR, asi bych tam byla furt :-D Moc bych chtela toaletni vodu se zelenym cajem a nejaky ten balzamek :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten odličovač jsem zkoušela od kamarádky na školním pobytu a byl celkem fajn, ale za mě prostě vede micerálka od Garnieru :) Na balzám už jsem koukala a kdo ví, jestli se pro něj ještě nevrátím :))

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  7. Balzamek me hodne zaujal.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. A já měla v hlavě nějak zafixováno, že Yves Rocher je strašně drahá značka a přitom to není tak špatné :) Hlavně jsem měla problém s výslovností, než jsem to pak někde slyšela :D Ale omlouvá mě snad to, že jsem z vesnice, že? :)
    Miluju být v nějakém klubu, a proto sbírám všechny zákaznické karty. Sice vím, že karty se dělají pro to, aby se mohl zákazník "šmírovat" a podle toho zařadit do nějakého segmentu, podle kterého mu pak posílají slevové poukázky, nebo akční letáky, ale ten pocit "mít další kartu"! :))) Takže jsem se chtěla zeptat, jestli i YR má zákaznickou kartu? ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, oni mají fajn klub. Sbíráš tam body za nákupy a až nasbíráš dost bodů, můžeš si pak vybrat dárek. Jinak mi často chodí různé poukázky se slevami, a upřímně od té doby co jsem u nich v klubu, jsem za nic nezaplatila plnou cenu :) A taky jsem sběratel karet, a mám skoro do všech obchodů, které jsou ve měst dostupné :D

      Vymazat
  9. Ahoj ten balzamek Mám a je skvely

    OdpovědětVymazat
  10. Yves Rocher miluju ♥ Momentálně si brousím zuby na ten odličovač a na balzámky. Jsem z toho na větvi, protože nemám jestli si mám koupit barevný nebo ne :/ A určitě jeden koupím i kámošce k narozeninám, jdu tam hned v pondělí a bože zase utratím tolik peněz :D :ú

    http://life-by-mrsjagr.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě jsem se chtěla zeptat, pokud v YR nakoupíš třeba za 300kč, tak ti dají hned tři razítka na kartičku nebo jenom jedno?

      Vymazat
    2. za každých 100 kč nákupu dostaneš jedno razítko, takže za 300 kč dostaneš tři razítka :) Jinak ty balzámy jsou super všechny, mě víc vyhovují tyhle tónované, protože si pak nemusím dávat rtěnku a rty mám hezky barevné :)

      Vymazat
  11. Já už jinou kosmetiku než Yves Rocher nepoužívám Je naprosto skvělá.Zrovna tento týden mě přišli balíčky s kosmetikou. Mám moc ráda sprcháč s brazilskou kávou nebo regenerační šampon, masku na vlasy atd

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!