pátek 17. srpna 2012

Co dělám poslední dobou? Výletuju!


Ahoj! Dnes mám příspěvek o tom, kde jsem poslední dobou byla. Snad vás nebude nějak moc nudit. Hlavní výlet byl do Vídně, to město mám hodně ráda, bohužel většinou stihnu jen pár obchodů a žádné památky (což mě, velkou milovnicí zámků, muzeí, kostelů...a památek obecně dost mrzí. Ale snad příště). Pak jsem byla ve Znojmě a nakonec jsem ráda, že jsem doma, protože se mi narodil bratříček.
Forever 21 mám hodně ráda. Mám z toho obchodu sice jen pár věcí (jelikož se tam dostanu tak 1-2x do roka), ale i tak si tam vždycky něco vyberu. Teď jsem si koupila sice jen ponožky, kalhotky a náušnice, ale jsem spokojená. Náušnice si tam koupím pokaždé, protože tam mají neskutečně velký výběr, za celkem nízké ceny. Asi to o mě nevíte, ale jsem opravdový náušnicový maniak. Nemusím mít žádný doplněk, ale bez náušnic skoro nikdy nevycházím z domu. Mám vám někdy nafotit svoji "sbírku"?
Jeden výlet byl taky na Neusiedler See, což je obrovské jezero, které sahá z Rakouska až do Maďarska a je to oblíbenou destinací fanoušků surfingu (nebo kitesurfingu...moc tomu nerozumím :D). Ten den bohužel nevyšlo počasí, většinu času pršelo, tak jsme čas strávili převážně v restauracích (v jedné jsem si dala výborný cheeseburger s domácíma hranolkama. Dlouho jsem nic tak kalorického a hlavně dobrého nejedla!). Pak jsme se šli projít k molu. Fotek mám víc, ale jak říkám, počasí povedené nebylo, takže ta moc nestojí. Každopádně, pokud budete mít cestu, povívejte se tam! Je to příjemné místo.
Poprvé v životě jsem navštívila Lush. Nádherně to tam vonělo, to vám teda povím! Ale nekoupila jsem si nic, peněz jsem s sebou raději moc neměla. Tak třeba příště.
Pak jsem navštívila i Freeport. Šla jsem tam sice kvůli kosmetice, ale přišlo mi, že tam nic nebylo (krom parfémů, a o ty já teď zájem nemám). Co naplat, mám aspoň dvě trička z Manga.
Moje "úlovky" - ponožky, náušnice a kalhoty - Forever 21
Oranžové tričko a tričko s obrázkem - Mango Outlet (trička za 50 Kč, no nekup to!)
A pak jsem si dovezla nějakou kosmetiku, o které vám v poslední době píšu recenze.
Posledním výletem bylo Znojmo.Musím říct, že mě to město velmi mile překvapilo. Je překrásné! Procházela jsem se městem, nakoukla do kostela za mnou (nebo chrámu či co to je), pak jsem byla u znojemského hradu a rotundy, odkud byl moc krásný výhled na přehradu. Myslím, že Znojmo vám taky můžu jako výletovou destinaci jen doporučit.

15 komentářů:

  1. hezky si výletuješ :))
    Vídeň mám taky moc ráda, jezdím tam minimálně jednou do roka, nejčastěji na Vánoce, kdy tam jsou trhy, všude krásná výzdoba, výborný punč..:) škoda že Forever 21 není u nás, tam bych si rozhodně vybrala:)

    OdpovědětVymazat
  2. pěkné fotky! moc ti to sluší!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to se máš, že si cestuješ. :-) Já se tyto prázdniny kromě Chorvatska nikam nepodívala a to sem každý rok aspoň na měsíc v Belgii,Skotsku,Irsku nebo Británii. Smířila bych se teď už i s Českem. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné fotky, hned bych šla nakupovat do Forever 21 a Lush :).

    OdpovědětVymazat
  5. Znojmo, je nejhezčí o vinobraní :) Terez

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, Znojmo mám hrozně ráda, je to nádherné město :)

    Anna

    OdpovědětVymazat
  7. Ve Znojmě jsem byla minulý týden! :) Určitě nám ukaž svoji sbírku naušnic, moc ráda bych ji viděla :))

    OdpovědětVymazat
  8. Nemůžu se příště na to výletničení přifařit taky:-)?

    OdpovědětVymazat
  9. víden je fakt krásný město, mám to tak radši než prahu (asi proto že to mám blíž a nikdo mi tam nerozumí) :D sbírka náušnic by mě zajímala (a i fotka brášky, mám ted kolem sebe tolik mimin, že jsem na ně ulítlá) :D

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Eli, nádherné fotky a věřím, že výlety ty byly skvělé ;) Vídeň bych taky ráda navštívila, pokud na to bude chvíle. A mimochodem bezvadný nákup :)

    OdpovědětVymazat
  11. Uplne užasné fotky, závidim :)

    OdpovědětVymazat
  12. Hezké věci. Mimochodem Tvou náušnico-mánii naprosto chápu, jsem na tom stejně. Taky bych moc ráda viděla tvou sbírku náušnic, ať se můžu (nejen já) pokochat :))

    OdpovědětVymazat
  13. nafoť zbierku, som zvedaváááááá =))))))

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!