středa 15. srpna 2012

Essence My Skin matující krém

Výrobky značky Essence mám moc ráda. Za tu cenu mají většinou moc fajn věci.
Řada My skin u nás není moc k dostání (max. v nějakých e-shopech), což je podle mě celkem škoda, protože si myslím, že by šla celkem na dračku (zvláště nenáročné uživatelky by ji značně ocenily). Mají různé "čističe" pleti (ubrousky, gely, pěny, tonika), a také krémy.
V rakouské Bipě mi padl zrak na matující krém My skin za 2,15€. Krásná cena, nemyslíte?
Krém je jemný a co se týče konzistence, není nijak extra hutný. Má takovou růžovo-fialovou barvu, moc hezky voní a krásně se roztírá (stačí ho jen troška na celý obličej), a co je hlavní, rychle se vstřebává (velmi rychle!). Pleť je po něm nádherně hebká a opravdu zmatněná. Jde trošičku cítit pocit pnutí, a to zvlášť v sušších místech na obličeji. Ale pleť nějak nevysušuje, protože umí i lehce hydratovat. 
Jako podklad pod make-up je výborný, pak se nemusím ani pudrovat. 

A co se týče balení krému. Je v plastové dóze. Myslím, že nikoho nějak neurazí (možná ani nenadchne), když tento kalíšek potká ve vaší koupelně. Rozhodě je to takové "dívčí balení". Miluju fialovou barvu, takže fialové prvky lahodí mému oku.

19 komentářů:

  1. Ja stále rozmýšľam,či si ho mám kúpiť alebo nie

    OdpovědětVymazat
  2. taky nechápu, proč tahle řada není u nás v drogeriích k sehnání...
    za pár dnů jedu do Německa, tak si tenhle krém ( a možná i další výrobky My skin ) koupím, líbí se mi i to balení, a určitě pěkně voní:)
    matující krém dělá i Balea, taky za pár korun, a s tím jsem moc spokojená, účel plní dobře a je na pleti moc příjemný:)

    OdpovědětVymazat
  3. Soouhlasím, že by měli být tyto výrobky i u nás. Max co jsem viděla, byli krémy na ruce v Douglasu a odlakovače a nic víc. Nechce se mi utrácet za balné z e-shopu! :) Do německa jedu také a chci si také něco z téhle řady koupit ;) Co takhle napsat na essence o produkci i v čr, čím víc mailů, tím by mohli i více o tom přemýšlet, nemyslíte? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. máš pravdu, měly bychom se ozvat, že nám řada My skin chybí :)

      Vymazat
  4. mám ráda všechno co voní lesním ovocem :) jen škoda, že to není u nás ale co není může být, že? :-)


    http://kosmetika-recenze.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. ja tento krem mam asi už v 4 baleni:)
    je dobrý a vyrovna sa aj tomu novemu poor od biodermy:) tvar je ponom matná a krásne vonia <3
    u nás su tie kremy vo veľkých množstvách:D:)

    OdpovědětVymazat
  6. Mně teda v první řadě láká "lychee & blue grape"... Netuším jestli to po ovoci i voní, ale všeobecně je známo že liči a hrozny mají celkem blahodárné účinky na pleť. :) Myslím že by to bylo něco přesně pro mě, nehledám žádný zázrak a na den po ten make up jak píšeš by byl skvělý, zvlášť pokud ještě matuje. :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. voní krásně. Myslím, že by to opravdu bylo něco pro tebe, pokud chceš zmatnění, na to je super!

      Vymazat
  7. Nie je zlý, mám ho rada. Mám podozrenie, že mi ale upcháva póry. Ale vôňa aj konzistencia je super.
    Inak je zvláštne, že to v Čechách nedostať. To skôr u nás je zas problém s dekoratívkou od Essence, kopa limitovaných edícii sa ku nám vôbec nedostane :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě póry neucpává, nebo jsem si toho vážně nevšimla. Takový problém mám spíš s hutnějšími krémy :)) Ale tak každý má jinou pleť. No ty limitky u nás sice moc nesleduji, ale občas se u nás v obchodech nějaké objeví.

      Vymazat
  8. Škoda že pečující řada my skin není u nás, rozhodně bych ji ocenila :) Skvělý článek, o těchto krémech jsem četla jen na slovenských blogách :) taky jsem teďka zrovna dopsala recenzi na krém :D Můj nejoblíbenější je Vitality by M u kterého dlouhou dobu zůstanu :)

    OdpovědětVymazat
  9. jojo, souhlasím. škoda že není u nás, přitom by se určitě prodával. a balení má vážně hezké!

    OdpovědětVymazat
  10. Taky bych byla ráda, kdyby řada byla normálně k dostání. Jinak máte moc hezké fotky ze srazu :).

    OdpovědětVymazat
  11. U nás v DM-ke sa mi zdá, že maju tuto radu essence, a neviem sice teraz či je medzi nimi aj tento krem ale myslim že ano, dlho som o nom rozmyšlala, a kedže ty si celkom snim spokojna tak ak tam bude ešte, berem ho ! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Koukala jsem na něj už několikrát v Drážďanech, ale zatím jsem ho tam vždycky nechala ... i když mě tedy moc láká :)
    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. týjo,tak to vypadá lákavě!

    leilarosee.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Chci si tento krém pořídit, ale mrzí mne, když čtu, že není tady k dostání :/ To jsem zvědavá, kde ho tedy splaším. V nejbližší době jedu akorát do Polska, tak třeba tam.. do Německa se dostanu nejdřív na jaře :/

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!