neděle 10. února 2013

Vyzkoušela jsem...Super BB cream Skin 79

Tohle BíBíčko je určeno pro citlivou a problematickou pleť. Momentálně patřím do obou těchto kategorií, takže mě celkem dost zajímalo, jak slečna "růžovka" obstojí. 
Patří k nejprodávanějším produktům od Skin 79, a na Makeupalley má hodnocení 72%, což je celkem dost.

No takže co teda....má hydratovat, projasnit a vyhladit vrásky, má výbornou přilnavost, ochraňuje proti UV záření (SPF 25) a vyběluje (zesvětluje) pleť.

Co si myslím:
Barva je super, bohužel je s růžovým podtónem, a já mám celý život pocit, že mám podtón do žluta, takže mi zas tak úplně nesedí. Hezky sjednotí barvu pleti, hydratuje, ale bohužel nějak moc nematuje (nebo není to žádný zázrak, pokud máte opravdu mastnou pleť, tak se budete lesknout). A po pár hodinách jsem měla pocit, že zalízá do pórů, což se mi teda nelíbí. Co se týče krytí, tak to hold není "Čobol" od Misshy, který kryje úža-úžasně. 

Asi bych si ho v plném balení nekoupila, ani po něm nějak zvlášť netoužila. Ale pro někoho, kdo má pleť, která potřebuje pouze sjednotit barvu pleti, a pro bledulky bude ideálka.
Cena je 455,- Kč za 40g. 
P.S. Ten malý vzoreček mi vydržel  na 3 "makeupování", takže pokud chcete zkoušet, kupte si za pár kaček vzorky a máte vystaráno.

10 komentářů:

  1. Tenhle jsem zkoušela spolu s dalšími v tom vzorkovém balení po čtyřech a naopak mi přišel hrozně šedivý...no, recenze brzy bude na všechny čtyři :). A nematuje skoro vůbec, to je fakt.

    OdpovědětVymazat
  2. já bych řekla, že tento BB právě nemá žádný podtón :D nebo jako že je univerzální a sedne každému. navíc se skvěle přizpůsobí pleti. můj je tenhle naprosto nejoblíbenější :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já měla také možnost ho vyzkoušet a musím říct, že bych klíďo brala plné balení, moc mi vyhovoval! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem žluťásek a podtón mi přišel cokoliv, ale ne růžový... takový šedivý něco spíše :D Jediný patlátko na obličej, který jsem dokázala spotřebovat do konce, aniž by mě znudil :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nevím, možné to je. Za těch pár použití jsem to úplně do detailu nekoumala,ale prostě mi tak připadal :)

      Vymazat
  5. Já si teda podtón z jedné fotky (dvou, ok, ale jedna je podtón tvůj přirozený a jedna BB) odhadovat nějak netroufám, protože nevím, jaké ta fotka měla světelné podmínky, ale přijde mi, že o chlup přirozenější by ta barva potřebovala být. Údajně by se teda přizpůsobovat BB měl, ale přes podtón nejspíš nejede vlak. Ty máš i v očích teplejší odstín zelené, takový dožluta, myslím, že to není jen tvoje domněnka, že ti barevně nevyhovuje. Že by primární problém byl i to, že je vhodnější na někoho s poměrně dobrou pletí? Tam by se to i víc rozetřelo a možná by ten podtón tak znát ani nebyl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím podtónem mám asi pravdu, protože Cho Bo yang od Misshy je fakt žlutý, a sedí mi dokonale :)

      Vymazat
  6. Pořád uvažuju, jestli Skin 79 nb Mishhu :))

    OdpovědětVymazat
  7. Já měla takové to mini balení tohoto produktu a byla jsem velmi spokojená. Jen mě mírně vysušoval, tak bych ho spíš doporučila mastnější pleti. Jinak to krytí zas tak špatné nebylo:-)

    OdpovědětVymazat
  8. What i do not realіze is actuallу hοw you are no
    longer actuаlly much more well-liked than уоu mаy
    bе now. You aгe veгy intelligent.

    You know thus сonsiderablу in
    relatiοn to thiѕ toрic, ргοducеd me
    in my opіnіon imagine it from numerouѕ varіed аngles.
    Its like mеn аnd womеn arеn't interested except it's one thing to accomplish with
    Woman gaga! Youг рeгsonal ѕtuffs nice.
    Αlways deal with it up!

    Here is my web site :: walmart garden center

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!