neděle 22. dubna 2012

Vyzkoušela jsem - BB krém Garnier

Rozhodla jsem se udělat novou rubriku s názvem "Vyzkoušela jsem". Bude se týkat mnou vyzkoušených vzorků, vždy napíšu můj pocit z konkrétního "výrobku" a zda bych si koupila normální balení. 
Garnier Miracle Skin Perfector (BB cream) Light
 
O tomto krému bylo již napsáno spousta recenzí a článků. A co si o něm myslím já? 
Tón pleti opravdu sjednotí a hezky hydratuje. To je tak vše, co mi může nabídnout. Krytí žádné (to by nevadilo, korektor to jistí), ale výdrž! Plácla jsem si kus vzorku na obličej, a testovala, jak dlouho vydrží (i s použitím korektoru a zapudrování). Vydržel zhruba 3-4 hodiny. Chci upozornit, že mám smíšenou pleť.
Tak nevím. A co se týče odstínu, ten světlý zas tak světlý není (na obrázku si můžete všimnout, že má krk bělejší než obličej).
Na nějakou procházku nebo cestu do obchodu, kdy nechcete (třeba po párty) vypadat jako úplná zombie je Garnier skvělý. Ovšem, že bych si ho dávala místo make-upu a vyrazila do školy to ne. 
Na léto by se určitě dal také použít, ale jen pokud nemáte smíšenou nebo mastnou pleť. Těmto typům doporučuji, aby se tomuto "zázraku" vyhnuly obloukem. Rozhodně seženete lepší a i levnější tónovací krémy, které umí to samé (třeba od Dermacolu).

Co vy a BB krém od Garnier? Myslím, že ho můžete buď milovat, nebo nenávidět. Já chvíli nad jeho koupí uvažovala a pořád i uvažuji (chci mu dát větší šanci), ale raději si pořídím "tónovák" od Dermacolu.

25 komentářů:

  1. Naprosto souhlasím a chtěla jsem to samé napsat, protože se mě na BB pořád někdo ptá. Vyzkoušela jsem asi 5 vzorečků, ale nijak nadšená nejsem. Pro mou smíšenou pleť je na léto milionkrát lepší tónovací krém od Dermacolu. :))

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem z něj nadšená. Podle špatných recenzí jsem ho ani nechtěla vyzkoušet, ale nedalo mi to. Dělá přesně to, co chci. Nemá matnej finish, pleť je po něm rozzářená, sofistikovaná,šťavnatá. Rozhodně nepudruju, Tím by se celý vzhled úplně zazdil. Ale záleží, co očekáváš. Já mám pleť smíšenou a stejnak jsem s ním spokojená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím s tebou do posledního slova. Také jsem neměla zájem ho zkusit, ale potom jsem vyzkoušela vzoreček, který byl v Elle a ještě ten den jsem si pro něho šla. Rozzáří, sjednotí a to je přesně to co od BB creamu očekávám. Víc podle mě není potřeba. Jinak pleť mám suchou.

      Vymazat
  3. krytie by mi postacovalo, ale vydrz a lesknutie uz po pol hodinke bolo hrozne, a vobec sa mi dobre nevsiakol do pokozky. Mala som pocit akoby som mala masku, skusala som dva krat a BB od Garnier absolutne nie ....

    OdpovědětVymazat
  4. Nejsi sama, kdo tohle píše a po všech těhle recenzích bych si celé balení taky nekoupila a vystačím si s vyzkoušením vzorečku... A nápad na rubriku je super, těším se na další :)

    OdpovědětVymazat
  5. Dneska jsem ukořistila vzoreček v drogerii, tak to konečně vyzkouším na sobě. Ale iluze si nedělám, mám hodně světlou pleť a ještě spíš smíšenou a to varování, že to není nic pro mě, jsem slyšela už z několika blogů.

    OdpovědětVymazat
  6. Rozhodně jsem čekala od toho "zázraku" více.. Je to možná takový lepší hydratační krém na léto. Ke vší smůle jsem si koupila ještě tmavý odstín a ten je podle mě absolutně nepoužitelný.

    OdpovědětVymazat
  7. Nechápu co tu všichni píší o nedostatečném krytí. Tohle prostě krýt ani nemá, jasně že je to krém, proto se to tak taky jmenuje :-/ To se ho jako musím zastat, protože pokud chcete něco se středním krytím tak existují make-upy, které mají malé až střední krytí ale to jsou MAKE-UPY ne BB creamy, které takovéhle prostě být mají a má-li někdo špatnou pleť a tohle mu nestačí tak si musí prostě zajít pro makeup který jeho pleti pomůže... To je jako kdybych nadávala, že lesk na rty je málo pigmentovaný..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já vím, že nemá krýt a ani to po něm nechci. Já nemám nějak špatnou pleť, a hlavní věc, která mě na tomto BB krému štve je ta, že se po něm lesku jak namazaná olejem a vydrží mi na obličeji fakt směšnou dobu.
      Ale mé kamarádky (většinou se sušší pletí) ho vychvalují, a já to zcela chápu, ale moje požadavky nesplňuje.

      Vymazat
  8. BB creamu se vyhýbám obloukem, protože mám mastnou pleť, tak doufám, že mu neodolám ;).

    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  9. Už jsem si myslela, že jsem jediná divná a tento zázrak mě opravdu zklamal! Měla jsem naštěstí jenom vzoreček, takže nemusím litovat, že jsem do krému investovala 250 Kč, což podle mě není málo!

    OdpovědětVymazat
  10. mě přijde stejný jako jsou tónující krémy od Dermacolu, ale ty stojí polovinu. Pro mojí mastnou pleť se nehodí, protože se pak strašně lesknu a BB ze mě skoro teče dolů, takže jak říkáš, když jdeš o víkendu mezi lidi a chceš mít trochu nějakou barvu, ale na denní nošení ho já osobně nepoužívám :)

    OdpovědětVymazat
  11. Mě BB cream zklamal jenom tím, že nemá skoro žádnou krycí schopnost. Jinak jsem z něj nadšená, protože mi dodá barvu, sjednotí pleť a hydratuje.

    OdpovědětVymazat
  12. zkoušela jsem ho a na mě je takový.. nijaký. špatně se mi na pleti roztíral, přišlo mi že je moc "vidět" a navíc ten odstín byl jak pro černocha a to to byl ten nejsvětlejší.. ano uznávám - jsem bledule, ale co tak pozoruji tak ten odstín sedne málokomu. škoda.

    OdpovědětVymazat
  13. No já jsem ho taky zkoušela a já bych si ho teda nekoupila i když jsem měla k tomu nakročeno, ale pak jsem měla vzoreček a ten mě naprosto zklamal :( Takže jsem nakonec ráda, že jsem to neudělala :)

    OdpovědětVymazat
  14. Me prijde ze co recenze to absolutne jiny nazor :D Zatim jsem se mu vyhla a ted cekam az mi prijde "pravy" BB od Skin79.

    Kazdopadne super napad na rubriku!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak říkám, někdo ho miluje, někdo nenávidí, a někdo je tak mezi (jako já). Skin 79 mě taky zajímá, moc se těším na tvou recenzi! Já si pořád nejsem jistá, jestli je BB krém (je jedno jaký) to pravé pro mě. Když si nechci pleť moc zatěžovat make-upem, radši použiju minerální makeup, který je lehčí.

      Vymazat
  15. kamoska ho ma, nevie si vynachvalit. ale vacsinou su neho negativne reakcie. a preto si ho ja nekupim :))

    OdpovědětVymazat
  16. Nejsem jeho zastáncem, znám daleko kvalitnější produkty, ani si nemyslím, že by splňoval to, co slibuje. Zkoušela jsem ho a byla jsem zklamaná :(

    OdpovědětVymazat
  17. hmm ja mam radsi makeup, tohle je na me malo kryci
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  18. Osobně si myslím, že je to takovej lepší tónovací krém, ale ne pravý BB cream... Třeba Skin79 to nemůže konkurovat. Příjemnej, nevysušoval, ale ta barva byla hrozná - nevím, mně se prostě nepřizpůsobila a bílý krk mi neladil k zoranžovělému obličeji. Což je pro mě hlavní důvod, proč nekupovat.

    OdpovědětVymazat
  19. Nominovala jsem tě do Versatile Blogger Award, budu moc ráda, když budeš pokračovat. :)) U mě na blogu najdeš další informace :)

    OdpovědětVymazat
  20. Mne maximalne vyhovuje,na moju suchu a citlivu plet je fajn. Nastastie okrem kruhov pod ocami nemam co zakryvt,takz ja som spokojna. Tento krem ani kryt nema poriadne, kto ma problematiku plet by si ho ani kupovat nemal, je to skor tomovaci krem. Mne na pleti vydrzi 6 hodin , uz som videla aj trvacnejsie kremy, ale je celkom fajn no ;))))

    OdpovědětVymazat
  21. já mam jiný nazor.
    mně vydrži naprosto dlouho.zaleží co si na nej asi dávas.já pudr.
    je uplne super!

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!