neděle 29. dubna 2012

Dermacol tónovací krém + Alverde tekutá tvářenka

Dermacol Tónovací krém 2v1, odstín light
>
Tento tónovací krém jsem si chtěla koupit už dávno. Jeden tónovák od Dermacolu už mám (ten se třpytkama), ale ten je dost tmavý. Tento, ikdyž je to nejsvětlejší odstín taky není úplně světlý. Jsem hodně světlá, ale myslím, že ještě pár "opalovaček" a barevný rozdíl mezi krkem a obličejem nepůjde vidět. Podle obrázku můžete vidět, že pleť opravdu sjednotí (jen na kruhy pod očima jsem použila korektor), a je také pravda, že i hydratuje. Sice potřebuji trochu pudru, ale není to žádná tragédie. Rozhodně je pro mojí smíšenou pleť lepší, než BB krém od Garnier, od kterého jsem zkoušela několik vzorečků, a za mě nenene. Tohle je pro mě lepší volba. Cena je 126 Kč.
Alverde Tekutá tvářenka 10 Lovely Pink
S tekutýma tvářenkama jsem doteď neměla moc zkušenost. Pro začátečníky je to opravdu trošku těžší, co se týče aplikuje. Měla by se vklepat, a hlavně ne rozmazat. Ale s trochou cviku to hravě zvládnete. Tento odstín Lovely pink je krásná růžová barva, vypadá přirozeně, a hlavně je bez třpytek (matnou růžovou tvářenku scháním docela dlouho....). Na obličeji vydrží dlouho, nějak extra se "nevytrácí". Líčka s ní vypadají šťavnatě. Já myslím, že té stovky, co jsem za ní dala litovat nebudu. (Ještě jsem v drogérii viděla červený odstín).

14 komentářů:

  1. V lete som maniak na krémové a tekuté tvárenky, musím ísť skontrolovať DMky, či sa táto od Alverde dostala aj k nám, na Slovensko. Vyzerá super ;)
    Nikavero

    OdpovědětVymazat
  2. a prosímtě - bereš 1 nebo 2 tabletky? protože všude píšou něco jiného. na tabletkách 1-2 denně v letáku zase jen 1.. tak já nevím :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tak myslím že do ní půjdu vypadá dobře:)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten tónovací krém mám také a i na mě je docela tmavý a to zase tak světlou pleť nemam ale jinak je nejlepší ze všech co sem vyzkoušela, mam ho i radši než normální make-up.

    OdpovědětVymazat
  5. tenhle tónovací krém ani neznám, ale ta tvářenka vypadá skvěle ... i když já se prostě děsím aplikace tekutých :X
    http://angellovely-things.blogspot.com 
    (probíhá GIVEAWAY8)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. není to až tak těžké :D Já jsem se ji napoprvé snažila rozmazat a vypadala jsem jako opařená :D Ale na druhý pokus už jsem ji hezky vklepala :)

      Vymazat
  6. Tvářenka vypadá super. Ráda bycj ji vyzkoušela, jen mám strach z té aplikace.

    OdpovědětVymazat
  7. Moc hezké věci o tom tónovací krému uvažuju tak si ho asi půjdu koupit :)

    OdpovědětVymazat
  8. hmm o tekuté tvářence dlouho přemýšlím, připadají mi totiž přirozenější =) děkuji tedy za tip ;)

    OdpovědětVymazat
  9. tónovací krém jsem zkoušela v obchodě, bohužel bych potřebovala o pár tónů světlejší než ta jejich nejsvětlejší verze:-(

    OdpovědětVymazat
  10. Tvářenka vypadá opavdu zajímavě. Jen je škoda, že nemá Alverde víc odstínů. Takovou studenou růžovou v krémové tvářence už mám :-) Nepohrdla bych nějakou meruňkovou, tak třeba příště. Jinak aplikace krémových/tekutých tvářenek se vychytá časem dalšíma a dalšíma aplikacema, zvládne to každý - není to žádná věda ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vím, že měli ještě červenou a možná někde objevím i další odstíny :)

      Vymazat
  11. Jojo, měli by mít tu růžovou, co máš ty, a pak tu červenou - to odpovídá i tomu, co mají na webu. Určitě je super to, že je bez třpytek.. Ono se obecně shánějí matné tvářenky hůř :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Tak jsem právě zjistila, že ty 2 nové lesky Alverde jsou vlstně tvářenky. :D

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!