pátek 30. září 2011

Flormar Nail Polish No.19, BeYu Lipstick No. 472

Dnes mám pro vás dvě malé recenze. Snad se vám budou líbit.
Co: Flormar lak na nehty (Supershine, Long Wear) odstín č. 19

Kde: parfumérie Douglas
Za kolik: 69,90,-
Laky Flormar už znovu opěvovat nebudu (recenzi na můj první lak této značky si můžete přečíst ZDE). Dnes budu opěvovat pouze barvu. Původně jsem chtěla lak červený. Pak jsem si ale vzpomněla, že doma už mám asi 5 červených laků, každý jiné barvy, proto jsem si řekla, že by to chtělo něco tmavšího. Krvavá rudá. Nebo ještě lépe barva sražené krve (pochop OPRAVDU temně rudá). A č. 19 byl ten pravý! Dle mého názoru, skvělá rudá na podzim. 



Co: BeYu Hydro star volume lipstick No.472

Kde: parfumérie Douglas
Za kolik: 239,-


Chtěla jsem tmavou rtěnku. Nejlépe do fialova. V Douglasu mají opravdu velký výběr, takže jsem hodinu bloumala a koukala po všech možných rtěnkách, všech cen, barev a velikostí. Nejdřív jsem si chtěla koupit další YSL Rouge Volupte (ale cena 900,- mě nijak nezaujala a měli jen 5 odstínů), ale pak mi do oka padl stojan této značky (kterou jsem předtím vůbec neznala) a hle! Vezmu do ruky první rtěnku a je to přesně takový odstín, jaký jsem chtěla! Cena nebyla nijak vysoká(což potěšilo mou peněženku). A opravdu hydratuje, na rtech vypadá božsky a dloooooouho vydrží (vydržela pití cappucina, a dokonce i večeři!). Značka BeYu pochází z Německa, a mají velký výběr úplně všeho. Zde jejich stránka.  

1 komentář:

  1. Ahoj, mám od BeYu tlustou tužku na oči a taky má super výdrž. Určitě si od nich ještě něco pořídím. P.S.: Hezký blog. JL

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!