pondělí 9. února 2015

Mazání a vonění se Saloos a "vanění se" s Tetesept

Bio Karité konopný balzám
Začnu konzistencí. Je to v podstatě mazlavá hmota, která je dost tuhá, ale při kontaktu s teplem "roztaje". Pokud si tedy chcete namazat obličej, musíte do toho trochu víc hrábnout, abyste něco nabrali. Je celkem mastný, ale to mě osobně nějak nevadí. Jsme zvyklá se s ním mazat, když jsem celý den doma. Popřípadě několik hodin před spaním (a před spaním si ho setřu vatovým tampónkem). Co mi vadí je ale vůně. Vyloženě mi smrdí.
A abych vám vlastně řekla, k čemu je tohle dobré. Je určen pro suchou, přesušenou, popraskanou a problematickou pokožku. Pokožku má vyživovat a hodí se třeba i na popáleniny. Já ho používám na obličej, ale můžete si s ním namazat klidně i ruce nebo nohy. Ráda ho používám ho hloubkové čistění - když si udělám pořádný peeling a masku a moje pleť je pak trochu podrážděná a sušší. Pleť pěkně promastí a vyživí.

Roll On Vitalita
Tohle je super produkt, který mě zaujal na první "očuchání". Vůně je opravdu úžasná a svěží - obsahuje esenciální oleje grepu, limety a litsey cubeby. Má přispět k navození optimismu a dobré nálady. A to je v celku i pravda. Protože když si k tomu čichnu, vždycky se usměju. Poslední dobou ho s sebou nosím v kabelce, a co chvíli si voním k zápěstí. 

Tetesept pěnová koupel
Vanu mám jen u přítele, takže si koupele většinou (vždycky) dávám i s ním. Tyhle pěnové koupele mě velice zaujaly, jsou super! Většinou jsem používala do vany jen pěnu, nebo sůl. Tohle je v podstatě sůl i s pěnou dohromady. A ta vůně!

5 komentářů:

  1. Jejku, masz coś bardzo, bardzo ciekawego. Lubię takie kosmetyki. Szkoda, że w Polsce nie można kupić tej firmy. Lubię masło karite dawać na moje włosy.

    OdpovědětVymazat
  2. Měla jsem tu kokosovou sůl do koupele a taktéž mi vyhovovala, láká mě i ta mandlová ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Tetesept budu muset konečně vyzkoušet :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tetesept jsem zkoušela ten kokosový a je to nádherná vůně :)

    ♥ Monča ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Tu kokosovou pěnu od Tetesept jsem měla a byla jsem s ní spokojená :) Ten roll on pak musím očichat
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!