středa 27. listopadu 2013

LRP - Toleraine Teint makeup

Toleraine Teint - zmatňující pěnový makeup. Dostala jsem ho k recenzi od eshopu krasa.cz.

Bohužel tam si někdo myslel, že jsem asi hodně opálená. Protože mi přišel v odstínu 04, který je fakt hodně tmavý. Já fakt nejsem černoška, mulatka, a ani nechodím do solárka, takže jsem měla s recenzí celkem problém. Jak vlastně zrecenzovat něco, co je tak tmavé?!
No co, nakonec jsem si vymezila jeden den v týdnu, kdy jsem věděla, že nepůjdu ven, a tímhle tmavákem jsem se namazala. Bohužel (nebo bohudík?) jsem vám to nevyfotila, protože to opravdu není hezký pohled :D Vypadám s tím jako pomeranč.
Ale je to celkem škoda. Protože tenhle makeup není úplně k zahození.

Kromě odstínu si tedy nemám na co moc stěžovat. Konzistence je pěnová, což mi celkem vyhovuje. Krásně se roztírá (nejlépe prsty, se štětcem mi dělal šmouchy).
Pleť je po něm sjednocená, matná a hlavně krásně hladká. 
Obsahuje perlit, který má absorbovat přebytečný maz. Také je hypoalergenní (vhodný pro citlivky) a nekomedogenní (neucpává póry).
Cena je na krase.cz 407 Kč.
Já jsem i uvažovala, že si ho objednám (ve světlé barvě samozřejmě). Ale nakonec zvítězil jiný makeup od jiné značky. No, brzy se o něm dozvíte.

9 komentářů:

  1. Nad ním jsem už taky uvažovala, takže díky za recenzi! Ale s tím odstínem se teda vážně sekli!!

    OdpovědětVymazat
  2. tak to je od nich fakt mile, poslat ti odtien, ktory im najviac lezi na sklade :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No súhlasím s Luckou je to šialené poslať takýto odtieň práve teraz na zimu, čo je fakt škoda, tento make up som mala kedysi rada...je síce hutnejší a viac kryje....ale niekto hľadá práve to

      Vymazat
  3. No tak to jsi na tom ještě dobře mně poslali vzorek make-upu který ani v čr neexistuje a vzorek nějaké rtěnky, supeeeer !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem s nimi zatím neměla žádný problém, ale tohle je fakt šlápnutí vedle. Ale už mi jednou poslali věc, kterou už na eshopu neměli a pak si stěžovali, že mám v recenzi málo odkazů.

      Vymazat
  4. Jako nic proti krasa.cz, několikrát jsem tam nakupovala a byla jsem spokojená, ale co jsem si tak všimla, tak blogerkám posílají docela často věci, kterých se podle mě chtějí zbavit. Jako upřímně, já bych byla akorát tak naštvaná a poslala bych jim to zpátky. Pokud aspoň trochu znají tvůj blog a viděli tě někdy na fotce, tak je myslím poznat, že make-up v odstínu 4 běžně nepoužíváš.

    OdpovědětVymazat
  5. a tenhle odstín snad někomu sedne? :D ale vlastnosti mě lákají, sakryš :D

    OdpovědětVymazat
  6. to je dobré ten odstín, asi bych ho použila na konturování :D jinak nevím.nebo na mikuláše (pokud bys šla za čerta :D).
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  7. No konturovat jsem s tím už zkoušela, ale vypadalo to, že mám na obličeji šílený oranžový flek :D

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!