pondělí 16. února 2015

Golden rose mono stíny

Pěkné pondělí vám přeju! Dneska mám pro vás recenzi dvou mono stínů, které jsem si poslední dobou hodně oblíbila. Jelikož se většinu času líčím pouze hnědými stíny, tohle je pro mě menší oživení :)


Nedávno jsem si pořídila dva mono stíny od značky Golden Rose. Od této značky mám hodně ráda laky na nehty, a jejich stíny už kdysi dávno (opravdu dávno) zkoušela - měla jsem jakousi paletku. Odstíny jejich mono stínů mě opravdu zaujaly, celkem jsem se přemohla, abych si vybrala "jen" dva. Chtěla jsem matný - ty se většinou celkem špatně shání. A pak jeden třpytivější. Oba stíny jsou krásně pigmentované, ale trošku práší, což by někomu mohlo vadit (mě osobně je to jedno, pokud to nepráší nějak extrémně. Ale tohle není ten případ). Cena jednoho stínu je kolem 50 Kč. A jinak mi vydrží klidně celý den na oku a nijak se neslévají. 

w
Matný stín číslo 212 jsem prostě musela mít. Takový se v kosmetické výbavě nikdy neztratí. Je to celkem světle hnědá, mírně narůžovělá barva, ideální pro denní líčení - do záhybu oka.  Druhý odstín 116 je taky moc krásná barva. Je to cihlová, s kapkou fialové (nebo fialová s kapkou vínové?) a samozřejmě je třpytivější - perleťový. Musí se s ním opatrně, tahle barva vám může udělat pekelně uplakané oči. Takže ji dávám jen velmi zlehka do záhybu, nebo jen na pohyblivé víčko a zbytek rozmažu právě s matnou 212.
Pro "zjemnění" (aby ty barvy nevypadaly moc uplakaně), jsem použila na pohyblivé víčko ještě stín SIN z Naked paletky). (Jinak na fotkách mám na puse rtěnku od Essence, která mě stála jen 34 Kč a teď se stala mou oblíbenkyní. Ale o tom ještě někdy příště...)
Co říkáte na Golden Rose? A na podobné odstíny stínů? Podle mě krásně zvýrazňují  zelenou barvu očí.

5 komentářů:

  1. Moc se mi líbí ten cihlově růžový, ale přesně jak píšeš, musí se s ním opatrně, aby člověk nevypadal nemocně. Tobě sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ani stíny vypadají skvěle a kde se daji koupit? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to těžko říct, já ji kupovala v malé zapadlé Tetě. Občas mají stánky v obchodních centrech.

      Vymazat
  3. Po těch se budu muset podívat :) vypadají mnohem lépe než třeba essence, i ten obal je docela pěkný :D Odstíny sis vybrala suprove ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Vůbec značku GR neznám, ale tyhle barvičky zbožňuju a moc se mi na tobě líbí!!! :) Jestli to nebude tím, že mám taky zelený oči :D

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!