středa 27. února 2013

Vyzkoušela jsem...Skin 79 BB Triple Functions, Snail Nutrition

Dnes to bude o BíBíčku, s celkovým názvem Super Plus Triple Functions BB Vital Cream do Skin 79.
40 g stojí 495,- Kč (ZDE), takže nepatří zrovna k těm nejlevnějším. Ale tak ty ceny mi přijdou více-méně stejné.
Co má umět? Vyhladit vrásky, chránit pleť díky vysokému faktoru UV, posílit pleť a hydratovat. Je vhodný pro mastnou pleť, pleť s rozšířenými póry a suchou pleť se skvrnami a vráskami.
Podtón je do žluta, takže mi opět po této stránce hezky sedl.
Opět děsivé fotky před a po. Co se týče krytí, označila bych ho asi jako střední, něco bylo třeba zakrýt korektorem.
No a celkový look. Barevně mi tedy sedl dokonale, bohužel jsem se po něm trochu leskla, ale pudr všechno zachránil. Bylo poznat, že hydratovat umí. Ale nevím, nějak extra mě nenadchl.

Dalším vyzkoušeným BíBí je Snail Nutrition (interní název Šnek), opět od Skin 79. Jeho cena je fakt hnusná - 595,-Kč za 40 g.
Jeho zajímavostí je, že 45% tvoří výtažek z korejských šneků (chudáci), působí jako prevence proti nedokonalostem a vadám (sakra, já mám vad, a s žádnou mi to nijak nepomohlo...), a udržuje pleť hydratovanou a zdravou
Co se týče odstínu, byl dost dorůžova, takže mě teda moc nesedl. Krytí taky nic moc, musela jsem spoustu nedokonalostí přetřít ještě čobolem od Misshy (už jen proto, že odstínově mi sedí stokrát lépe, než tady pan Šnek).
Celkový look. Mám na sobě (možná i v sobě) kus "Šneka" a kus Misshy. A dále obvyklé líčení s MUA paletkou atd...
A můj celkový názor na pana Šneka? Za ty prachy bych si ho určitě nikdy nekoupila, moc nekryje, nesedí mi odstínově a pro mastnější pokožku to není žádný zázrak. Doporučila bych ho spíš pro sušší pleť bez větších nedokonalostí.

3 komentáře:

  1. No myslím, že ty ceny v korunách to trochu zkreslují, dá se učitě sehnat levněji. Mně právě kvůli těm šnekům moc neláká, ale ten efekt se mi na Tobě líbí.

    OdpovědětVymazat
  2. Vyzkoušela jsem nějaký vzorky asijských BB , a většina z nich mě sedí uplně jinak než ostatním, hlavně je pro mě celkově lepší Skin79 než Missha. Třeba zrovna nejlepší z vyzkoušených byl právě Snail Nutrition. Mám suchou, bledou pleť s podtonem do růžova, jsem 30+ bez větších nedokonalostí (asi tak jak píšeš :-D ;-) ... je to fakt hodně individuální a hlavně to chce vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!