sobota 4. května 2013

Je to skandální! Aneb řasenka Rimmel Scandaleyes

Rimmel nedávno představil novou řasenku Scandaleyes Lycra®  Flex. Řasenek s názvem Scandaleyes má Rimmel několik (Volume flash scandaleyes, Volume flash scandaleyes extreme black a waterproof). Všechny měly oranžový obal. A teď je zde novinka, oděná v zelené. 
Když se řekne Lycra, představím si obyčejné punčochy. Lycra je totiž elastan. A co má takový elastan společného s řasenkou? Moje představa je jasná. Myslím, že by řasy měly zůstat pěkně pružné, a že vám taková řasenka nevytvoří takové ty hnusné, tvrdé řasy, které vypadají hrozně. 
Oficiální popis říká, že se mé řasy budou cítit neuvěřitelně svěže a nikdy nebudou tuhé nebo křehké. Sice nevím, jak se u řas pozná, jak se cítí, ale opravdu tuhé a křehké nejsou.
Řasenka mi dost připomíná moji momentálně (a navždy) TOP Max Factorku Clump Defy, která taky udělá hezky přirozené řasy, které jsou pěkně pružné, ale natočené a prodloužené a to bez žmolků.

Tahle Rimmelka to umí taky. Nežmolkuje, řasy jsou pěkně natočené a celkově vypadají pěkně. Ovšem co mě mrzí, je kartáček a skutečnost, že jsou řasy trošku slepené.
Kartáček MaxDensity je opravdu skandálně veliký, takže se s ním celkem těžce pracuje.To se mi teda nelíbí. Ikdyž řasy jsem si s ním nalíčila, ovšem měla jsem řasenku všude kolem oka :D Ale zase nic, co se nedá poupravit. 
Cena je 189 Kč. Což je upřímně dost hezká cena.
Děkuji PR Rimmel za poskytnutí výrobku k recenzi.

4 komentáře:

  1. ja mam maskaru od oriflame ale vyzera dobre aj aplikator ale na moje riasy by bol asi veľky :))
    Romy

    http://aj-ro-na.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Ta řasenka mě celkem zaujala, už jsem na ni četla víc kladnějších recenzí, takže si ji asi půjdu koupit :)

    OdpovědětVymazat
  3. Super řasenka :-) dělá krásný očka!

    > Na mém blogu probíhá giveaway, budu ráda, když se zapojíš!

    http://chi-c-oco.blogspot.cz/2013/04/giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!