pondělí 18. února 2013

Vyzkoušela jsem..."BíBí" od Etude house

O této značce jsem nikdy předtím neslyšela. Co se týče výrobců BíBí, znala jsem jen Misshu, Skin 79, pak nějaké Skinfood...a to je asi tak vše. Takže jsem od tohoto vzorku nečekala vůbec nic úžasného.
Na Makeupalley dostal 51%, což není nějak extra slavné, ale já mám asi divnou pleť. Mě totiž vyhovoval suprově, až jsem se divila. 
No, začnu od začátku. Když jsem "rozlouskla" vzorek, málem mě kleplo. Vyteklo mi kus bíbí na stůl. Složení je teda dosti tekuté. Ale...krásně se roztírá (mazal se líp jak máslo na chleba), krytí je celkem obstojné (opravdu to není dermacol cover, a spousta lidí v recenzích uvádí, že to není full coverage, ale tak nechci vypadat jako maska...občas), sjednotil pleť (a mám pocit, že snad prvně v životě byl můj xicht fakt sjednocený), vydržel skoro celý den, a barva mi sedla (ale netuším, co jsem to měla za odstín, protože jsem to na vzorku nenašla nikde napsané).
Asi je evidentní, co je před a po :)
Odstín je opět dožluta, proto mi sedí. Jak jsem nedávno koumala všechny svoje makeupy, zjistila jsem, že mám snad všechny dorůžova. Ha, a pak se divím, že mi nic nesedí pořádně.
A tady jedno záchodové foto s celkovým makeupem. V době, kdy jsem tohle fotila jsem měla celý makeup na obličeji asi 4 hodiny. Bylo třeba jen lehce přepudrovat čelo. A když si moc všimnete mého nosu, jde vidět, že je trochu červený. Jo, mám rýmu, já chudinka. A jo, fotila jsem to v kavárně na toaletách, chudinka nadruhou. Ale jinak nebyl čas :D

No, a taková, možná dost důležitá informace na konec. Vzorek jsem dostala ze slovenského eshopu, a přesně ho naleznete ZDE. Jmenuje se Precious Mineral All day Strong a je k dostání ve verzi pro mastnou a pro suchou pokožku. Já bohužel nevím, který z těchto dvou jsem vůbec testovala, protože vzorek už je dopatlám a vyhozen do popelnice v Ostravě, takže už to ani nezjistím. Ale jeho cena není nijak hrozná - 16,95 € (což je cca 423 Kč), pozor - za 60 ml!
Takže tímto se tento BíBí stal adeptem na zakoupení, až mi dojde "čobol" od Misshy.

6 komentářů:

  1. Vyzera to vyborne, pekne ti sadol odtien a aj krytie je dostatocne.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tenhle jsem ještě nezkoušela, a že jsem jich vyzkoušela už dost. Vypadá dobře. :-)

    ATG blog

    OdpovědětVymazat
  3. very nice foundation! quite a good coverage<3
    would you like to follow each other?
    A
    xx
    http://epiquemoi.blogspot.com.au/2013/02/voodoo-spell.html

    OdpovědětVymazat
  4. Vážně Ti tento bb krém sedí jako ulitý. :)

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!