čtvrtek 12. dubna 2012

Tohle ne!

Sto let tady píšu o věcech, které mám ráda a aspoň na 80% mi vyhovují, ale dnes vám řeknu o pár věcech, které mi opravdu nevyhovují (a mám je opravdu odzkoušené).
Dove - krém na ruce pro velmi suchou pokožku
Nevím co je špatně, na Dove krémy jsem většinou četla samou chválu. Krém se špatně vstřebává, divně smrdí (voní?) i jeho konzistence mi připadá divná (a to není starý! když teď už možná jo :D). Za mě NE
Balea young - deospray Raub Katze
Strašný smrad a jako deodorant naprosto selhal. Nemám co k tomu víc říct. Za mě NE
Balea aqua - oční roll on
Nutně jsem potřebovala nějaký oční krém a v kapse jsem měla jen 50 kč (+,-). Tento roll-on příjemně chladí. Ale. Jen občas. Někdy se stane, že pod očima pálí. Musím se přiznat, že málo který výrobek mě na kůži pálil, svědil apod. No, proto jsem si raději pořídila oční krém od Ryoru, který je kvalitou úplně jinde a tento používám jako cestovní (a v duchu se modlím, ať mě zrovna v den, kdy jsem pryč a k dispozici mám pouze tuto srandu, nepálí). Za mě NE
Synergen - hydratační fluid
Nejdřív se vám přiznám jak jsem hloupá, ale nevím přesně co to je hydratační fluid. Dle mého by to měl být nějaký lehký krém, který hydratuje. Mám smíšenou pleť, mastnou v T-zóně a na zbytku obličeje relativně suchou. A zastávám názor, že hydratace je důležitá pro všechny druhy pleti. Takže. Můj hydratační krém mi došel a já (opět s pár korunama v kapse) jsem se vydala hledat nějaký nový a hlavně levný (my chudáci studenti...). Synergen je jakási značka drogérie Rossmann (něco jako Balea od DM). No, věřila jsem, že to bude aspoň trochu hydratovat. Ale! Konzistence je divná (vodovo-hutnější, nevím jak to napsat. Jako bych si do vody přimíchala trochu hutného krému), parfemace strašlivá (taková chemická, levná hnusná "vůně"), a hydratace nulová. Za mě NE

Teď si určitě řeknu, že jsem hloupá a měla bych si radši našetřit na něco lepšího, než je nějaký Synergen či Balea. To se lehko řekne, ale velmi těžko udělá. Ale díky tomu, že jsem chudá studentka bydlící sama (a s přítelem, který je také student) si nemůžu dovolit kupovat si Lancome (jen občas, když je léto a já mám peníze z brigády) či Niveu (jo, ta je na mě občas taky docela drahá). Ale co, zkušenost je to k nezaplacení. A pokud mi někdo zase brzy nenabídne spolupráci a nebude mě sponzorovat, nebudete tu mít za chvíli co číst, protože snad o všech věcech které doma mám a mám je vyzkoušené jsem vám tu ukazovala. Takže teď spíš očekávejte články typu "Jak na to", "Jak vytvořit člověka" nebo "Jak to dělám já". Bude se to týkat spíše líčení, než recenzí, protože těch je tu už spoustu.Pokud máte nějaká tipy na příspěvky (nebo spíš o čem si tady chcete přečíst) určitě mi napište do komentáře.
Hezký víkend !


26 komentářů:

  1. Upřímně ty krémy od Dove děsně smrdí. mamka má nějakej proti stárnutí a vždy v autě si s tím začne mazat ruce a já můžu jít zvracet, tak hnusně páchne až mě bolí hlava. Dove jedině mám ráda masku na vlasy, která pomáhá ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "v autě si s tím začne mazat ruce a já můžu jít zvracet..." to me nehorazne pobavilo :D :D

      Vymazat
  2. No ten roll-on mi udělal úplně to stejné :X :X au, au ... pěknej šmejd to je!

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem měla ten deodorant a nemůžu říct, že by mi nějak extra smrděl ale záleží asi na vkusu :) ..Jinak moc dlouho nevydržel..

    OdpovědětVymazat
  4. Ohledně financí - super je v tomhle Alverde. Doslova za pár kaček poměrně hodně muziky. Nebo Saloos :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alverde mám ráda, tedy jejich dekorativku. Z jejich péče jsem toho zatím moc neměla :)

      Vymazat
  5. Nemusis delat porad recenze kosmetiky,muzes se zamerit i na clanky jineho typu:)napr.co nosis v kabelce,prubeh tveho dne,tve oblibene obleceni. Na youtybe jsou i ruzne TAg otazky,tak muzes cerpat i z toho,aby jsme te vice poznali:))) samozdrejme vse zalezi na tobe, ale verim, ze se s tim nejak popees,jsi chytra blogerka a na tvuj blog chodim moc rada:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Hlavně za ty tipy. Teď budu mít dost školy, ale chci psát aspoň 3 příspěvky týdně, a pár nápadů mám, ale všechno je to časově náročné. Ale asi zkusím "Co nosím v kabelce" :)

      Vymazat
  6. Balea je super ale musis si najit to sve vyber je velky...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baleu mám ráda, a mám od nich dost produktů, se kterými jsem opravdu spokojená (viz moje nedávná recenze na kakaové máslo a peeling)

      Vymazat
  7. Já měla jednou od Synergenu peeling pro citlivou pleť a moje absolutně necitlivá pleť po něm byla hned rudá a podrážděná, tak letěl do koše
    btw s těma penězma to taky moc dobře znám ;-)

    www.moni-loves-sunshine.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. je pravda, ze tie Dove kremy nemaju nejak extra lakavu vonu, ale ja som s nim spokojna:), ako sa hovori, kolko ludi tolko chuti:)

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. ten dove mi taky prijde nic moc...:/
    http://sienastyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Ten deodorant jsem měla a je pravda, že když se ho nastříkalo hodně tak opravdu smrděl, ale jinak sem s ním byla spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  11. Já mám taky krém od Dove, ale je myslím bílo -červený a mně vyhovuje. Krásně mi voní a rychle se vstřebává :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ja si práveže ten roll-on veľmi pochvaľujem, asi je to od človeka k človeku, každému vyhovuje niečo iné.. Ale počula som, že viacerých ľudí štípal, tak som asi mega odolná :D
    Nikavero

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě právě občas štípe a občas ne, asi záleží na "náladě" mého očního okolí :D

      Vymazat
  13. já mám s dove dobrou zkušenost a to i s vůní, asi jsem měla štěstí! :D

    OdpovědětVymazat
  14. Tak přesně tento problém řeším i já, za chvíli dám na blog vše co doma mám a co dál??? Furt kupovat nové a nové věci jen za účelem rychlé recenze je strašná blbost:-))
    Moc pěkný článek a nevěš hlavu, balea nebo i alverde má docela dobré krémy na pleť a nestojí nějak moc. Píšeš že máš smíšenou pleť, tak to by ti mohl vyhovovat od alverde pleťový krém s karotkou. Má velmi dobré reference a nestojí moc peněz...A lancome rozhodně není sázka na jistotu, pár věcí jsem měla ja je to tak 50:50...

    OdpovědětVymazat
  15. Pokud chceš levný oční krém, doporučuju Balea Urea. Tady jsem o něm psala: http://kosmetickerecenze.blogspot.com/2012/02/ocni-krem-balea-urea.html Za ty prachy je to dobrej kup, používám ho celkem pravidelně.

    OdpovědětVymazat
  16. Deospray Raub Katze jsem měla ve větší verzi a voňel mi natolik, že jsem si koupila i sprchový gel.. ovšem jakmile jsem si koupila tento malý deospray, vůně byla naprosto odlišná a jak říkáš, opravdu moc nevoněla.. zajímalo by mě jak je to možné..

    OdpovědětVymazat
  17. Od balei mám jiný deodorant a taky mi nevyhovuje :).

    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  18. Dove mě taky nikdy mo neuchvátil, ale Balea mi naproto vyhovuje:))

    OdpovědětVymazat
  19. Kupuj si kosmetiku pro mimina...mám doma krém od nivei na tělo a obličej... je úplně skvělej a stál jen 70kč...v dm mají celé oddělení pro batolata...a najdeš tam úplně všechno co potřebuješ....výhodou je, že tyhla kosmetika opravdu neobsahuje žádnej sarjart protože je dost kontrolovaná..

    OdpovědětVymazat
  20. nie je pravidlo, že čo je drahé je aj dobré :) vôbec sa netráp a skúšaj ďalej
    dove vonia?? ako tie staré mydlá na ruky / AAALe deodorant ti od dove jednoznačne odporučam (zatiaľ vydržal najdlhšie) :D
    a čo sa týka balei, tá má dobré výrobky ale treba vedieť aké .....ja kupujem najmä balea čistiace prostriedky tie sa osvedčili

    pozývam ťa na giveaway:
    http://fabolousandclassy.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  21. Rol mi kupodivu sedi (a to mam hodne citlivou plet) akorat ho mam totalne zaprasenej to vycko je na prdku

    http://barbuchachacha.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!