úterý 24. dubna 2012

Vyzkoušela jsem - Bioderma Sébium gommant

Bioderma Sébium Gommant peelingový gel
Tento vzorek jsem dostala při nákupní akci v Mangu spolu s micelárkou Sébium. Co k tomuto peelingu můžu říct, je to, že je opravdu účinný. Dle oficiálního popisu má hloubkově čistit póry a zklidnit pokožku, vyhladit texturu pokožky, a je vhodný na tvář i tělo. A dle vyzkoušení (vzorek mi vydržel tak 5 použití) tohle všechno umí. Až mi jednou dojde peeling od Freemana, o tomhle budu vážně uvažovat.
100 ml stojí cca 300,- Kč
A teď bych po vás chtěla malou radu. Uvažuji o koupi nějaké lepší péče o pleť. Nejvíc mě zaujala řada Effaclar od La Roche Posay a pak Sébium od Biodermy. Máte někdo s jakýmkoliv výrobkem z těchto řad zkušenost? Budu ráda, když se o ně semnou podělíte, chci do toho trochu investovat. A dle vzorků mi sedí jak Effaclar, tak Sébium. Chtěla bych si pořídit novou micelárku, nějaký čistící gel a krém. Předem děkuji za všechny vaše názory.

15 komentářů:

  1. ahoj, že by konečně zázrak na ucpané póry? Vážně to tolik funguje?
    Já se pouštím do testování Effaclaru, dnes jsem byla v lékarně, pořídila jsem si effaclair k, k tomu jsem měla zdarma 50ml effaclar (gel) a prodavačka mi jako dárek dala sadu miniaturek celé řady (gel, pleťovka, MAT). Bohužel, to nebylo v ČR.
    Zatím mám doma effaclair duo a jsem spokojená, zkusím otestovat vzorky a pak se ozvu.
    Prohledávala jsem celý internet, abych zjistila, která z velké trojky Bioderma, LRP nebo Avene je nejlepší (Vichy mi z nějakého důvodu není sympatické).
    Nakonec mi přišlo, že ženy asi nejvíc chválí Avene, ale je to plus mínus nastejno, prostě typů kůže je tolik, že neexistuje jeden zázrak a co sedí jednomu typu, tak nemusí sedět druhému....
    Asi bych ti doporučila vysomrovat vzorečky a zkoušet, zkoušet...
    Od biodermy jsem měla jen micelárku a ta je poměrně ok, ale nijak zvlast mi kuzi nezlepsila...
    Zajímá mě tvůj názor, měj se :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. micelárka od biodermy je fajn, nemá teda žádné extra účinky, ale make-up s ní sundám opravdu skvěle (a o to mi jde). To se tedy máš, žes dostala tolik miniaturek. Já zjistila, že "somrovat" vzorečky je lepší v zapadlejších lékárnách, protože tam jich obvykle mívají dost a jsou i ochotní. O Avene jsem taky uvažovala, a Vichy mi nejak nesedi (aspon podle vzorku), proto se rozhoduji mezi biodermou a LRP. podle vzorků co jsem zkoušela mi LRP přišlo lepší a je pravda že jsem chvíli neměla s pletí problém.

      Vymazat
  2. já mám biodermu moc ráda! sébium micelárku mám a je skvělá, určitě by ti vyhovovala, bioderma je celkově kvalitní. u LRP netuším, ale několikrát jsem četla i záporné recenze. na biodermu ne ;)

    OdpovědětVymazat
  3. La Roche Effaclar mam vyzkouseny cistici gel na oblicej, cistici penu i kremy. Kremy mi vubec nesedely, gel byl prijemny, ale bez jakehokoliv ucinku. Mam bezproblemovou plet, ale po techto kremech se mi hodne mastila. Biodermu mam vyzkousenou ruzovou miceralni vodu se kterou si jenom odlicuji oci a z rady hydrabio cistici hydratacni penu po ktere mam oblicej opet hned vysuseny, ale co mi moc vyhovuje je hydratacni peeling. Se zelenou radou mam zkusenost s jednim kremem, po kterem se mi opet mastil oblicej, ale obecne lidem myslim moc vyhovuje. :)
    http://jewerellytobuy.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. O produktoch od Biodermy som čítala len samé dobré veci, takže tiež plánujem niečo určite vyskúšať :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já používám Sébium čistící gel, krem i micerálku a jsem moc spokojena.

    OdpovědětVymazat
  6. ja momentálne používam radu Effaclar - mám penivý čistiaci gél, odličovaciu čistiacu micelárnu vodu, krém Effaclar Duo, Effaclar A.I. a predtým som ešte mala Effaclar M, ale s Duo som spokojná viacej. Výrobky sa mi zdajú účinné, pleť sa mi upravila, takže môžem odporúčať.

    OdpovědětVymazat
  7. mám zkušenost s micelárkou a čistícím gelem z této řady a oboje mi vyhovuje :) oboje mi dobře vyčistí pleť a vyhovuje mi to i svou parfemací :)

    OdpovědětVymazat
  8. mám zkušenosti jak s effaclarem, tak s biodermou. Preferuji řadu effaclar, připadala mi účinnejší, ale proti biodermě taky nemohu říct křivého slova. V současnosti mám micelárku od biodermy právě z řady sébium a je fajn, odličuje dobře.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, nominovala jsem Tě do Versatile Blogger Award:) http://mylifestyleblog.blogspot.com/2012/04/vyherce-giveaway-versatile-blogger.html

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj,ja používam biodermu pretože mi je najlepšia na moju suchu pleť.Mávala som ekzémi ale čo som začala používať kozmetiku z tekto rady problémi zázračne zmizli a k tomu mám pleť naozaj krásnu a napnutú.Vrele odporúčam:)

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem od Biodermy měla růžovou, modrou i zelenou pleťovou vodu a nemůžu říct, že by to byl zase takový velký rozdíl (já osobně mám ale normální pleť). Zelenou mám asi nejraději, protože voní úplně úžasně. Minerálky od Biodermy teda doporučuji všude kde se dá, odlíčí i voděodolný makeup a jsou moc příjemné :-))

    OdpovědětVymazat
  12. Loni jsem měla tu čest s micelárkou Sébium, krémem Sébium Hydra, a ani jedno mě nenadchlo, spíš mi přišlo, že se mi pleť mastí ještě víc :( ale letos se mi dostal do rukou taktéž od Biodermy Pore Refiner, ne, že by nějak zázračně stahoval póry, ale je to jeden z mála krémů, který mi udrží fakt skoro celý den relativně nezmaštěnou T-zónu...a to je u mě co říct :)

    OdpovědětVymazat
  13. Bioderma micerálka je dobrá, a s LRP effaclar mám zkušenost s čistícím gelem (vyčistí, ale zlepšení pleti jsem neviděla), micerálkou - příjemná, možná lepší než bioderma, nebo tak nastejno, každopádně krém effaclar duo je nejlepší, co jsem kdy měla a opravdu mi pomáhá.

    OdpovědětVymazat
  14. mám doma ten peeling od biodermy a rozhodně to nebyly vyhozené peníze :)

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!