úterý 3. dubna 2012

Glanc kosmetický set

K časopisu Glanc je zdarma kosmetická paleta. Na výběr je prý ze tří odstínů, u nás v trafice byla bohužel jen jedna, takže jsem měla dosti omezený výběr. Zaujaly mě hlavně tvářenky, kterých není nikdy dost, a světle růžovou tvářenky bez třpytek schání dlouho, a marně. 
Musím říct, že za těch 29,- kč to není špatný kup. 
Stíny - zelený odstín je dobře pigmentovaný, bohužel mě nenapadá žádná další barva, se kterou by se dala tato výrazná zelená zkombinovat. Další odstín je světle hnědý, až tělový, nejde moc vidět, ale mírně se leskne. Ten asi jako jediný využiji. A růžový stín je docela šílený, ale myslím, že jako tvářenka poslouží.
Tvářenky - jsou zde tři, 2 světle růžové a třetí trochu tmavší a výraznější. Rozhodně je využiji, a musím říct, že vypadají skvěle.
Rtěnka - "rtěnkám" se musím smát, připomínají mi moje dětské paletky na malování. Jsou to takové ty gelové se třpytkami, které nejdou vůbec vidět (na fotce, kde mám na ruce stíny a tvářenky jsou tyto "rtěnky" nad stínama, ale vidět prostě nejdou). Jen vám trochu "zmastí" pusu, toť vše.
Jak říkám, za 29 Kč to není špatný kup, zvláště když toužíte po růžových tvářenkách. Přinejhorším tahle paletka skvěle poslouží jako dárek mladší sestřičce, která se může "patlat" až do aleluja.


Později dodám i fotky tvářenek přímo na obličeji.
Ještě chci dodat, že mám nový foťák, takže snad budou moje fotky ostřejší a všeobecně kvalitnější.



19 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. včera jsem si glanc koupila a naopak měli zas jen hnědé odstíny, což by nevadilo, co mě ale překvapilo byla krabička, vůbec nevypadá jako ta tvoje......taková okousaná mi příjde :-/

      Vymazat
  2. Letím pro Glanc :-)

    evelinsbook.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. super tip,hned si zajdu pro Glanc! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám takovou tu do hněda a musím říct, že ty barvy vypadají dobře, tyto jsou opravdu takové dost výrazné.

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá hrozně lacině, ale věřím, že nemusí být špatná. Líbí se mi prostřední barva tvářenky, ale já bych se do takový malý dírky ani netrefila (to zas přeháním, ale mám radši větší plochy :DD). A fotky vypadají hezky:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no je pravda, že je ta "dírka" fakt malá, a nabrání barvy je trochu oříšek :D ale dá se to zvládnout

      Vymazat
  6. přesně tu jsem si koupila taky :D za ty peníze.... těch 30 kč je podle mě tak akorát :D ale taky mě štve, že u nás nebyl větší výběr odstínů :(

    OdpovědětVymazat
  7. Taky jsem na ní včera koukala, ale asi bych si jí nekoupila, protože nemám ráda tyhle "noname" kosmetické dárky u časopisů ...

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. 29 Kč? jako vážně? noname, ne noname, co na tom, kouknu, jestli mají nějaký zajímavý odstín, ty zelené jsou mi ku ničemu, ale jak jsi řekla, kvůli těm tvářenkám... ;) díky za tip!

    OdpovědětVymazat
  9. Tuto paletku mám v nude odstínech a je docela fajn :).

    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  10. Ty tyrkysové stíny by se možná mohly sladit s levandulovou, sice na mě je to dost divoká kombinace neb stíny volím v přirozených nude až hnědých odstínech. já bych asi z paletky nevěřícne vypoužila jen "rtěnky" ... neb mi růžová tvářenka prostě nesluší :)))

    http://deerwithorns.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  11. Vypadá to přesně dost lacině, celá ta paletka. Možná blush, to máš pravdu:)

    OdpovědětVymazat
  12. Připomíná mi to moje malování v dětských letech :D Tyhle paletky byly super na hraní :D Já bych ji určitě nevyužila, ale jak píšeš pro mladší sestřičku je to super hračka :)

    OdpovědětVymazat
  13. já tu paletku vyhodila,je příšerná, stíny vůbec nebarví.

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!