pátek 3. srpna 2012

Biosil Plus

Dnes vám chci napsat něco o výživovém doplňku jménem Biosil Plus. Věřím, že většina z vás už o něm slyšela a některé ho taky určitě vyzkoušely. Každopádně jsem o něm ještě nikde moc nečetla, proto přicházím s jakousi recenzí.
Biosil Plus koupíte snad v každé lékárně, za nějakých 60-70,-Kč. Jedno balení obsahuje 60 tabletek. Denně můžete brát jednu až dvě tablety (já osobně si myslím, že bohatě stačí vzít si pouze jednu, balení vám díky tomu vydrží 2 měsíce a účinek je stejný, jako kdybyste braly dvě).
Asi bych měla říct, k čemu jsou vlastně tyhle vitamíny dobré - na pleť, vlasy i nehty.
Upozorňuji, že mám tuhle věc odzkoušenou, první tabletka přistála v mé puse někdy v květnu a od té doby (s jednou pauzou při stěhování - nemohla jsem tu tubičku najít :D) je beru pořád. 
A teď už k tomu, co to vlastně obsahuje a jestli na příbalovém letáku nekecaj.
Nekecaj!
Pokud si příbalový leták přečtete, dozvíte se, že krom hezkých vlasů, nehtů a pleti byste měly být i v jakési dušení pohodě. Jo, i to můžu potvrdit. Po pár měsících papkání těchto pilulí mám vlasy hezčí, než kdy dříve (a rychleji rostou!), nehty se mi výrazně zlepšily (sice se stále trochu třepí, ale už jsou pevnější, silnější, a celkově zdravější), a co se týče pleti, nějaký ten pupínek mi stále vyskočí, ale tak nečekám, že po jezení nějakých prášků budu mít pleť jako z photoshopu. Každopádně stav pleti se také zlepšil, celkově působí zdravější dojmem než kdysi a pupínky se mi tvoří méně, než "před Biosilem".
Poslední věc je, že první účinky se dostavily zhruba po měsíci užívání (upozorňuji, že jsem je brala pravidelně každý den po jídle). Takže doufám, že pokud si teď Biosil koupíte, budete ho jíst jednou za týden a pak mě tady budete osočovat, že kecám, že to vůbec nefunguje, tak vám říkám už jednu věc předem - musíte ty vitamíny zobat pravidelně, a pokud doberete první balení, dejte si pak nějaký ten týden pauzu, než začnete brát druhé (já tu pauzu měla, když jsem ty vitamíny nemohla v mém odstěhovaném bordelu najít).
Celkově bych hodnotila tento vitamínový doplněk jako super. Pokud máte ale vlasy/nehty/pleť opravdu hodně zničenou, doporučuji spíš návštěvu odborného lékaře. 

Vyzkoušely jste někdy tyto (nebo jiné) vitamíny pro zlepšení vlasů, pleti, nehtů?

21 komentářů:

  1. Taky mi přišel jako malej zázrak, nejdřív jsem brala Eladen, po kterým mi bylo špatně a stejně nefungoval a pak jsem se dočetla o Biosilu, vyzkoušela a taky naprostá spokojenost, na podzim jdu do něj zas, začal mi fungovat až po snězení celého balení, ale za hodně znatelně, nehty jsem si musela stříhat 2x týdně:)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem nikdy nic takovýho nezkoušela, ale možná to vyzkouším :D

    OdpovědětVymazat
  3. Biosil s přestávkama beru už tak dva roky, ze začátku jsem měla dojem, že opravdu na něco pomáhá (pleť, nehty), ale za tu dobu, i když vždycky třeba na měsíc vysadím, tak už žádné zlepšení nepozoruju. A hodně jsem četla, že po něm holky mají hrozné chutě a nafouké břicho.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. u mě zatím funguje tak, jak má. Uvidím teda až doberu i to druhé balení. A jinak nafouklé břicho mám často, když mám hlad :D takže to neberu jako vedlejší účinek Biosilu. Ale tak na každého to může působit jinak.

      Vymazat
  4. Já ho už nějaký měsíc beru kvůli nehtům, ale přijde mi, že ze začátku byl hodně účinný a teď už tolik ne :/.

    OdpovědětVymazat
  5. presne takéto zloženie som čakala, akurát som nevedela, že biotín má vplyv aj na psychiku :)

    OdpovědětVymazat
  6. Biosil jsem si koupila někdy před 3 týdnyma a snažím se to brát pravidelně,což se mi taky nepodaří ale snažím se.Zatím vyrazné změny nevidím,ale ze svých zkušeností s vitamíny Hair,Donna Hair se musí opradu ty 2 měsíce pečlivě brát.

    OdpovědětVymazat
  7. dobry clanok, ale pravda je taka, ze niezeby som vitaminom neverila, ale nechcem sa zbytocne prepchavat chemiou, ak nemusim...jasne, zeby som chcela mat krajsie vlasy a nechty, ale utesujem sa, ze nie su az take zle, aby som musela brat vitaminy :) ale tesim sa, ze tebe pomaha..zapisem si to niekde do zakutia v mozgu a keby som potrebovala, tak si snad spomeniem, ze Biosil funguje a mam si ho zaobstarat :)

    OdpovědětVymazat
  8. Biosil taky beru, ale slyšela jsem, že by na každé 2 měsíce užívání (=1 lahvička) měl připadnout 1 měsíc, kdy ho nejíš. Hodně slečen nedodržovalo přestávku a pak se jim účinky obrátily...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě ten měsíc akorát vyšel :) začala jsem je brát v květnu, v červnu jsem snědla poslední z prvního balení, a před pár dny jsem začala "zpracovávat" balení druhé. Takže celý červenec jsem měla pauzu. Doufám tedy, že to bude účinkovat tak, jak má, protože jsem o tomto "opačném efektu" už taky něco zaslechla.

      Vymazat
  9. O těchto vitamínech jsem už běkde četla a vím, že mě zaujaly ovšem jsem si je zapomněla koupit :D ale po tvé recenzi zajdu hned v pondělí do lékarny ;)

    OdpovědětVymazat
  10. kdysi jsem zkoušela eladen a bylo mi z něj nechutně zle, pak jsem zobala něco podobného a výsledky nic moc, takže to možná zkusím...já mám jen problém s tím to jíst denně, vždycky zapomenu :(

    OdpovědětVymazat
  11. Já ho zkoušela vícekrát, ale u mě výsledky nic moc. Zkoušela jsem i jiné přípravky, ale že by to pomohlo proti padání vlasů - to ne. Nyní zobám methionin.

    OdpovědětVymazat
  12. taky se s ním cpu, ale já jsem hrozný sklerotik takže občas zapomínám :D

    OdpovědětVymazat
  13. Vyzkousela jsem a mam uz v sobe skoro celou sklenicku a beru temer kazdy den (jednou za cas vynecham, jelikoz zapomenu, ale ani po tech cca 2 mesicich nevidim zadnou zmenu. Spis teda k horsimu (plet) ..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho užívám 3 týdny,a nehty už mám podstatně lepší,takže za mě super

      Vymazat
  14. Beru sice nepravidelně a teď sem vysadila dnes sem tedy opět začala ale na biosl si nemžu stěžovat :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Your post is really good providing good information.. I liked it and enjoyed reading it. Keep sharing such important posts.

    OdpovědětVymazat
  16. I always like your blog post because you always comes with different ideas and information. I always shared your site post with my friends. Keep posting and i will follow you.alpha lipoic acid

    OdpovědětVymazat
  17. Wow is just the simple word that may explain that how much I liked it. It was nicely stuffed with the material I was looking for. It is great to be here though by chance.

    OdpovědětVymazat
  18. The entire information is really good and some good insights available. Looking forward to do more clicks.

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!