pátek 27. února 2015

Spotřebováno Leden - Únor 2015

 Musím sama sobě pogratulovat, že jsem za leden a únor spotřebovala celkem dost věcí, a doufám, že se mi to bude dařit i nadále. Mám doma totiž spoustu produktů a vzorků, které jsou třeba na dně, a já si je pořád šetřím, až se nakonec zkazí a budou na nic. Ale řekla jsem si, že se opravdu budu snažit vypotřebovat vše, samozřejmě ještě před expirační dobou, a taky jsem ráda, že mám teď více místa na nové produkty. 
Jo, a taky vím, že únor končí až zítra, ale to už asi nic dalšího nestihnu spotřebovat. Proto s tím přicházím "už" teď.
Dermacol Fixační transparentní pudr Light - tenhle pudr mám velmi ráda, krásně mi zafixuje makeup, který se pak nijak nemaže a ani se po něm nelesknu. Teď už mám nové balení.
Catrice Re-touch Light - reflecting concealer 005 Light nude - tehle produkt nebyl špatný, ale došel mi dříve, než jsem ho vůbec stihla zrecenzovat. Vydržel mi jeden měsíc, a to jsem ho nepoužívala ani každý den a nedávala jsem si ho nějaké vrstvy. Takže nic moc. Jinak měl rozjasňovat a to uměl, takže nemůžu říct, že by to bylo něco špatného, ale je ho prostě málo.
Lavera Natura Concealer Light - tenhle korektor byl kdysi v nějakém Lady(Senza)boxu. Nebyl špatný, vím, že na něj všichni nadávali, že nekryje, ale ona měj rozjasňovat oční okolí. Aspoň to tak bylo napsané a tak jsem ho i používal a nebyl vůbec špatný.
Balea Intensiv balzám na rty - tento balzám je taky moje stálice, mám už druhé balení, a teď jsem si koupila už třetí. Rty hezky hydratuje a do kabelky mi stačí. 
Astor Lip butter 009 Burnt rose - máslíčka od Astoru miluju, jakmile mi tenhle růžový došel, hned jsem si běžela pro nové balení :)

Ellie odličovací ubrousky s aloe vera - odličovací ubrousky jsou taková moje rychlá záchrana, když na sobě nemám moc makeupu a nechce se mi odličovat mlékem, olejem apod. Oči si vždycky odličuju zvlášť, pak použiju tyhle ubrousky a nakonec pleť dočištuju peelingem, nebo čistícím gelem. Mám zhruba jedno balení na měsíc.
Saloos Hydrofilní odličovací olej Meduňka - odličovací oleje od Saloosu mám ráda, teď už mám nový (levandulový). Sice ho nepoužívám pořád, ale musím říct, že odličuje opravdu skvěle (zvlášť, když si občas dám větší "vrstvu" makeupu). 

Avon Krém na ruce kakao - tuhle bylo už moje tak páté balení, které jsem spotřebovala, a teď už mám nové. Co se týče hydratace, není to žádná epes rádes paráda, ale voní naprosto úžasně. Já ho používám na večerní mazání před spaním, a vždycky si pak k rukám čuchám :D
Alverde tělové máslo ibišek a sheabutter - tohle máslíčko bylo s nějaké jejich limitky, v balení byli celkem tři krémy. Jeden jsem dala mamce, druhý si schovávám na cestování a třetí jsem bez milosti spotřebovala. Tyhle máslíčka jsou super, asi to většina z vás zná a má. Tenhle voněl dost zvláštně, neumím to ani popsat. Sladší vůně, která mi celkem lezla do nosu, ale přežila jsem to. Byl fajn a klidně si koupím další.

Shauma Keratin strong šampón - upřímně, u šampónů nepoznám rozdíl, moje vlasy jsou celkem fajn, ať na ně patlám cokoliv, takže u tohohle (i u toho vedle něj) můžu říct, že mi ani jeden nevoněl.
Schwarzkopf Color save šampón
Biosilk olejíček - moje stálice v péči o vlasy. Teď sice zkouším jiné oleje, ale k tomuhle nemám problém se vrátit. Dávala jsem si ho vždycky na konečky vlasů, a nevím, jestli je to tímhle, nebo tím, že si vlasy poctivě "olejuju" už dlouho, ale nikdy jsem neměla roztřepené konečky :)

DKNY Be delicious - tuhle vůni miluju (stejně tak moje maminka). Měla jsem ji už hrozně dlouho a bylo tam na poslední dvě stříknutí, no tak jsem ji teda už konečně "dodělala". Je to nádherná šťavnatá vůně, ideální na jaro. Určitě si ji někdy pořídím znovu.
Jil Sander Everose - upřímně mi vůbec nevoněla, ale vzorky vůní jsou vždycky super do kabelky, když se nutně potřebujete "ovonět"

Garnier šampón pro objem - šampón nebyl špatný, Garniery vždycky krásně voní, ale že bych viděla nějaký objem, to teda ne.
Ziaja tělové mléko Goat´s milk - tělové mléka od Ziaji byly všechny fajn, škoda, že už nejsou k dostání nikde v drogérkách, tahle značka mi celkem chybí, a na netu se mi fakt objednávat nechce. Akorát mi to celkem smrdělo, nesnáším totiž "vůni" mléka.
Talika Instant beauty - měl to být nějaký hydratační krém, prý ideální pod makeup. No a byla to dost hrůza, po prvním použití jsem ho pak používala jen na ruce :D
L´oréal Revitalift magic blur - 
Avon Anew clinical Brightening serum - sérum je celkem hutnější konzistence a měla jsem pocit, že se do pleti prostě nechce vsáknout, takže nic moc.
Clinique Even Better skin tone correcting moisturizer - tento hydratační krém byl opravdu moc dobrý, vyhovoval mi i pod makeup, a pleť po něm byla opravdu hydratovaná celý den. Klidně bych šla do plného balení.
Clinique All about eyes - tenhle krém byl naprosto boží a klidně bych do něj i investovala (a možná to fakt někdy udělám). Oční okolí po něm bylo krásně hydratované a jemné, a v době používání tohoto krému se mi ani nemazaly stíny pod očima (což se mi jinak děje pořád).

A co jste spotřebovali za poslední dobu vy?

8 komentářů:

  1. To je super spotřeba, mě vždycky hrozně dlouho trvá, než se něčemu podívám na dno :-) Jinak souhlasím, taky bych značku Ziaja uvítala i v drogeriích, chtěla bych si od ní pořídit oční krém, ale na internetu se mi objednávat taky nechce :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to jsi toho spotřebovala hooodně! Hlavně oceňuju spotřebu dekorativky, to se mi moc často nestává...:-)) Ohledně spotřebováno taky chystám v průběhu března článek :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak je pravda, že polovina mojí kosmetiky je skoro na dně, takže to vypadá, že toho spotřebovávám strašně moc :D

      Vymazat
  3. Krém na ruce od Avonu mám moc ráda, pravidelně si toto kakaové kupuji a parfém DK je také parádní :-))

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkná spotřeba, z výrobků jsem konkrétně nezkoušela nic, ale co jsem měla krémy na ruce z Avonu, tak jsem byla spokojená :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  5. Miluji maslicka od Astoru.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Astor Lip Buttery přímo miluji! A za poslední dobu jsem asi spotřebovala pudr od NYC

    OdpovědětVymazat
  7. To je spotřeba, teda :D to maslicko od Astoru nemám šanci spotřebovat, to bych ho musela používat každý den :D

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!