pondělí 2. února 2015

Lakování :)

Odstín Naked Truth od Avonu je mým velkým oblíbencem. Mám totiž ráda přirozeně vypadající nehty, proto je tahle nude barva naprosto super. Lak mi vydrží klidně i celý týden, záleží na stavu mých nehtů. V poslední době ho nosím opravdu velmi často :)

Všechny laky od Golden Rose co mám jsou asi ty nejlepší, co jsem kdy na nehtech měla. Vydrží mi klidně i celý týden (jo nějaké malé uloupnutí laku se sem tam naskytne, ale není to taková hrůza, že bych hned musela nehet lakovat znovu). Dělá krásny gelový efekt, má široký štěteček, se kterým se mi dobře lakuje (i když na malíčku musím opatrně). No a tahle barva! Je úžasná. Spíše teda letní, než takhle na podzim/zimu. Je to něco mezi jemnou růžovou a oranžovou :)

Essence Colour&Go. Tahle barva je super. Moc se mi líbí a lak celkově je velice pěkný. Dělá totiž takový gelový efekt a krátce zastřiženým nehtům opravdu sluší. Ale. Lak mi bez olupování vydržel 1 celý den. No, ale asi na něj nezanevřu, a budu se s ním lakovat aspoň na nějakou spešl událost, kdy chci mít večer nehty krásné, a ráno už je mi všechno jedno :D
Tenhle top coat jsem dostala (jako většina blogerek) k testování od Rimmelu. A opravdu mě zaujal. Společně s červeným lakem tvořil můj "nehtový look" vánočních dnů. Mám odstín 20 Midnight mistletoe, který obsahuje velké zeleno-červené třpytky. I ostatní laky z téhle edice mě hodně zaujaly, a nejspíš si nějaký pořídím. 

8 komentářů:

  1. Já svoji dokonalou tělovku našla u Essence. To už máš ten nový rádoby gelový lak, co se ale nemusí zapékat? To je teda bídná výdrž. Já od toho, upřímně, nic moc nečekala, jednak Essence jako kosmetiku považuju za adekvátní tomu, za jaký ceny to prodávají a jednak mám teda špatný nehty a nic mi na nich nedrží, ale tohle je slabota.

    OdpovědětVymazat
  2. Vsechny odstiny jsou pekne.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Vsechny odstiny jsou moc pekne, no nejvice se mi libi ten cerveny na posledni fotce a spolecne s tim top coatem vypada taky moc hezky :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten od Essence a Rimmel vypadají krásně! :) Z limitky Rimmel mám verzi 021 Bedazzle a ta je taky nádherná :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkné barvičky, já mám v nude odstínu od Astoru :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  6. Ten červený je překrásný, škoda té výdrže...

    OdpovědětVymazat
  7. ten glitter od Rimmelu jsem si oblíbila...Ale zkus třeba francouzskou pískovými a zbytek přelakovat jím. :)

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!